Modelism - RHC Forum: FEDERATIA ROMANA DE MODELISM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »

FEDERATIA ROMANA DE MODELISM

#31 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5662
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 January 2012 - 09:58 AM

Vezi postareaAndi Alex, la 26 January 2012 - 06:18 PM, a spus:

Mai bine ma intrebati ce vreti. Promit sa va raspund si sa incerc sa va lamuresc. Nu mi se pare corect sa injurati fara sa stiti...

Am eu cateva interbari. Aveti sentimentul ca federatia ar fi institutia cea mai potrivita pentru a se ocupa de problema introducerii in legalitate a combustibilului cu metanol pentru motoarele termice? Daca raspunsul este NU, atunci cine ar trebui sa se ocupe? Si cand ar fi sanse sa se rezolve problema asta?
Putem cere celor nelegitimati sa rezolve problemele cu care se confrunta modelismul?
Imi cer scuze, poate problema este deja rezolvata si eu nu-s la curent cu noutatile. In cazul asta, care ar fi legea care a rezolvat problema? Ca as vrea si eu sa cumpar combustibil pentru termica fara sa stau cu grija ca imi baga politistul degetul in bidon... Asa cum cumpar pentru autoturism, asa cum cumpar pentru o drujba sau pentru generatorul electric pe care il iau uneori cu mine.
Multumesc pentru un eventual raspuns.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 27 January 2012 - 10:06 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#32 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1167
  • Inregistrat: 21-September 04
  • Interests:veliere rc, mountain bike,

Postat 27 January 2012 - 10:25 AM

@ mizzone...care ar fi competitia paralela care s-a dezvoltat din 2007-2008? in care au venit legitimatii si au rugat organizatorii sa fie primiti?
Stamate Robert, CSU Galati

sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
0

#33 Useril este offline   Andi Alex 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 23-September 11

Postat 27 January 2012 - 10:28 AM

Eu nu ma leg de baietii de la Cluj asa ca poti spune tot ce vrei tu, direct.
Faptul ca legea, asa cum e ea, e anacronica sau nu, conteaza prea putin. Ea trebuie aplicata si nu discutata.
Ideea e ca vreau sa indrept acolo unde trebuie si se poate.
In ceea ce priveste interimatul meu, pot sa spun ca nu ala conteaza. Da am fost la multe competitii. Problema e ca am fost si ca pilot la competitii private, la care au fost erori. Nu s-a respectat nici un regulament. La una din ele am avut chiar ridicatori fete, ceea ce altii nu au avut si iti dai seama ce handicap e sa iti ridice fete pe tocuri masina:))
Si la alea private se injura, ba chiar se si distruge masina proprie cu ciocanul in fata tuturor.
Eu laud competitiile private si din cate stii, stimabile, chiar mai si particip. Nu am sesizat insa nici ca nu se platesc taxe, ba chiar mai mari si nici ca nu sunt erori, uneori sunt garve!
Oricum, eu felicit entitatile private pentru organizari.
Vreau motive reale pentru care e mai bine in privat, ca sa pot indrepta ceva si nu motive puerile, demontabile la prima adiere de vant, doar de dragul de a fi ghita contra. Si aici nu vorbesc de, sau doar de Mizzone.
0

#34 Useril este offline   Andi Alex 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:36 AM

Si daca cititi calendarul pe 2012 veti observa ca "entitatile particulare" au inceput sa sprijine federatia si le multumesc. Cum comentati?

Si daca va intereseaza calendarul pe 2012, veti observa ca "entitatile particulare" au inceput sa sprijine federatia si le multumesc. Cum comentati?
0

#35 Useril este offline   Andi Alex 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 January 2012 - 10:46 AM

Vezi postareabitex, la 27 January 2012 - 09:58 AM, a spus:

Am eu cateva interbari. Aveti sentimentul ca federatia ar fi institutia cea mai potrivita pentru a se ocupa de problema introducerii in legalitate a combustibilului cu metanol pentru motoarele termice? Daca raspunsul este NU, atunci cine ar trebui sa se ocupe? Si cand ar fi sanse sa se rezolve problema asta?
Putem cere celor nelegitimati sa rezolve problemele cu care se confrunta modelismul?
Imi cer scuze, poate problema este deja rezolvata si eu nu-s la curent cu noutatile. In cazul asta, care ar fi legea care a rezolvat problema? Ca as vrea si eu sa cumpar combustibil pentru termica fara sa stau cu grija ca imi baga politistul degetul in bidon... Asa cum cumpar pentru autoturism, asa cum cumpar pentru o drujba sau pentru generatorul electric pe care il iau uneori cu mine.
Multumesc pentru un eventual raspuns.

Parlementul ar trebui sa se ocupe de combustibili. Federatia a facut demersuri de mai multe ori, dar nu s-a rezolvat nimic. Nu tine de noi. In acelasi timp nu stiu pe nimeni care sa fi avut probleme majore cu acesti combustibili. Acolo unde au fost, acum cativa ani probleme minore, ele s-au rezolvat prin interventia federatiei.
Si da, le putem cere. Modelismul se confrunta cu probleme si datorita faptului ca sunt putini legitimati si ca in tara asta esti in considerare dupa numarul de sportivi. Conform actelor normative, sportivi sunt doar cei legitimati in federatii. Restul sunt amatori sau hobbysti, cum vrei. Pentru a fi luati in considerare ne trebuie o federatie puternica, avand multe cluburi afiliate si multi sportivi legitimati, in toata tara. Astea sunt legile ANST si de aici pleaca gradul de popularitate al sportului, grad luat in considerare atat de mass media cat si de sponsori. E un lant al slabiciunilor. Nu vom reusi nimic dezbinati. Vom reusi doar impreuna. Problema e ca eu, ca modelist de rand, nu inteleg aceste dezbinari.
In ceea ce priveste chestiunea cu promovarea, tin sa anunt ca am inceput o campanie puternica legata de asta.
Multumesc de intrebari.

Aceasta postare a fost editata de Andi Alex: 27 January 2012 - 10:51 AM

0

#36 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Postari: 2848
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 27 January 2012 - 11:00 AM

Vezi postareaAndi Alex, la 27 January 2012 - 10:28 AM, a spus:

Faptul ca legea, asa cum e ea, e anacronica sau nu, conteaza prea putin. Ea trebuie aplicata si nu discutata.

Nu sunt de acord cu tine. Daca legea este depasita nu trebuie aplicata ci modificata sau chiar schimbata. Pentru asta, ai dreptate, trebuie sa fim destul de uniti. De restul incidentelor de la concursuri nu discut in subiectul asta, insa ai dreptate doar pe jumatate.
0

#37 Useril este offline   Andi Alex 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 January 2012 - 11:13 AM

Nu federatia modifica legi. Daca ar modifica federatia... As fi secretarul general al Parlamentului. Nenea Mutu si altii ca el ar putea modifica legi. Pana atunci legea sportului exista, chiar daca pe undeva nici mie nu imi place legea asta si am oblihgatia sa o aplic si sa veghez la respecatrea ei, in domeniul modelismului.
0

#38 Useril este offline   smk 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 598
  • Inregistrat: 05-May 09

Postat 27 January 2012 - 11:14 AM

"Avem voie sa organizam un singur CN pe clasa, raportat apoi la ANST, careia ii suntem subordonati si mai multe etape de cupa. Pentru informatii consultati calendarul pe frmd.ro"
Acum doi ani au fost 3 etape de touring in CN - Vaslui Pucioasa si Arad
Garajul:
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
0

#39 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 27 January 2012 - 11:44 AM

Vezi postareaAndi Alex, la 27 January 2012 - 10:46 AM, a spus:

In acelasi timp nu stiu pe nimeni care sa fi avut probleme majore cu acesti combustibili. Acolo unde au fost, acum cativa ani probleme minore, ele s-au rezolvat prin interventia federatiei.

Nu a avut nimeni probleme?Fa o lectura aici: http://www.rhcforum....i/page__st__150
In cazul in care nu ai rabdare sa citesti tot,citeste doar ultima pagina sa vezi rezultatele.Sau ce intelegi prin problema majora?Ca nu e nimeni la puscarie pt niste metanol?
Drive them like you hate them!!!

0

#40 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 27 January 2012 - 11:46 AM

Vezi postareaAndi Alex, la 27 January 2012 - 10:28 AM, a spus:

. Ea trebuie aplicata si nu discutata.

Deci cine apuca la putere,da o lege cum i se "scoala" si apoi...o aplicam ca "e lege domnule".
Drive them like you hate them!!!

0

#41 Useril este offline   Andi Alex 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 January 2012 - 12:10 PM

Diesel ai pm de la mine. Daca nu a ajuns da-mi pn cu nr tau te rog si te sun eu. Mersi.
0

#42 Useril este offline   Andi Alex 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 January 2012 - 12:31 PM

Legea e lege. Altfel te-ai trezi cu sotia violata, batut sau ucis aiurea, etc. Legea nu o dam noi. O da Parlamentul. Au mai fost si alte legi ciudate, dar e lege.
Chestia legata de combustibil intra tot sub incidenta legii...
NU FACEM NOI LEGEA!
0

#43 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 27 January 2012 - 01:04 PM

TOPIC DESCHIS IN 2004. Suntem in 2012, au trecut 8 ani! Nu s-a ajuns nicaieri cu discutiile

http://www.rhcforum....na-de-modelism/

Aceasta postare a fost editata de sandrei: 27 January 2012 - 01:05 PM

TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#44 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 27 January 2012 - 01:09 PM

Consider ca daca doriti o schimbare in bine, trebuie organizata o intalnire oficiala intre FRMD si cei implicati in modelism, intalnire in care SA NE ASCULTATI, deoarece numai asa se poate ajunge la ceva mai bun...

Un thread pe forum va ramane un thread cu discutii,dar cu siguranta nu va ajunge la nici un rezultat, lucrurile daca doriti sa fie facute mai bine,trebuie facut un demers vis a vis de ele si organizata o intalnire in care sa ascultati pe cei cei NEOFICIALI ca sa zic asa,poate stiu si vad mult mai multe decat crede federatia.
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#45 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 27 January 2012 - 01:42 PM

Vezi postareastamate, la 27 January 2012 - 10:25 AM, a spus:

@ mizzone...care ar fi competitia paralela care s-a dezvoltat din 2007-2008? in care au venit legitimatii si au rugat organizatorii sa fie primiti?

distinse domn...chiar va intereseaza? surprinzator...
daca citeati cu o minima atentie sau consideratie, ati fi putut remarca un lucru esential, si anume ca este vorba despre un ALT SPORT, NU modelism rc...
Campionatul National Amatur este numele competitiei.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#46 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 01:47 PM

Vezi postareaAndi Alex, la 27 January 2012 - 11:13 AM, a spus:

Nu federatia modifica legi. Daca ar modifica federatia... As fi secretarul general al Parlamentului. Nenea Mutu si altii ca el ar putea modifica legi. Pana atunci legea sportului exista, chiar daca pe undeva nici mie nu imi place legea asta si am oblihgatia sa o aplic si sa veghez la respecatrea ei, in domeniul modelismului.

sa vegheati la ce?????...aoleu???!!!!
adecatelea, nu poti face modelism p-acilea decit in cadrul legii respective?....hai-da-deh!!!...he-he...cred ca avem deja o problema cu proprietatea termenilor, in cazul de fata....
mai atent si mai circumspect, ca nu cred ca va puteti erija in militianul rc...
asa, ca o exemplificare ce ar trebui sa ne ajute sa intelegem, cam care ar fi pirghiile si temeiul legal desprins din legea enuntata prin care nu pot face eu modelism FARA al'de "federatia"...ca, strict semantic, asa reiese din afirmatia matale...?
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#47 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 01:53 PM

mda....domnu mizzone,probabil daca ai explica mai bine poate voi si pricepe ceea ce vrei sa spui.de aici incolo nu mai comentez,este explicit razboiul lui mizzone cu federatia,care dureaza de ceva vreme si personal nu cred ca se va ajunge nicaieri.de fiecare data vor veni infinitele fraze gen limba latina,din care numai mizzone va pricepe ceva...urmand ca explicatiile sa se faca pe 20-30 de postari.
P.S.sa nu crezi ca port vreun razboi cu tine...dar la cat am auzit ca esti de inteligent ai putea fi putin mai diplomat.

Aceasta postare a fost editata de stamate: 27 January 2012 - 01:54 PM

0

#48 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 01:53 PM

Vezi postareasandrei, la 27 January 2012 - 01:09 PM, a spus:

Consider ca daca doriti o schimbare in bine, trebuie organizata o intalnire oficiala intre FRMD si cei implicati in modelism, intalnire in care SA NE ASCULTATI, deoarece numai asa se poate ajunge la ceva mai bun...

Un thread pe forum va ramane un thread cu discutii,dar cu siguranta nu va ajunge la nici un rezultat, lucrurile daca doriti sa fie facute mai bine,trebuie facut un demers vis a vis de ele si organizata o intalnire in care sa ascultati pe cei cei NEOFICIALI ca sa zic asa,poate stiu si vad mult mai multe decat crede federatia.

subscriem.
chiar am vrea sa vedem cum ar arata o astfel de intrunire...
bafta si minuni!

0

#49 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 01:55 PM

Vezi postareastamate, la 27 January 2012 - 01:53 PM, a spus:

mda....domnu mizzone,probabil daca ai explica mai bine poate voi si pricepe ceea ce vrei sa spui.de aici incolo nu mai comentez,este explicit razboiul lui mizzone cu federatia,care dureaza de ceva vreme si personal nu cred ca se va ajunge nicaieri.de fiecare data vor veni infinitele fraze gen limba latina,din care numai mizzone va pricepe ceva...urmand ca explicatiile sa se faca pe 20-30 de postari.
P.S.sa nu crezi ca port vreun razboi cu tine...dar la cat am auzit ca esti de inteligent ai putea fi putin mai diplomat.

buna dimineata!
cit despre diplomatie, poate ca nu intotdeauna se gasesc cele mai fericite solutii.
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 27 January 2012 - 01:56 PM

0

#50 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 02:01 PM

Vezi postareasandrei, la 27 January 2012 - 01:04 PM, a spus:

TOPIC DESCHIS IN 2004. Suntem in 2012, au trecut 8 ani! Nu s-a ajuns nicaieri cu discutiile

http://www.rhcforum....na-de-modelism/

pai, vezi, nenea andrei, d-aia am zis ca mai bine citea ce s-a scris, ca s-a tooot scris, si dezbatut, si abia mai apoi, daca tot nu intelegea, nici dupa atita literatura, ne mai intreba cite ceva...
asa, e foarte probabil sa nu fi facut altceva decit sa mai deschida o data in plus alta cutie a pandorei...
bafta si minuni!

0

#51 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 02:03 PM

buna dimineata?.....mda,probabil ca acum incepi sa vezi ca in jurul tau mai sunt si unii pe care nu ii impresionezi cu limba latina.cat despre solutiile fericite,sincer ma lasa rece....solutiile ar trebui sa fie practice.pana acum nu ai facut decat sa aduni posturi pe tema impotrivirii tale cu federatia.poate ar fi timpul sa oferi solutii celor care o reprezinta.

0

#52 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 02:04 PM

Vezi postareastamate, la 27 January 2012 - 01:53 PM, a spus:

precizare suplimentara: in susolul textelor/postarilor mele( mai exact, prin asa zisa semnatura)este mentionata disponibilitatea mea de a-mi oferi ajutorul in intelegerea eventualelor enunturi mai dificile; este valabil si pentru dumneavoastra.
bafta si minuni!

0

#53 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 02:08 PM

Vezi postareamizzone, la 27 January 2012 - 02:04 PM, a spus:

precizare suplimentara: in susolul textelor/postarilor mele( mai exact, prin asa zisa semnatura)este mentionata disponibilitatea mea de a-mi oferi ajutorul in intelegerea eventualelor enunturi mai dificile; este valabil si pentru dumneavoastra.
bafta si minuni!

nu,multumesc....de altfel nu exista prea mari diferente intre ce scrie la semnatura dumneavoastra si cum conjuga un nene verbul a fi pe la tv.

0

#54 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 02:10 PM

Vezi postareastamate, la 27 January 2012 - 02:03 PM, a spus:

buna dimineata?.....mda,probabil ca acum incepi sa vezi ca in jurul tau mai sunt si unii pe care nu ii impresionezi cu limba latina.cat despre solutiile fericite,sincer ma lasa rece....solutiile ar trebui sa fie practice.pana acum nu ai facut decat sa aduni posturi pe tema impotrivirii tale cu federatia.poate ar fi timpul sa oferi solutii celor care o reprezinta.

solutiile sint atit de simple, ca deseori(prea des, chiar...) s-a perceput neaplicarea lor ca si cum nu s-ar putea vedea padurea de copaci...
bunaoara, ce-o fi atit de dificil sa fie eliminati cei cu vocabular ireverentios sau trivial, de exemplu?
sau cei care, prin atitudinea sau abordarea comportamentala la locul competitiei oripileaza EVIDENT pe cei care mai au inca notiuni elementare de bun simt, altruism, fair-play, etc.?
bafta si minuni!

0

#55 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 02:13 PM

Vezi postareastamate, la 27 January 2012 - 02:08 PM, a spus:

nu,multumesc....de altfel nu exista prea mari diferente intre ce scrie la semnatura dumneavoastra si cum conjuga un nene verbul a fi pe la tv.

consideram acest mesaj un atac nefondat, nejustificat si FARA ARGUMENTE, fara legatura cu tema subiectului, solicitam respectuos atentionarea autorului si aplicarea unor minime masuri coercitive.
nu credem ca postari fara macar o oarecare legatura cu subiectul de fata, care subiect e oricum sensibil, tumefiat si ca vai de el, pot fi de natura constructiva in vreun fel.
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 27 January 2012 - 02:14 PM

0

#56 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 02:31 PM

daca moderatorul considera ca am gresit atunci voi suporta consecintele fara probleme...cert este un lucru:ca mereu ai umplut paginile pe langa subiect,iar cand ai vazut ca cineva ti-a dat replica ai sarit la fusta moderatorului ca un copil.rog moderatorul sa stearga postarile mele care nu au legatura cu subiectul.multumesc.

0

#57 Useril este offline   Andi Alex 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 January 2012 - 03:29 PM

Mizi, daca ai fi citit ai fi vazut ca eu sustin entitatile particulare.
Daca ati citi legea ati intelege ca, conform acesteia, cei neafliati sun doar hobysti.
Sandrei, o schimbare exista. Cel putin de personal. Apoi, daca ai vorbi cu cei din jurul tau ai vedea ca ascult. Sahin, FlorinSS, Lucian si toti cei care ma cunosc iti pot confirma.
Vreau sa pun bazele unei comisii de disciplina si sa reglementez aceasta problema dificila, dar asta nu inseamna ca in competitiile private ar fi vreo disciplina. Am fost si acolo si voi mai merge.
Cei care doriti aveti vreun dialog cu mine il puteti avea, cum l-au avut si altii, care au inteles. Vom avea un club nou... FX Models cu propriile etape de Cupa Romaniei. Speed RC este prezent in federatie cu oameni si concursuri, chiar daca nu si cu numele. Auto RC este prezent in federatie cu 6 competitii in 2012.
Apropo, Florin si Sahin sunt de asemenea federatia. Sunt membri in Comisia Federala de Automodele, care reglementeaza conditiile competitionale. Nici ei nu asculta? Nu cred.
0

#58 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 27 January 2012 - 03:38 PM

Off viata ...............iara discutii .......

Idea domnului Alexandru Crangu este simpla :

Avem in Romania 5-6 Cluburi de modelism cu sectie de Automodele , din care nu toate participa la competitile nationale permanent - cate etape vrei tu cu 30 automodelisti mari si lati
Incepand cu 2012 majoritatea competitiilor de auto sunt in evidenta FRMD ( vezi Campionate Autorc, vezi 1/28 ), tocmai in ideea de a se sprijinii reciproc
Deja calendarul sportiv (adunat particular si FRMD ) este foarte aglomerat (aduna 6 etape Autorc Onroad, 6 Autorc Offroad , 3 Speedc , 5 Fx Modells, 6 Hpi, 6 Federatie) plus bulgari si europene

Intrebarea lui este : de ce nu creste numarul de afiliati la Cluburi(automat la FRMD) ?

Daca ai mai multi sportivi , ai mai multe competitii oficiale, ai mai mult succes in obtinerea de fonduri pt competitii, ai mai multi sponsori. - Este BENEFIC PT toti - sportivi = premii, FRMD = Taxe, Magazine = vanzari

Intrebarea este pentru cei noi , nu pentru cei vechi , ca acestia deja sunt afiliati , deja vin in competitii (si nationale si cele private). - asta cu unele exceptii ..........
0

#59 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 03:43 PM

Si inca un lucru , care poate sa il confirme orice organizator de competitii,

Daca nu ai cel putin 30 piloti pe clasa , in concurs nu o sa iti permiti sa oferi premii cat de cat multumitoare , fara sa fii in pierdere .

Nu mai zic ca in 99 % din cazuri , nu iti scoti macar cheltuielile de organizare ...

Asta e valabil la auto, la celelalte ramuri nu cunosc ....
0

#60 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2012 - 03:53 PM

Si ca sa stie cei noi :
Cluburi care au sectie de automodelism sunt :

CSTA BUcuresti
MRT Bucuresti - de anul trecut - felicitari
CS Sportul Studentesc Bucuresti
Palatul National al copiilor BUcuresti
PC Vaslui
Clubul copiilor pucioasa (in concursuri apartin de CSTA)
FX modells - de anul acesta - bafta in viitor
CS ARAD - din pacate nu are decat cativa membri

Cam atat stiu eu din cei activi in competitii, rog sa se completeze daca gresesc .

Detalii de contact pe FRMD.ro sau pe site la fiecare, sau aici pe forum (dl Alexandru va va da orice detaliu)

Nu e f complicat sa va inscrieti , important este sa participati

Cam atat , ca iara ma iau cu Mizzi la tranta, si doar e prietenul meu .....

Rog pe domnul Alexandru sa raspunda si la intrebarile cu banii ... ca m-am saturat de intrebarea ... CE FAC CU BANII NOSTRIIII..... ( eu stiu: femei , bautura, ....XX) glumeam

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 27 January 2012 - 03:56 PM

0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro