Motoplanorul mi-l doream de mult.Nu neaparat asta,dar ceva gen hotliner.Am mai avut o petarda la 1600 anvergura,cu unghi diedru mai mare,ampenaj normal si de o calitate foarte slaba si daca tot am vrut ceva sa-mi fluiere pe la urechi ,mai calitativ,fibra si constructie clasica neaparat, am ajuns la dansul.
Spirit V :
Anvergura : 2000 mm
Lungime : 1100 mm
Masa echipat : 1400g
Profil aripa : RG-15 mod
Echipare :
Brushless 3536 la 1270 de ture pe elice 11x 6 pliabila , regulator sunrise 40A si pack 3s 2800
2 * HXT9309 pe ampenaj
2 * EM9G pe flapsuri
2 * S3317M pe eleroane
...mai de criza asa
Calitatea este destul de bunicica in comparatie cu ce mai gasim pe piata.Constructia a decurs fara probleme.
Ampenajul l-am facut detasabil.Am lipit semiprofundoarele la 105 grade unul de celalalt,pusa o baghetica care a venit in pachet intre ele si fixate de fuselaj in 2 suruburi (a venit cu gauricile date si cu piulitele fixate :drinks: )
ampenaj.JPG (77.41K)
Number of downloads: 121 prindere ampenaj.JPG (67.79K)
Number of downloads: 118
Am continuat prin montarea servourilor pe fuselaj.Aici mi-a dat ceva bataie de cap locul prea stramt din interior.Nu vroiam sa pun alte servoaie mai inguste,daca erau prea slabe,ma panicasem deja.Dar la cat de chipes si destept sunt am improvizat (ptu sa nu ma deochi).Am facut o fanta pe lateralul fuselajului pentru una din echii.Acum am cursa egala si frumoasa pe ambele semiprofundoare.
servo.JPG (67.64K)
Number of downloads: 115 trapa.JPG (58.45K)
Number of downloads: 129
Aceasta postare a fost editata de shogi: 02 March 2012 - 05:54 PM