Exista multi incuiati care nu vor sa admita ca asta se intampla de fapt acum , putem fi pusi la racoare pentru ca am downloadat un film , in timp ce "ei" fac oricum miliarde , sute chiar .
Noi suntem niste puiuti , cati? vreo 2000 de protestatari? 1 saptamana 2 si ne-am dat batuti de la vreme ... pai asa se face?
Eu am 15 ani nu am ce sa fac, cine ma asculta pe mine , poate doar facand ceva seminificativ , am pus pe mess , am dat mesaje , inca caut si incerc sa ma informez .
Au fost 2 mesaje anonymous catre Romania , unii sunt sceptici , ca de fiecare data si nu vor sa accepte realitatea , spun ca sunt doar niste prostii , dar e adevarat.
Nu m-am uitat de ceva timp la televizor , dar si cand ma uit nu vad prea multe despre ACTA sau SOPA si este curios , deoarece sunt miliarde de oameni care utilizeaza internetul si in mass media nu e aproape nimic legat de acest subiect , cel putin nu la noi (decat fragmente).
Am gasit si un site Infowars.com dati la radio si dupa Live ... totusi nu cred ca e live , parca am mai vazut un video cu acest alex jones si din cate stiu a murit , sau era altcineva , dar putin probabil , vocea e apropae inconfundabila...
Multi vor privi in gol mesajul , nu-l vor intelege , dar totusi , ce facem?
Poate ca va fi mai bine .. vom interactiona real si nu pe facebook nu vom da add friend ci ne vom duce langa o fata pe banca si ii dam "add" in mintea noastra , ii luam numaru' de tel ne intalnim si vorbim fata in fata , nu ca acum , dam poke si ne e rusine pana si pe mess sa vorbim , dapai fata in fata .. lesinam :clapping:
Inca ceva Anonymous nu este o persoana , sau un grup restrans , ei sunt practic toata lumea ... cine vrea sa fie anonymous , este anonymous
Un grup de hackeri care face parte din aceasta sa ii zicem totusi grupare au spart mai multe pagini de internet care sunt accesate zilnic de sute de mii , milioane , sau poate chiar miliarde de oameni.
Au spart un site romanesc , puteti cauta pe google o sa gasiti imediat , au spart FBI , si alte site-uri internationale.
Cam atat pot sa spun , procesati cum vreti informatia .. Chiar nu am ctiti daca mai este vreun topic la fel , dar sunt sigur ca in mare parte informatiile sunt diferite chiar daca ar fi...
Sper ca nu o sa fiu judecat pentru punctuatie :good:
Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 31 January 2012 - 01:19 AM