Bine spus scapari ale incepatorului !
M-am gandit mai tarziu ca viscolul l-as fi putut face prin drybrushing . Si e asa de alba pt ca e facuta din aracet nu din ipsos . O sa mai dau cu ceva vopsea alba putin diluata pe deasupra , nu o sa o amestec cu galben , unu pt ca nu am , doi pt ca albul meu e cam galbui :D .
La urme de fum nici nu m-am gandit . Le fac ca si cum ar fi ars ceva inauntru si fumul ar fi iesit afara , nu ?
La raportul dintre ferestre/zid etc nici nu ma mir ca a iesit asa nashpa , mai ales ca le-am facut dupa ureche , fara sa masor . Si e cam greu sa tai in celuloza drept . Strada e la fel , nemasurata . Si in plus , e cam stramba . Nu se observa dar zidurile nu sunt paralele . Din pacate e aproape imposibil sa rectific asta .
Tancul e el teleportat , dar nu stiu ce tanc va fi acolo in final , deci nu stiu cat de late vor fi senilele , deci prefer sa astept (sa nu iasa senilele mai late ca tancu sau invers ) . Mama cati de deci am pus !!!
Omuleti o sa pun eu , dar intai sa cumpar . Am si io unul mic si amarat , dar e american si e de prin ani 60 (dupa pusca din mana) . Cand o sa fac poze o sa il pun ca sa indice mai bine proportiile (chiar daca sunt cam gresite) . Doar sa ajung prin bucuresti si eu , ca la noi in oras , nici macar un blindat amarat nu gasesti
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif . Iar online nu prea am incredere sa comand.
E buna , chiar foarte buna ideea cu tancul romanesc . Dar la ideea initiala a dioramei (vine tancu si soldatii pregatesc o ambuscada) nu se potriveste . Sa moara ai lor , nu ai nostrii , nu ?
Ma bucur mult ca vi s-a parut interesanta ideea cu omul de zapada . Daca vreti , dau reteta .
Multumesc foarte mult pentru sfaturi , dar si pentru critici . Fara ele nu stiu ce s-ar fi ales de diorama mea .
Azi (ca numai vineri am voie sa lucrez) , am mai pus ceva cutii si baricade pe afara si o cusca de caine (capitanul tine foarte mult la cainele sau Spicke - si acum mi-am adus aminte ca am uitat sa scriu numele pe cusca , si e lipita :( :( .
Mai am doar interiorul (2 etaje) , soldateii , tancul si ultimele detalii , si o sa fie gata .
In concluzie actiunea se petrece in Mother Russia , anul tancului (care o sa zaca acolo) . Desi tancul acesta e dragut , nu e facut de mine si vreau sa fie diorama mea , eu sa fac totul .
Si in final , o poza de la "prima tentativa" de diorama , aceasta fiind a doua . Am progresat , nu ?
De obicei practic modelismul static ...dar daca imi cade un avion de pe biblioteca , asta inseamna ca practic si aeromodelismul ?