Am achizitionat 2 motoare pas cu pas BERGHER LAHR 596/50, cu I=2,7 A. Doresc sa le incerc fara investi intr-o placa de comanda, fara sa stiu daca are sens sau nu. Daca este posibila testarea lor in colaborare, va rog sa imi lasati un mesaj.
Pagina 1 din 1
Incercare MPP
Postat 14 February 2012 - 11:22 PM
Daca vrei sa primesti raspuns mai rapid, completeaza locatia in profil.
Putin probabil sa gasesti la cineva controler pentru motor cu 5 faze, sa poti face teste. Masoara rezistentele bobinelor si afli daca motoarele sunt functionale. Restul datelor le ai in catalog, nu prea vad ce mai poti testa la ele.
Nu am vazut o singura placa pentru mai multe motoare cu 5 faze, dar poate gasesti. De regula cumperi cate un modul pentru fiecare motor. Posibil ca o sa construiesti driverele, iesi mai usor. Parca erau circuite specializate pentru 5 faze, sau o rezolvi cu un uC si mosfeturi.
Spor la treaba!
Putin probabil sa gasesti la cineva controler pentru motor cu 5 faze, sa poti face teste. Masoara rezistentele bobinelor si afli daca motoarele sunt functionale. Restul datelor le ai in catalog, nu prea vad ce mai poti testa la ele.
Nu am vazut o singura placa pentru mai multe motoare cu 5 faze, dar poate gasesti. De regula cumperi cate un modul pentru fiecare motor. Posibil ca o sa construiesti driverele, iesi mai usor. Parca erau circuite specializate pentru 5 faze, sau o rezolvi cu un uC si mosfeturi.
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Arata acest topic
Pagina 1 din 1