navigator, la 07 February 2012 - 10:12 AM, a spus:
Asa este. N-am pretentia ca toti sa scrie foarte corect, e posibil ca si eu sa mai fac vreo greseala. Si nu ma refer doar la litere puse aiurea din cauza tastaturilor mici si inghesuite, a orei tarzii sau mai stiu eu caror lichide ingerate. Dar sa scrii sase randuri fara un semn macar, sau vreun aliniat, ba mai folosind si prescurtari de mirc, chat sau mess, mi se pare totusi lipsa de bun simt. Pe nici un forum "tehnic" n-am intalnit sa se tolereze asa ceva. Poate pe vreunul dedicat confectionarii burlanelor si cazanelor de tuica, ori tehnicii invatarii ursului sa danseze sa se permita.
Deci nu ma supar ca cineva nu pune cratime sau face dezacorduri, mananca vreun i sau pune unul in plus. Ma supar insa atunci cand raspunde urat la observatiile celor care vor sa-l corecteze, daca acestia nu-l jignesc. In fond fiecare scrie cat a invatat, cat a ramas lipit de el. Si ma bucur cand altii ii atrag atentia si vad ca respectivul incepe sa se corecteze. Pentru el ma bucur, caci ii va folosi candva in viata.
va multumesc frumos,pentru complimente,ideia era sa ma ajutati cu barca,dar vad ca,ati dato in lectii de limba romana,nui nimic,o sa fac si fara ajutorul vostru barca,poate ca am gresit imi cer scuze,nu am folosit acele semne,pentru ca nu am putut,problema este ca nu am scris nimic in sensul sa jignesc,si nici chear anagramat,in prima postare,si in loc de un raspuns tehnic,in legatura cu barca,am primit mustrari la cum scriu.Poate ca si noi astea fara multa carte,si care invatam ursul sa danseze,si mai facem si burlane,totusi avem aceleasi drepturi,sa intram pe aici si sa ne informam,cui nui comvine ,,e bine sa nu ne raspunda,nu sa faca rasizm,nui frumos,eu asta gandesc,,,,,,,,VA MULTUMESC,,,,,