Vreau sa ma fac aeromodelist a facut cineva un elicopter?
Postat 01 April 2005 - 09:06 AM
Rares, la 31 Mar 2005, 22:01, a spus:
Am pus la Vanzari, un planor electric de-al unui amic. E numa bun de inceput, si are absolut totul.
Postat 02 April 2005 - 12:00 PM
tody, la 1 Apr 2005, 13:25, a spus:
Cumpara frate un polistiren ....
RUPE-L lipeste si REPARA
DUPA CARE APUCATE DE CONSTRUIT ca altfel in 2010 apuci sa zbori si atunci la primul crash .... aleluia avion si ai sa ajungi la vorba mea!
Uita-te in subectul cu aeromodelele ptr copii ca SUNT SUPERBUNE PTR INCEPATORII care N_AU UN ALT ZBURATACITOR ALATURI!
PS:
Zic asta fiindca daca din 100 planuri de pe NET gasesti unul complet si facubil!
Basca ca unele materiale va trebui sa ti le iei la dublu sau triplu fiincda oricit de MINA BUNA AI AVEA tot vei gresi ... daca nu in faza de taiere in cea de finisaj daca nu in finisaj .....
IAR DE REGULA AERUL NU SUPORTA ERORI DE CONSTRUCTIE!
Postat 03 April 2005 - 10:12 PM
tody, la 3 Apr 2005, 22:01, a spus:
incearca o aripa electrica/polistirene la inceput... parerea mea... pana astazi nu as fi recomandat aripi sau polistirene electrice dar merge de minune pentru inceput... si nu te gandi ca de abia se taraie prin aer:) are tot ce vrei...
MIG-29
Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 03 April 2005 - 10:12 PM
Postat 04 April 2005 - 06:57 AM
INCA O DATA:
Ce experienta ai in constructie?
Planurile date chiar si pe RHC sunt ORIENTATIVE!
ELE POT FI FACUTE DOAR DE UNUL CARE A MAI CONSTRUIT!
Poate nu constructia in sine taiatul si finisatul te vor impiedica DAR DETALIILE DE FIXARE .... unghiul sub care pui motorul, acoperirea cu balsa astea FARA UN PROFESIONIST ALATURI ma indoiesc ca au sa-ti iasa...
IN final TOT CU UN POLISTIREN VEI INCEPE! :D
Postat 04 April 2005 - 01:11 PM
si peste doi ani voi avea si eu unu facut de mine chiar daca nu zboara.
In timp cand voi capata experienta pate voi face unu ca la carte.
mai stiti daca imi iese???
Postat 04 April 2005 - 01:13 PM
ziceti si voi:incearca ca pana la urma vei reusi altii cum au reusit.
Daca am numa 68 de mesaje inseamna ca sunt chiar asa incepator????
Postat 04 April 2005 - 01:24 PM
Iti mai trebuie asa :
2 servo .
1 statie + receptor (statia minim 2 canale)
1 mixer daca nu are statia
1 controler pt motor
1 pac
1 incarcator
Hai care mai donati ceva ....
La EXTREM Soare Geo are o statie .... pe care vrea sa o schimbe. Statia nu-i cine stie ce dar daca nu ai bani te intelegi cu el . Iti mai dau si o elice. si un tub de superglue de 5 mii sa lipeste eleronu stang ... are o mica crapatura.
PS : Nu te mai frustra asa ca nu te ajuta lumea sa faci ceva imposibil. La avion ti-am zis ca te ajutam.
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 04 April 2005 - 01:31 PM
Postat 04 April 2005 - 01:28 PM
Se zice ca: "The most vocative bird is the parrot. But the parrot doesn't fly too much."
Adecatelea, "cea mai vorbareatza pasare e papagalu'. Da' papagalu' nu zoara cine stie ce...".
Fara nici un sens peiorativ... Sau din contra?
Deci tu ai intrat pe forum ca sa capeti experienta?
O castingi din sfaturi, care va sa zica...
Sfaturile, mai mult sau mai putin competente, iti zic ca nu vei reusi sa-ti implinesti utopia cu superelicopterul cu motor de SiDirom, boxe stereo, pilot automat si lansatoare de rachete cu raza scurta/medie si autoghidare in infrarosu, bashcaca mera de luat vederea pt. spionat vecina de la patru.
Stai bai nene, ca le-am cam combinat! Nu? Dar oricum, ideea e aceeasi. Nu se poate! Mai bine zis: nu merita! Finalitatea e depaaaaaarte!
Dar, fara neaparat de a ajunge la finish, poti cocheta... Poti scormoni, poti invata. De fapt, din esecuri se invata mai mult decat din reusite. Daca tu vrei ca cineva sa-ti dea mura-n gura cum sa faci, n-ai nimerit!
Acu ai inteles?
Motorul ala te asteapta, daca insishti...
Postat 04 April 2005 - 08:10 PM
Valteras prietene daca vrei sa insist insist pentru acel motor si sper sa ma astepte si el pe mine!!!
Postat 04 April 2005 - 09:36 PM
sper sa fie asa!!! :huh:
"Motorul ala te asteapta, daca insishti... "
si valteras sper sa vb (despre motor)serios dupa cate imi dau seama esti un om serios din spusele celorlalti!!! :D
Postat 04 April 2005 - 10:33 PM
Ar fi bine sa vezi cum faci rost si de celelate componente ca sa nu iti dau aripa degeaba.
Postat 05 April 2005 - 07:42 AM
Sunt f. serios, de felul meu. Pretenii ma cunoashte iei!
Si Zod vorbeste serios. Iti da aripa. Io iti dau motorul, asa cum ti-am promis.
Numa' sa le scoti "la produs". Adica sa faci intr-adevar, ceva cu ele. Poate reusesti sa apari la RR, ca e aproape. Zod poate sa-ti aduca acolo aripa, cred. Sau poate ai tu sau f'un amic f'un drum prin Buc.
Hai, craniaza solutii!
Postat 05 April 2005 - 01:06 PM
si multumesc incaodata.
PS:apropo Zod mi-a zis ca imi da aripa cand am sa trec prin Buc. s-au daca are vreun prieten drum este valabil si la tine Valteras???
Postat 05 April 2005 - 09:01 PM
Daca nu iese dupa schita ceea ce ar trebui poate am sa cumpar unu.(kit) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Dupa cum cred si voi aveti la activ cel putin unu creat de voi care sa functioneze!!!
Postat 06 April 2005 - 12:39 AM
Am mai pus link-ul....poate il stii.
Postat 07 April 2005 - 04:39 AM
tody, la 6 Apr 2005, 13:25, a spus:
Dar din dar.... ;)
Postat 07 April 2005 - 01:29 PM
ARIPA MI-A ZIS CA MI-O DA DAR SA TRECA CINEVA PE LA EL SA O IA SI NU-MI VINE SA CRED CA FACI ASTA!!!!
MII DE MULTUMIRI NU STIU CE SA FAC DAR CAND AM VAZUT MESAJUL AM SARIT IN SUS DE BUCURIE!!!!!!
MULTUMESC MULT PENTRU TOT!!!!
Postat 07 April 2005 - 02:06 PM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.