Ai citeva posibilitati:
1) Apelezi la o cunostinta care merge pe dincolo (preferabil Europa si cu masina mica caci pachetul e cam mare, poate 80cm) si care e dispus sa te ajute.
2) Dai anunt la CUMPARARI, unde poti avea surpriza sa gasesti pe cineva care sa ti-l aduca (probabil la un pret cu niste procente in plus).
3) Avind net bun de acum incolo ( :) ), cauti mai intii pe acest forum informatii despre cum se comanda din strainatate un articol (de pe magazine "on-line") si apoi iti iei inima-n dinti si ... comanzi. Atentie! Provoaca obisnuinta si dependenta ! :D
Ti le-am spus in ordinea crescatoare a pretului.
Foloseste Google cu cuvintele cheie " yamato tamiya 350 ". Atentie, Tamiya parca face si un Yamato la scara 1/700. Ala e doar de 37 cm , mic si ieftin.
Poate am mai pomenit, dar si eu eram (si am ramas) foarte interesat de acest Yamato, dar negasindu-l repede, m-am apucat de Snowberry zicind ca-mi fac incalzirea. Poate am luat teapa ca asta e foarte dificila avind 1003 piese dar dupa ce o termin, daca mai am vlaga (ma lupt mult cu cei doi copilasi ai mei care inca n-au respect pentru astfel de preocupari :D ), am sa fac si Yamato 1/350, indiscutabil RC.
P.s. sa continuam subiectul pe postarea ta "Aliens Piratul, in sfirsit..." sau pe alta.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 16 May 2005 - 03:01 PM