Intalniri TARGU MURES
Postat 13 April 2013 - 09:58 AM
Sunt perfect de acord. Cu prima ocazie de vreme buna va invit la un gratarel la pista sa o curatam nitel :drinks: .
Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 22 April 2013 - 09:41 PM
In caz ca reusesc sa scap sambata de treaba ar fi foarte bin daca ne-am reuni cu tori sa reparam nitel pista veche. Pe urma sa dam si o tura bineinteles :clapping:
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
Postat 26 April 2013 - 09:57 AM
Am fost acuma la pista, am dat cateva ture. Intr-adevar buruienile trebuie taiate. - a trebuit sa redesenez linia pistei, fiindca in curba de sus din capatul pistei nici SC-ul nu a mai reusit sa treaca ce sa mai zic ca nici nu sa vazut :lol: -
In rest e in regula, doar pacat de praful neplacut ce se face dupa cateva ture.
Eu sambata dupamasa plec din oras, asa ca ce se poate face dimineata pana sa se incalzeasca vremea prea tare.
In rest e in regula, doar pacat de praful neplacut ce se face dupa cateva ture.
Eu sambata dupamasa plec din oras, asa ca ce se poate face dimineata pana sa se incalzeasca vremea prea tare.
Postat 18 May 2013 - 04:10 PM
imi cer scuze,dar nu am vazut ca ati mai postat aici,doar astazi am vazut....
eu zic ca daca tot avem spatiul ala acolo,si podiumul este destul de bun,sa facem si pista cum trebuie,nu doar sa facem o treaba de mantuiala ca sa mearga 2-3 ture masinile.vreau sa o facem incat sa putem merge cu placere acolo.din pacate am intrat in perioada tezelor :| , dar nu mai e mult si se termina si astea. totusi,propun ca sa mergem sa reamenajam pista in prima sambata din vacanta de vara,ca sa ne putem organiza pana atunci.incepem dimineata,si o facem cum trebuie,pentru ca ,momentan, este singurul loc unde ne putem antrena.
eu zic ca daca tot avem spatiul ala acolo,si podiumul este destul de bun,sa facem si pista cum trebuie,nu doar sa facem o treaba de mantuiala ca sa mearga 2-3 ture masinile.vreau sa o facem incat sa putem merge cu placere acolo.din pacate am intrat in perioada tezelor :| , dar nu mai e mult si se termina si astea. totusi,propun ca sa mergem sa reamenajam pista in prima sambata din vacanta de vara,ca sa ne putem organiza pana atunci.incepem dimineata,si o facem cum trebuie,pentru ca ,momentan, este singurul loc unde ne putem antrena.
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"
0748209958
0748209958
Postat 24 June 2013 - 08:35 PM
Va propun sambata viitoare sa ne planificam un weekend la pista. Cu cat mai multi cu atat mai bine sa facem putina curatenie si un gratarel. Am vb deja cu Dragos si asteptam si pe ceilalti.
Fxracing driver :
Postat 03 August 2013 - 09:37 AM
Astazi de la ora 17 cine poate veni sa punem putin pista la punct ??
Fxracing driver :