wabo1, la 20 April 2012 - 07:38 AM, a spus:
Nu vom aduce mai multe echipamente, vor fi chiar mai putine din lipsa de spatiu (aduc si Pinkperul anul asta). Transducerul despre care vorbeam este un fel de microfon cu ventuza care se monteaza pe chitara rece. Pana in Sebes nu se va auzi, a fost doar o gluma.
Citeaza
...Multumesc totusi de avertizare, asa pot sa parchez rulota mai departe sa privesc actiunea sau eventual totusi sa mergem la Hotel noptea.
Ceea ce mi-a placut si m-a surprins la RR acum 5 ani cand am venit pentru prima data, a fost unitatea in diversitate. Faptul ca fiecare facea ceea ce voia, dar toata lumea se simtea bine. Bineinteles, ca sa se intample lucrul acesta, ceea ce face fiecare trebuie sa fie in LIMITA BUNULUI SIMT...altfel NU functioneaza, iar din ceea ce am vazut eu, cred ca bunul simt este la el acasa la RR.
Wabo, ca multi altii, si eu te respect pentru experienta si realizarile tale in modelism (si nu numai), dar si pentru bunul simt de care ai dat dovada pe parcursul anilor(in muuulte ocazii). Nu mi se pare normal ca tu, dupa 10 ani de RR sa dormi la hotel pentru ca este muzica prea tare. Ca in orice situatie, un lucru poate fi suportabil sau insuportabil. Putem face ca muzica sa fie suportabila, daca cei deranjati de volum vin sa spuna ca este prea tare, sau daca cei deranjati de ora la care se canta vin sa spuna ca ei vor sa doarma si nu pot face asta din cauza zgomotului.
Consider ca exista bunavointa si bunsimt din partea tuturor. Probabil ca anul trecut a fost muzica prea tare, daca au aparut aceste discutii...dar nu a venit absolut nimeni sa ceara reducerea volumului sau inchiderea lui...in mod sigur daca s-ar fi intamplat acest lucru nu s-ar mai fi ajuns la acesta situatie.
Putem colabora in asa fel incat cantarea sa fie decenta si suportabila?
p.s. Imi cer scuze daca am fost off-topic dar consider aceasta chestiune importanta atat timp cat afecteaza participantii la RR indiferent daca sunt multi sau putini. M-am adresat lui Wabo pentru ca a fost primul care a expus problema, nu din cauza ca as desconsidera pe ceilalti care s-au plans de organizarea "zgomotului".