Motomodele Pareri
Postat 29 August 2005 - 11:08 PM
Problema e ca se gasesc foarte greu iar cand le gasesti nu au un pret deloc atractiv, de exemplu motocicleta termica din imagine noua pe ebay are pretul de 850 euro . :o cam mult nu?
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Cypy: 29 August 2005 - 11:14 PM
Postat 30 August 2005 - 08:30 PM
:huh: Si eu sunt tare curios.Poate a gasit el vreo modalitate :mellow:
Postat 30 August 2005 - 09:18 PM
am citit intr-o revista in ungaria... mai mult am citit pozele, si arata un tub in forma de U care avea un lichid inauntru (asa am reusit sa traduc poza) care se misca in functie de inertie... mai mult nu pot explica... oricum eu explic ca "partea dorsala"
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 31 August 2005 - 04:03 PM
Nu ca-s Gica contra sau n-am ocupatie acum, dar "motomodel" nu era termenul consacrat pentru un aeromodel, planor, necomandat (adica nu RC), dotat cu motor termic si o proba specifica in aero?
Era sa raspund la primul mesaj ceva legat de astea si vad ca n-o nimeream... Cum ramane? Vad ca mesajul e la auto si nu la aero, asa ca pare logic despre ce-i vorba, dar nu vreau sa gresesc in continuare!
Era sa raspund la primul mesaj ceva legat de astea si vad ca n-o nimeream... Cum ramane? Vad ca mesajul e la auto si nu la aero, asa ca pare logic despre ce-i vorba, dar nu vreau sa gresesc in continuare!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 01 September 2005 - 11:29 AM
Am vrut sa spun ca termenul de MOTOMODEL este consacrat pentru altceva. Nu ma deranjeaza ca e folosit si la modele de motociclete dar se pot creea confuzii.
Si ca tot sunteti in tema, care este termenul folosit pentru modelele de motociclete? Exista unul? Asta intrebam in mesajul anterior.
Daca nu exista inca si faceti acum botezul, n-ar fi bine sa nu fie acelasi cu cel existent? Intrebam si eu...
Si ca tot sunteti in tema, care este termenul folosit pentru modelele de motociclete? Exista unul? Asta intrebam in mesajul anterior.
Daca nu exista inca si faceti acum botezul, n-ar fi bine sa nu fie acelasi cu cel existent? Intrebam si eu...
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Postat 01 September 2005 - 12:45 PM
...in legatura cu echilibrul!
Parerea mea ca principiul este acelasi ca si in cazul in care luam o bicicleta la care gidonul este in pozitia de 0 si pur si simplu o impingem!
Datorita acceleratiei bicicleta se mentine in echilibru http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif ......parerea mea!
In alta ordine de idei, citeam pe un forum ca plecarea de pe loc se face cumva prim impingere!!!!!
O sa caut adresa forumului unde am citit!
Oricum, e de mare efect jucaria, mai ales cea cu motor termic!
Parerea mea ca principiul este acelasi ca si in cazul in care luam o bicicleta la care gidonul este in pozitia de 0 si pur si simplu o impingem!
Datorita acceleratiei bicicleta se mentine in echilibru http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif ......parerea mea!
In alta ordine de idei, citeam pe un forum ca plecarea de pe loc se face cumva prim impingere!!!!!
O sa caut adresa forumului unde am citit!
Oricum, e de mare efect jucaria, mai ales cea cu motor termic!
RHCForum - Webmaster
Postat 01 September 2005 - 02:04 PM
ceva frumos aici http://www.rc-motorradshop.de/produkte/fm-...e_ducati_nitro/
RHCForum - Webmaster
Postat 01 September 2005 - 09:37 PM
Se poate ca termenul de motomodele sa fie deja folosit in aero, pentru ca pe atunci inca nu existau motociclete mini, dar odata ce exista asa ceva cred ca acest termen este mai potrivit la motociclete decat la aero.Parerea mea ;)