Cam greu de lucrat macheta, multe bavuri, imbinari neprietenoase... Avand in vedere insa ca a costat numai 21 de lei, raportul calitate pret este unul bun.
Pagina 1 din 1
MiG 21 Lancer C 1/72 macheta de la Parcmodel
Postat 13 February 2012 - 10:15 PM
Daca cauti cele mentionate eu iti recomand sa le incerci pe cele Tamyoate sau mai sigur Hasegawa, sunt de-a dreptul "mortale". Merita fiecare banut, crede-ma !
P.S. Felicitari pentru realizare. Arata excelent.
Si in incheiere.....o mica carcoteala : Ceva mai multa atentie la imbinari si la debavurare, in rest........... The Best !!! :) :good:
Si in incheiere.....o mica carcoteala : Ceva mai multa atentie la imbinari si la debavurare, in rest........... The Best !!! :) :good:
......si poate totusi
Postat 14 February 2012 - 07:18 AM
tom cat, la 13 February 2012 - 10:15 PM, a spus:
Daca cauti cele mentionate eu iti recomand sa le incerci pe cele Tamyoate sau mai sigur Hasegawa, sunt de-a dreptul "mortale". Merita fiecare banut, crede-ma !
Multzam pt. sfaturi si aprecieri. Mi-am propus ca la urmatoarea macheta sa folosesc si un kit ceva pentru imbinarile urate. Totodata, vreau sa ma deprind cu preumbrirea si wash-ul. Am vrut sa incep chiar cu migul dar mi-a fost teama ca stric macheta. Probabil ca la fel voi simti si la urmatoarea. De undeva tot trebuie sa incep.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1