adyrex, la 30 April 2012 - 09:01 PM, a spus:
Deci subscriu cu cele zise de Wabo, respect efortul organizatorilor (Big & company) dar ar trebui accesul interzis idiotilor.
In rest numai de bine, a fost placut, vremea buna, oameni faini (cu mici exceptii).
BIG, toata stima si respectul!
Nu stiu cind ai vazut tu ca am pierdut controlul si m-am aruncat pe burta sau cind am dat Diamond-l(chinezaria aia de vreo 2 m...si jumatate) de pamint.Da...am reusit sa rup o pala la o lansare mai putin reusita,dar l-am adus la sol in perfecta siguranta,fara strop de motor la 5 secunde de la lansare.I-am schimbat elicea si a zburat din nou,dar in partea cealalta.Este adevarat ca am facut o trecere la inaltime mica,dupa picaj,chiar pe marginea pistei,restul trecerilor fiind facute doar deasupra pistei.
Zborul cu Heptad-ul (cel galben) echipat cu camera video a fost putin mai dificil din cauza vintului,dar nu a fost nici un moment in care sa fi facut vreo manevra "ciudata" deasupra masinilor.O sa scot din filmari partile in care trec pe "deasupra masinilor".
Imi place ca nu ai tupeu sa te legi de asii cu elicoprete si avioane termice mari,care au executat tot felul de acrobatii,desi doi dintre ei au trintit modelele de pamint,unul ajungind chiar la stadiul de lemn de foc.Imi pare rau de modelele lor,pentru ca e vorba de bani si munca foarte multa la asemenea avioane.Sper sa le resusciteze cit mai repede.