Pagina 1 din 1
WiRC control 8 servo si video pe iPhone, al radio modelului controler realizat de Dension
Postat 19 February 2012 - 03:47 PM
asa este wi-fi tot pe 2.4 GHz si in sus dar nu m-am exprimat corect eu :pardon:
Ma refeream sa fi folosit o pereche de Rx si Tx cu raza mai mare.
Vis-a-vis de "Exista si solutia de a conecta un iPhone la un sistem RC clasic, scoate PPM pe iesirea de speaker." - include softul pentru telefon ca nu stiam de asta ?
Ma refeream sa fi folosit o pereche de Rx si Tx cu raza mai mare.
Vis-a-vis de "Exista si solutia de a conecta un iPhone la un sistem RC clasic, scoate PPM pe iesirea de speaker." - include softul pentru telefon ca nu stiam de asta ?
Postat 19 February 2012 - 05:37 PM
Cum adica include? Evident, este vorba de o solutie soft 100% care ruleaza pe iSomething si produce PPM in jack-ul de casti.
Singurul hard consta in cablul care ti-l faci tu de la jack-ul iP la modulul Tx sau mufa trainer a statiei cu care vei emite.
Este free si il gasesti in AppStore: http://itunes.apple....d375272646?mt=8
Singurul hard consta in cablul care ti-l faci tu de la jack-ul iP la modulul Tx sau mufa trainer a statiei cu care vei emite.
Este free si il gasesti in AppStore: http://itunes.apple....d375272646?mt=8
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 February 2012 - 05:38 PM
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 19 February 2012 - 07:08 PM
chiar nu stiam de asta si un cablu e usor de facut.
cool
PS am intrebat daca include soft fiindca nu ai detaliat solutia respectiva.
PS2 tocmai am vazut aplicatia si e ok dar mai ramane de rezolvat stremul video si audio dinspre model spre tel.
cool
PS am intrebat daca include soft fiindca nu ai detaliat solutia respectiva.
PS2 tocmai am vazut aplicatia si e ok dar mai ramane de rezolvat stremul video si audio dinspre model spre tel.
Aceasta postare a fost editata de sihastrul: 19 February 2012 - 07:10 PM
Postat 19 February 2012 - 11:31 PM
este si pe android dar am un lapsus si nu stiu ce sa bag la cautare in " market "
Arata acest topic
Pagina 1 din 1