RR 2012
Postat 06 April 2012 - 11:48 AM
Aceasta postare a fost editata de adi.tene: 06 April 2012 - 11:48 AM
Discus CS
Fournier RF-4D
Discus 2CULARIS MULTIPLEX
ALPHA 27 MULTIPLEX
DG 600 3,2M MULTIPLEX
SONIC TRAINER
Futaba T6EX
Postat 06 April 2012 - 12:36 PM
Multumiri organizatorului , votez si eu pentru karaoke(doar sa ascult)!
Postat 07 April 2012 - 06:06 AM
shogi, la 06 April 2012 - 10:48 AM, a spus:
Bogdane , eu sunt acolo pe 27 dimineata , asa ca te rog sa ti un loc si pentru cortul meu si masina.
Bafta si ne vedem acolo .
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 07 April 2012 - 11:13 AM
Ca de obicei nu se percepe nici un comision, la pretul in $ de pe site adaugati 4Euro / kg transport si ala va fi pretul final.
Formula valabila numai pana in 5kg, peste 5kg sunt alte socoteli.
Nu mai pierdeti timpul comparand cu site-ul HK mama, datorita transportului incomparabil mai ieftin, in medie se iese mai bine, doar ca nu este toata gama de produse de acolo.
Inca odata, valabil numai pentru HK DE Warehouse si numai PM, nu discutam aici.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 07 April 2012 - 11:14 AM
Postat 07 April 2012 - 11:02 PM
Cele doua cleme care lipsesc de la panoul de frecvente de anul trecut sunt urmatoarele : 40 Mhz - C58, respectiv o alta clema galbena pe care scrie doar 19 (ma gandesc ca asta e in 35 de mega daca nu ma inseala memoria) , deci canalul 19 - asa ca sa nu mai faceti altele ca le-am pus deja in rucsac sa vi le restitui cu scuzele de rigoare !
Multumesc
Postat 11 April 2012 - 07:17 AM
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
Postat 11 April 2012 - 07:49 AM
Discus
Easy Star 2
HEPTAD 2200
Easy Glider
Diamond 2500-resuscitat si zburat
0722.464.922. - 0744.100.626.
http://www.youtube.com/my_videos
http://www.vimeo.com...r2400545/videos
Resoftari Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4
Programari chei Logan - http://www.rhcforum....970#entry476970
Poze Rapa Rosie 2012 - https://picasaweb.go.../RapaRosie2012#
Poze Rapa Rosie 2013 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2013
Poze Rapa Rosie 2014 : https://picasaweb.go...7/RapaRosie2014
Postat 11 April 2012 - 07:50 AM
lazardominte, la 11 April 2012 - 07:17 AM, a spus:
Pai asta e farmecul! Te intalnesti, faci cunostinta, te intinzi la discutii (povesti, etc) si uite asa ajungi sa te cunosti cu cativa dintre colegii de suferinta (in acest hobby). Anul asta cu unii, la o alta intalnire cu altii si tot asa. Nu avem nevoie de etichete, trebuie doar sa comunicam, sa ne cunoastem! Asta e rolul principal al intalnirilor caci de zburat modele putem fiecare sa zburam la nesfarsit la locatiile noastre obisnuite (nu trebuie sa batem recorduri de genul am stat "X' ore in aer la RR). Eu personal sunt multumit daca fac un zbor doua pe zi, in rest imi ocup timpul mai util (discutii cu vechii si noii prieteni).
Sa ne vedem cu bine!
Postat 11 April 2012 - 08:03 AM
Postat 12 April 2012 - 08:40 AM
Cred ca toti avem la noi scoci lat (power tape)...mai trebuie un marker si iti faci tricou personalizat. Cand te saturi...il dai jos.
Ne vedem acolo.
ps. Viorele....fugi la balta..fa rost de scrumbie ca ti-o iei de la nevastamea daca te prezinti fara.
Postat 12 April 2012 - 10:20 AM
Postat 12 April 2012 - 11:07 AM
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
Postat 12 April 2012 - 11:32 AM
Eu o sa vin cu sotia, care nu e atat de atrasa de hobby-ul asta, si as dor sa gasesc inca o familie ca noi, adica inca o sotie cu care sa nu se plictiseasca. Ma tot gandesc daca va reusi sa se uite dupa aveoane mai multe de 3 ore...
Recunoastere - o sa ne punem ecusoane - sau mai dragut - ne facem tricouri cu insctisuri pe ele.
Masina - Un Fiat de Bz, visiniu, cred ca va fi singurul (din Buzau sigur), cortul albastru. Modele - Cloud dancer (mic si mare), Guppy si probabil Sonic. (spumele nu se pun)
PS - o sa ajung la Rapa din Cluj Napoca, joi seara sau vineri dimineata. Sunt in masina, teoretic, doar eu, sotia si modelele. (asa ca ar mai fi un loc sau doua pe ruta Cluj - Sebes, iar de acolo eu vin la Buzau). Prelungitor de 50 m + inca unul de 30. Alea mici nu le punem la socoteala...
PSS - ce ne facem daca nu mai putem face gratare???!!!!
Postat 12 April 2012 - 02:38 PM
Mihai_supy, la 12 April 2012 - 11:32 AM, a spus:
Eu o sa vin cu sotia, care nu e atat de atrasa de hobby-ul asta, si as dor sa gasesc inca o familie ca noi
PSS - ce ne facem daca nu mai putem face gratare???!!!!
Salut...
la prima mea participare la RR...acu vreo 3 sau 4 ani mi-a fost tare greu sa imi conving nevasta sa vina...
"ce sa caut eu acolo?...ce sa fac? ...etc?..."
Si-a gasit repede cu cine sa isi petreaca timpul...pt. ca evident nu era singura "nevasta de aeromodelist".
Mai mult...nici eu nu merg la RR ca sa zbor....ci doar ca sa ma intalnesc cu "necunoscuti" care sufera de aceiasi "boala"
E....de atunci....a dat lege...de 1 Mai mergem la RR...si an de an abia asteapta momentul.
Deci nu fi ingrijorat...sigur va fi bine.
Dar ca idee...noi (eu si fratele impreuna cu nevestele) vom fi 2 masini de PH (un sandero si un megane)...daca va fi spatiu vom avea in fata corturilor un pavilion (daca vantul nu e de alta parere - ca anu trecut).
Bucurosi de oaspeti dornici de vorba si voie buna.
Si mai mult...chiar ma gandesc la un fanion ceva "de identificare"...pt. ca deh...userul e diferit de ce scrie in buletin ... dar din motive sentimentale nu pt. ca m-as ascunde de ceva.
De ce sa nu poti face gratare?....Poti fara probleme...dar evident ca frumos este sa nu faci vatra direct pe pamant ca strici iarba...ci sa faci gratarul utilizand....un gratar.
Totusi sunt convins ca nimeni nu va comenta cand seara vor apare 3-4 focuri...cu vatra direct pe pamant...ca deh...asta e farmecul ...sa spui povesti la foc, seara pe racoare.....cu o paharelul in mana...si cu Shogi si Ioana pe post de muzica ambientala. :)
ps. ca aeromodele voi avea doar polistirene....:(nelipsitul) decathlon, o aripa...si posibil An-2 ...asta daca va fi gata.
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 12 April 2012 - 02:40 PM
Postat 12 April 2012 - 02:52 PM
Vorbeam de gratare, pentru ca tocmai a intrat in vigoare legea 54/2012 care ne interzice. Numai daca devine "loc amenajat de picnic" atunci nu vom avea probleme. Poate se rezolva problema asta. Costul unei deplasari ca asta, pentru mine e o mica avere. O amenda ar mai lipsi.
Daca vremea e buna o sa ajungem joi seara, sau vineri dimineata. Ma voi instala la distanta cablurilor mele. (adica aproximativ 60 -70 de m de cortul oficial, sau de pichetul ala de peste gard).
PS. daca are cineva interfata de programare pentru Turnigy9x - as fi cel mai incantat daca ar asuce-o cu el, sa imi schimb si eu softul ca m-a innebunit asta. Multumesc.
Postat 12 April 2012 - 04:55 PM
yr-zbg, la 12 April 2012 - 02:38 PM, a spus:
la prima mea participare la RR...acu vreo 3 sau 4 ani mi-a fost tare greu sa imi conving nevasta sa vina...
Si-a gasit repede cu cine sa isi petreaca timpul...pt. ca evident nu era singura "nevasta de aeromodelist".
Mai mult...nici eu nu merg la RR ca sa zbor....ci doar ca sa ma intalnesc cu "necunoscuti" care sufera de aceiasi "boala"
E....de atunci....a dat lege...de 1 Mai mergem la RR...si an de an abia asteapta momentul.
Dar ca idee...noi (eu si fratele impreuna cu nevestele) vom fi 2 masini de PH (un sandero si un megane)...daca va fi spatiu vom avea in fata corturilor un pavilion (daca vantul nu e de alta parere - ca anu trecut).
Si mai mult...chiar ma gandesc la un fanion ceva "de identificare"...pt. ca deh...userul e diferit de ce scrie in buletin ... dar din motive sentimentale nu pt. ca m-as ascunde de ceva.
De ce sa nu poti face gratare?....Poti fara probleme...dar evident ca frumos este sa nu faci vatra direct pe pamant ca strici iarba...ci sa faci gratarul utilizand....un gratar.
Totusi sunt convins ca nimeni nu va comenta cand seara vor apare 3-4 focuri...cu vatra direct pe pamant...ca deh...asta e farmecul ...sa spui povesti la foc, seara pe racoare.....cu o paharelul in mana...si cu Shogi si Ioana pe post de muzica ambientala. :yahoo:
ps. ca aeromodele voi avea doar polistirene....:(nelipsitul) decathlon, o aripa...si posibil An-2 ...asta daca va fi gata.
Mihai vezi sa ti si pentru mine un loc de cort si de masina langa tine ca anul asta nu mai scap de nevasta si iarasi ma plictisesc pina pun cortul. :angry: :rolleyes: :rolleyes:
Pot sa ma abonez si la gratarul tau? evident contra cost :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de casper20: 12 April 2012 - 04:55 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 12 April 2012 - 07:17 PM
yr-zbg, la 12 April 2012 - 02:38 PM, a spus:
Totusi sunt convins ca nimeni nu va comenta cand seara vor apare 3-4 focuri...cu vatra direct pe pamant...ca deh...asta e farmecul ...sa spui povesti la foc, seara pe racoare.....cu o paharelul in mana...si cu Shogi si Ioana pe post de muzica ambientala. :angry:
Shogi si IOANA la ce canta bree" daca nu-i karaoku" lu"@ LIPITORUL"..(ps dai o tuica pentru asta)..
Postat 13 April 2012 - 09:18 AM
casper20, la 12 April 2012 - 04:55 PM, a spus:
Pot sa ma abonez si la gratarul tau? evident contra cost :rolleyes:
Pai si asa Aurele tata....ca fata ta i-a tinut de urat nevestimii la prima participare...ete vezi cum se completeaza treaba...abia astept sa ne revedem.
Deci vineri cand ajung ma orientez astfel incat sa fie loc si pt voi.
De gratar nu e bai...am unu solid...facut ...nu d-ala subtirel de cumparat...bagam in el pana nu mai putem.
Aduc si tuica...desi ma indoiesc ca mai ai curaj sa te pui cu ea :drinks: ...auzi tu...bautor de palinca pus pe butuci de o amarata de tuica de purna :rofl:
Hai sanatate si sa ne vedem cu bine.
Postat 13 April 2012 - 01:07 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 13 April 2012 - 04:57 PM
Postat 13 April 2012 - 05:51 PM
Mihai_supy, la 13 April 2012 - 04:57 PM, a spus:
Stii care e partea misto...ca ne-am cunoscut acolo...pana atunci pe forum mai vorbisem eu cu Casper...da habar n-aveam cine e, ca ii zice Aurel....ca se lauda ca bea otrava d'aia de aprins focu...si cade sub masa dupa o juma de tuica la 27-30 de grade. Cica nu e buna ca nu e "intoarsa"...e simplu distilata....motive... :D
Hai sa ne vedem cu bine...