Vreau sa ma fac aeromodelist a facut cineva un elicopter?
Postat 28 March 2005 - 08:52 AM
Si ca recomandare de-nceput de-ncepator: daca vrei RC, fa-ti/cumpara-ti dreaku', un planoras simplu cu 2 comenzi. Dupa ce te bunghesti cum e cu CG si unghiuri de incidenta si viraje coordonate si aterizari line, ori te lasi, ori te dumiresti...
Postat 28 March 2005 - 08:21 PM
sper sa nu ma bag in seama aiurea, dar mi-a placut ce am vazut pe acest site http://www.clio.ne.jp/home/takeuchi/
curios nici de la mine nu merge, dar am tastat in browser si a mers
Aceasta postare a fost editata de SERBINATOR: 28 March 2005 - 08:37 PM
Postat 28 March 2005 - 08:27 PM
SERBINATOR am dat click pe acel link si nu mere!
PS:apropo cu semnele de punctuatie cat timp tre sa le pun? cred ca gumlesti nu?
Postat 28 March 2005 - 08:32 PM
tody, la 28 Mar 2005, 20:27, a spus:
SERBINATOR am dat click pe acel link si nu mere!
PS:apropo cu semnele de punctuatie cat timp tre sa le pun? cred ca gumlesti nu?
1.daca cumperi un kit gasesti in cutie si instructiunile de asamblare.
2.la mine merge linkul.
3. Nu glumeste!
Postat 29 March 2005 - 08:41 AM
Da' se poate ... ! Depinde cat de mult vrei ! PAI forumu asta e tata la toate forumurile ! Am aflat aci, cat n-as fi aflat in jdemii de carti de modelism ...
Io am renuntat, dupa ce am vazut , ca a "levitat" dracovenia .....costul de oportunitate, ca sa zic asa, era mult mai mare ... adica sa stau io ca prostu -pardon, pasionatu - sa invat toate cacaturile -reductor variator si alte alea -, pen' ca m-am lovit la cap si am vazut stele verzi + 1 bucata elicopter ? Nope . Basca am plecat de la stat , unde se freca elicea, la privat unde muncesti pana la 9 , de' te zboara ei in caz contrar !
Si am luat sfatul parintesc al lui Silviu - "Cumpara" ; si acu, o sa strang sa-mi iau ceva, da nu foarte scump ...
In concluzie, nu sfaramati piticii altora, ca parca vad ca peste vreo 30'j de ani , inventeaza unu un elicopter cu propulsie nucleara sau mai stiu io cu ce..
(riscu este, unii din voi fiind mai in varsta, ca pe la 80 de ani cand o sa mai intrati pe forum, sa mai gasiti acel incepator care habar nu are de aviatie, da' care vrea sa-si faca elicopter, si atunci o sa va enervati, o sa faceti infarct, si e pacat .. :D
Postat 29 March 2005 - 10:06 AM
tody, la 28 Mar 2005, 21:03, a spus:
Sa-mi saie mie oichishiorii din fruncea capului si sa i se topeasca lui Bigu' burta de bere si friptane daca nu-ti fac caca dou un spiidpatrusuteshapevirguladoivoltzi! Tu incepe numa' sa folosesti semne de punctuatie! Poa sa fie si puse aiurea - nu conteaza! Numa' pune-le!
Costobace, uelcam bec! Parca ai mai ajuns si matale cu picioarele pe pamant! Daca avem picioarele pe pamant, este total acceptabil sa avem capul in nori! Altfel, ba!
Postat 29 March 2005 - 03:24 PM
http://www.rcgroups....ad.php?t=338359
Postat 29 March 2005 - 08:03 PM
Dar nimeni nu poate sa ma opreasca sa ma gandesc si la un heli pentru ca daca cumpar piesele si poate sa zicem cateva construite cu ajutor nu am sansa sa iese "ceva".
pana la urma eu am sa am unu facut sau cumparat!!!
Postat 29 March 2005 - 11:53 PM
Citeaza
si am intrebat CUM AR FI daca mi-as lua un kit sa zicem fara motor si sa folosesc unu de aici!!!!!
E ca si cand Noe ar intreba "Nu stiu din ce kit o sa construiesc arca, vreti sa-mi spuneti daca lighioanele din padurea comunitara nu or s-o scufunde?"
Poa sa fie bune, poa sa nu fie. Depinde pentru ce tip de motor a fost proiectat kitu care nu te-ai decis inca daca si care o sa-l cumperi, intelegi?
Daca ai lua kit sa zicem fara motor si sa folosesti unu de aici s-ar putea sa iei tzeapa, adica sa te pacalesti si apoi sa comanzii motoru de la vanzatoru de kit, care se potriveste (se pupa, se imbuca) mai degraba cu kitu si da puterea care trebe la turatia care trebe.
De aia fabricantu de kituri, in intelepciunea sa, strecoara si motorasu inauntru, sau iti spune clar ce motor e necesar pentru kitu care ti-l vinde.
Postat 30 March 2005 - 07:09 PM
Postat 30 March 2005 - 10:52 PM
tody, la 30 Mar 2005, 00:01, a spus:
motor din seria 300
Dar pentru inceput ia-ti un simulator , ca nu ai NICI O SANSA sa-l zbori fara asa ceva !!!
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 30 March 2005 - 10:56 PM
Postat 31 March 2005 - 04:42 AM
http://www.proxflyer.com
Aceasta postare a fost editata de Se poate si asa ?: 31 March 2005 - 04:43 AM