Postat 24 April 2005 - 08:10 PM
Gresala , gresala ... da mi-ai dat o idee super buna . In loc sa o las sa zaca asa pe biblioteca , o fac diorama de iarna . Din esec intr-un posibil succes . Dar , intai sa o termin pe asta .
Sa nu credeti ca as avea ceva cu iarna (desi , tre sa recunosc , arata mai bine , cel putin atunci cand esti incepator) , dar este recomandata de lipsa resurselor . Asa la vara/primavara/toamna ai nevoie de o gama mai larga de culori : verde , maro , galben , rosu , roz (daca faci floricele pe campii) . Si in afara de prima , restul ioc ! Cu timpu ... In schimb la iarna => alb , alb mai putin alb , alb si mai putin alb , si un alb mai albicios :lol:
Negru si gri , poate niste rugina sau maro si e gata . Bine , daca vrei sa faci chestii cum face Ronin (am vazut galeria , felicitarile mele) , e nevoie de o marire a gamei de culori , dar pt inceput , cand inca inveti , e perfect . Mie mi se par cel mai simplu de facut dioramele de iarna (pt incepatori) . Daca nu stii ce culoare are un anumit lucru ... il ningi :D .
Oricum , diorama mea o sa astepte finalizarea pana pe la vara (ma refer la soldati si tanc/halftrack/camion/etceterau ) . Vine Megadeth ! Si un concert ca asta , cam odata in viata . In schimb , atatea companii produc soldati . Dar o sa fac toate detaliile pana la soldati . Mai putin asa-zisul cuib de MGu . La etajul din mijloc vreau sa fac o mica bucatarie , cu niste rafturi si un bucatar care se ascunde , mort de frica . Sa fac eu rost de ei , ca nu duc lipsa de imaginatie . Si in fond nu se stie . Poate ii cumpar chiar cu ocazia concertului .
Da chiar , pe alt subiect zicea cineva ca s-ar face o chestie la generalitati unde fiecare sa zica ce asculta . S-a facut ? Chiar sunt curios daca ar fi si manelisti pe for ? (curiozitate pura , NU INTERPRETATI ! ca luati tzeapa )
De obicei practic modelismul static ...dar daca imi cade un avion de pe biblioteca , asta inseamna ca practic si aeromodelismul ?