HMCS Snowberry Conversie de la static la RC
Postat 05 August 2005 - 04:36 PM
Si ca veni vorba de cutie nici macar n-am material s-o fac. Imi trebuie cel putin 1,5 mp de material.
Postat 02 September 2005 - 06:47 PM
Postat 02 September 2005 - 08:41 PM
navigator, la 5 Aug 2005, 16:36, a spus:
... Lucru pe care nu l-am facut inca, deoarece ma mai gindesc sa-l fac demontabil pentru a nu fi nevoit sa fac cutia de transport prea inalta (36 cm). As cistiga 10 cm, ceea ce la o cutie lunga de 92 cm si lata de 20 ar fi ceva economie de material dar si de volum si greutate.
Si ca veni vorba de cutie nici macar n-am material s-o fac. Imi trebuie cel putin 1,5 mp de material.
Poti sa- i si imbraci ! :D
Cutia pt magaoaie e intr-adevar o problema! :D
Si mai ales daca vrei s-o faci si eficienta si rezistenta si aratoasa..., cum stiu ca iti place sa mesteresti...!
Spor la lucru !
Si cheama-ma la o dubla pa garla !! Numa' ca eu vin cu ... Scheweninngenu'! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif (Rebotezat..., sa nu vada nevasta, ca e numele unei gagici din tinerete!)
Stima,
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
Postat 03 September 2005 - 10:34 PM
Am retinut rugamintea ta si daca gasesc ceva vei fi primul anuntat.
In tot cazul, au fost cel putin 3 modelisti care au construit-o "from scrap" (parca asa se zice in engleza, nu?), unul facind-o chiar la o scara in jur de 1/35 si poate ca pomeneau si de unde au avut planurile.
Uite o carte cu tot cu planuri : http://navi.modelism...article101.html
Postat 04 September 2005 - 02:21 PM
Aceasta postare a fost editata de kamikaze: 27 July 2006 - 09:09 PM
Postat 06 September 2005 - 09:47 PM
Ti-am trimis o groaza de prostii de linkuri si Flower 1:200 , Agassiz 1:100 /Modelik nu!!!
Si doar te-am intrebat ce-ti place????!!!!!!!!!!
Hai ca ma uit daca nu au fost dilite si ti le trimit acum.
Incepe sa dai jos cu ele
Noroc bun!!!
Postat 06 September 2005 - 10:42 PM
Postat 31 October 2007 - 04:47 PM
Mentionez ca imi cer scuze fata de impatimitii machetelor statice deoarece nu am respectat intocmai schema de culori din manualul machetei (de lene) :lol:
Turela nu este de la snowberry care este mai patratoasa ci am folosit-o pe cea de la saucy (inclusa in chit).
Ceva detalii tehnice:
Motor de imprimanta hp 3820 (este al naibii de puternic si are un consum mic)
Autonomie cu un pack nimh de 7 cel. peste 2 ore - atita am avut rabdare sa o forjez in baie.
Axul carmei - rulmenti de la capul de hard disk (un moft de al meu)
Elicea 35 (nu este cea originala)
Siguranta 5 amperi pentru protectia electronicii - in fortaj sistemul "suge" cam 1 amper - regulatorul este de 35 asa ca eu zic ca este bine.
Masa totala - inca nu am cantarit-o dar este al naibii de grea :lol:
Radiocomanda futaba attack 2 canale - deocamdata suficient.
Ma gandesc si la o solutie ca sa scoata fum pe cos fara sa risc sa dau foc la covata - astept sugestii
Postat 31 October 2007 - 05:41 PM
Postat 31 October 2007 - 08:32 PM
Important e ca ai facut-o si ca ai adaptat un model ..static sa fie si navigant.
Bucurate de ea si navig-o cit mai mult.
Cind potzi, pune niste poze cu ea pe balta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Imi aduc aminte ca pe vremuri..am facut nave din carton cu motorase electrice. Si ce distractie a fost...
Dar ce sa zic, un kit la marimea asta, chiar se merita facut sa si navige. Altfel ar fi fost aproape pacat , sa il tii doar asa de vitrina
Postat 01 November 2007 - 09:29 AM
Fata de pozele postate a mai aparut si bordajul la parte din fata, numerele de imatriculare; diverse detalii.
Cand o sa am timp o sa pun si ceva omuleti pe ea.
Scopul meu principal a fost sa o fac navigabila.