FEDERATIA ROMANA DE MODELISM
Postat 01 February 2012 - 11:53 AM
Ok am spus acuma sa imi caut o masina mai competitiva sa pot sa ma inscriu si eu . Am observat ca la clasa buggy 1/8 sunt multi participanti pe etapa iar la truggy nu asa de multi (chiar cu riscul de a nu se mai tine UNELE etape pentru Truggy , DAR NU TOATE ), am zis ok, chiar sa nu se mai tina e greu de crezut si am decis sa imi achizitionez un Losi 8ight-T 2.0 RTR ca sa fie pachetul complet pentru competitii. Stiu ca nu e race roller, ca nu are motor nu stiu de care, nova rossi sau altele dar din cate am citit pe forumurile de prin afara am vazut ca e destul de ok si motorul Losi.
Dupa ce am primit masina am inceput sa stau calare pe forum zi de zi pe ramura competitii, anu trecut am observat ca s-a dat drumu la inscrieri pentru prima etapa undeva pe 13-Ianuarie si am zis ok anul asta poate o fii tot la fel si am asteptat si am asteptat si nimica.
Am zis ok hai sa ma uit pe siteul Federatiei sa vad cand se organizeaza competitii , ma uit si ce sa vezi, doar o singura competitie pentru clasa 1/8 Truggy.
Acum intrebarile din partea unui hobbyst ca vad ca asta e titulatura pe care o am ( ca sunt unii mai destepti ) si imi pare rau ca nu sunt "RACER" experimentat:
1) de ce trebuie sa dispara o clasa anume ? Vad la sectiunea vanzari multe modele Truggy ( da inclusiv pe al meu pentru ca daca vad ca nu se mai tine mai bine scap naibii de el , ca pentru hobby-ul, ca vezi domne nu sunt "racer", meu am altele care sa suporte tot felul de lovituri)
2)sa stabileasca clasele la inceputul anului sa se respecte o regula ceva. Aaa de ex anu asta organizam competitie de Savage XS NU? ca tot nu stie nimeni ce scara e? deci free for all....
3) sa se faca odata si pentru tot deauna pe forum un topic cu ce competitii se tin, se organizeaza ? Nu cum mai apare o nou automodel si gata uite clasa dupa care aaa nu mai are farmec hai sa scoatem aceasta clasa fie ca mai sunt participanti....
Da o sa ma inscriu intr-un club si o sa ma rog la doamne doamne sa gasesc si eu o cursa pentru truggy :) sau poate trebuie sa imi schimb masina de doua ori pe an poate ca sa pot sa particip la competitii. Cred ca exista 15 clase de buggy de toate natiile sau Stadium Truck, poate tineti si voi sa se organizeze clar 1/8 buggy , 1/8 truggy dupa care restu....
O zi buna,
Andrei
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit
On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10
Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
Postat 01 February 2012 - 12:05 PM
2. In competitiile federatiei? Unde ai vazut?
3. Pai, federatia are site, in care gasesti calendarul competitional cu clase, locatii, data de desfasurare, organizator, sponsori (parteneri), atat pentru CNN cat si pentru Cupa Romaniei.
www.frmd.ro este sursa OFICIALA de informare, sursa ce va trebui consultata.
Aici se desfasoara o discutie libera, neoficiala...
Aceasta postare a fost editata de Andi Alex: 01 February 2012 - 12:06 PM
Postat 01 February 2012 - 12:08 PM
Gasesti in intalniri, concursuri - se intitula Autorc Offroad Cup - si avea grupa de truggy dar NU SE INSCRIA NIMENI ca ar fi fost 6 etape + campionatul national. SI deobicei acolo gasesti toate concursurile.
Lumea mai vinde si ca sa faca upgrade la ultimele modele.
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Postat 01 February 2012 - 12:36 PM
smk, la 01 February 2012 - 12:08 PM, a spus:
Gasesti in intalniri, concursuri - se intitula Autorc Offroad Cup - si avea grupa de truggy dar NU SE INSCRIA NIMENI ca ar fi fost 6 etape + campionatul national. SI deobicei acolo gasesti toate concursurile.
Lumea mai vinde si ca sa faca upgrade la ultimele modele.
Da eu vorbeam de anu acesta 2012 , am vazut si eu ce a fost anul trecut am tras o concluzie (care se pare ca nu e buna.... referitor la clasa Truggy)anul acesta in ianuarie mi-am cumparat losi 8ight-t si doream sa particip anul acesta la competitii....dar se pare ca o sa fie una singua daca ma uit pe siteul federatiei....
@ Andi Alex
2. In competitiile federatiei? Unde ai vazut?
Pur si simplu a fost o gluma sau poate cine stie drept urmare a acestei glume dezvolta cineva o clasa
3. Pai, federatia are site, in care gasesti calendarul competitional cu clase, locatii, data de desfasurare, organizator, sponsori (parteneri), atat pentru CNN cat si pentru Cupa Romaniei. ---Multe competitii domne prea multe si nu cred ca fac fata !
1/8 Buggy ; 1/8 Truggy
Finala, Bucuresti, Frumusani 3 – 5 august -- asta e multitudinea de competitii la care te referi ?
Losi 8ight-T 2.0 - 4WD Truggy
Traxxas Summit
On-road: HPI Mirco RS4 -4WD 1:18
Mini-Z
Tamya MR-03 Alfa Romeo Giulieta -2WD 1:10
Spektrum DX-3E
Spektrum DX-3S
Postat 01 February 2012 - 12:57 PM
Postat 01 February 2012 - 01:14 PM
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
Postat 01 February 2012 - 01:25 PM
smk, la 01 February 2012 - 12:08 PM, a spus:
Destul de incet, apar diferentele intre a face modelismul ca sport si ca hobby. Ori populezi o clasa cu concurenti si modele sa poti concura acolo printre ei, ori esti obligat sa te pregatesti pentru clasele existente. Un concurs pus in calendar nu are sanse sa stea mult acolo daca nu aduce rezultate sau daca nu se inscrie nimeni. Sunt multe concursuri, orice competitie aruncata aiurea in calendar incurca daca nu este justificata. Multe se doresc sau se pot tine vara, la toate ar fi ideal sa poata participa cat mai multi. Greu se pot suprapune, ca personalul oficial trebuie sa se imparta in mai multe locuri. Nici echipele nu pot trage la mai multe probe simultan, cu atat mai mult in locatii diferite.
Alt aspect este ca degeaba pui X etape de campionat ca sa fii ca la regulament, daca concurentii nu isi pot permite sa participe la ele. Poti spune usor ca daca nu-s etape, sa se desfiinteze... O proba desfiintata se reface greu ca activitate sportiva, de aceea e riscant de luat hotarari radicale. Pe de alta parte, daca nu-s etape, apare comentariul ca ce campionat mai este ala.
Chiar in echipa proprie este necesara o planificare a activitatii sportive. Nu poti infiinta o sectie noua sau sa dfezvolti o clasa, daca ai un singur doritor sau niciodata sanse sa obtii rezultate. Cand m-am inscris eu la modelism doream rachetomodele. Discutia a fost clara: rachetomodele nu facem, nu avem sectie. La automodele nu avem materiale suficiente si echipa este deja formata. Poti sta ca rezerva acolo ca dureaza mult pana o sa-i depasesti ca sa poti inlocui pe cineva. Mai raman doar planoarele, asa ca alege...
Astea sunt diferentele: ca sportiv legitimat esti obligat sa faci sacrificii si sa umbli cu compromisuri (intre a face ce doresti sau a face ce este necesar in echipa din care faci parte).
Daca e ca ca hobby, faci ce vrei si te poti bate cu pumnii in piept ca tu esti singurul. perfect, sau cel mai bun ca oricum nu mai face nimeni ce faci tu, in acelasi loc.
Diferentele nu sunt (contrar multor idei preconcepute) legate de calitatea modelismului. Acelasi modelist fie daca e legitimat la un club sau este nelegitimat, incerc sa cred ca isi face treaba la fel de bine. In ambele situatii e nevoie de cheltuit bani din buzunar, in ambele cazuri sunt probleme asemanatoare.
Telefon: 0721 385365
Postat 01 February 2012 - 01:55 PM
Uzzy, la 01 February 2012 - 01:14 PM, a spus:
nu te-ai uitat tu atent, gasesti discutia aici
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Postat 01 February 2012 - 07:10 PM
mizzone, la 31 January 2012 - 02:10 PM, a spus:
sa va fie rusine!
p.s.: valabil si pentru cel care-si zice "MBM", pe care nu-l cunosc, nu stiu daca are chiar astfel de prieteni, dar, daca tot s-a "bagat in seama", macar sa faca un efort de imaginatie, ca se pare ca poate...
bafta si minuni!
mizzone,eu nu am deloc experineta ta in concursurile de modelism(la auto si moto 1:1 am fost si organizator)deci putina experienta am sa zic asa.legat de raspunderea asumata la competitii,aceasta ar trebui sa apartina ORGANIZATORILOR!!insa daca omul stie ca e cursa si tot intra pe traseu,deja organizatorul nu mai are nici o raspundere,vina e acelui care a intrat pe traseu,plus ca indiferent de competitie,o ambulanta trebuie sa fie prezenta la fata locului.si cred ca ar fi bine sa lasi putin deoparte adversitatile pe care le ai cu federatia si sa punctezi nemutlumirile tale,la fel ca si solutiile si propunerile pt indreptarea lucururilor
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 01 February 2012 - 07:35 PM
Kitty, la 01 February 2012 - 07:10 PM, a spus:
un jurist ai consultat?
iti va spune ca transferul raspunderii in astfel de situatii se poate face NUMAI pe baza de document SEMNAT;fara document, ORGANIZATORUL insumeaza totalitatea raspunderilor specifice survenite pe parcursul manifestarii; in situatia in care ORGANIZATORUL aduce, pe diverse cai, la cunostinta celor implicati in proiectul respectiv, recte arbitri, comisari de traseu, etc. despre pericolele probabile si riscurile asociate, astfel ca acestia sa poate ASTFEL SI NUMAI ASTFEL sa isi asume raspunderea, si numai SUB SEMNATURA! te asigur ca astfel de briefinguri sau documente semnate NU AU EXISTAT in imprejurarile si evenimentele pe care eu le-am pus in discutie...
acest lucru este valabil si in imprejurarea "explicata" de cristake, iar necunosterea regulilor nu exonereaza raspunderea...
p.s.: intimplator(sau nu...) am luat contact indeaproape si cu lumea motorsportului "mare", 1/1, si stiu si acolo care sint procedurile de siguranta si riscurile asociate explicitate, am fost, din pacate, contemporan si cu moartea regretatului Lenti Moldovan, am vazut care au fost procedurile in imprejurarea respectiva, asa ca am repere de comparatie...; deasemenea, iti pot povesti(nu aici, aici trebuie sa se lamureasca alte lucruri) cam care sint procedurile si masurile de siguranta, procedurile de contestare, modul de organizare, ma rog, multe-multe, de exemplu, la VTM...sau CN de raliuri, sau la OR...pot sa-ti povestesc care sint si prevederile cu caracter constructiv referitoare la CUM trebuie sa fie echipat specific un vehicul pentru a putea fi acceptat si incadrat intr-o clasa sau alta de concurs...dar, repet, nu acilea vorbim despre asa ceva, acilea ar trebui sa ne dam seama daca sintem pe o directie gresita sau mai putin gresita...
"bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 01 February 2012 - 08:22 PM
Oricum, la fata lucului este mereu un cadru mesical sa ajute. O ambulanta ar putea fii doar daca am fii mai multi. Costurile sunt foarte ridicate, iar bugetul foarte redus. Nu as vrea sa creada nimeni faptul ca al nostru calendar intern este aducator de venituri. (profit)
Postat 01 February 2012 - 09:59 PM
pai, ori am dreptate, ori sint nesimtit????!!!!...ca va cam contraziceti in abordari...
experienta competitionala, relativa/relevanta sau nu, nu poate fi invocata ca sistem de referinta pentru un complex de masuri prevazute de lege...ramine contextul LEGAL care ne spune ca nici in cazul lui Gury, nici in cazul nevestei lui John(copiuta asta... o ... aveati?...) nu era normal sa se puna batista pe tambal...in ceea ce priveste ridicatorul "beneficiar" al entorsei, acelasi context... si NU poate fi invocata in nici un fel exonerarea raspunderii LEGALE a organizatorului.
tii, ce bine erea daca se citea mai cu atentie, de-a lungul timpului, p-acilea...!
ca de scris, s-a scris...
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 01 February 2012 - 10:01 PM
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 01 February 2012 - 11:34 PM
Stiu si de sotia lui John. Incidentul nu a avut loc in timpul concursului, ci in pauza de masa. Se intampla atunci cand, spectator fiind te apropii prea mult de apa, concomitent cu evolutia unei barci. Barca poate sari pe un val in orice moment. E logic. Repet, competitia nu era in desfasurare. Era in pauza. Eu am intotdeauna lectiile invatate.
Apoi, despre acesrte incidente nu credeti ca ar trebui sa vorbeasca accidentatii cu domnul Zanciu Mihail care era secretar general pe vremea aia? Nu cred ca ar avea nimic de reprosat cei doi domnului Zanciu, sau, din cate stiu eu erau in relatii mai bune decat sunteti dumenavoastra acum cu mine, urmare a acelorasi evenimente, care ne privesc la modul impersonal pe noi.
Apoi, aceste incidente mai apar si la altii... Un sportiv roman de mare clasa, la un mondial organizat de AMA (SUA), in 1993 a suferit un accident si s-a retras din viata competitionala. La ora actuala este in baston. Aici v-as intreba eu daca aveti "copiuta" si m-as indoi profund de asta.
Apoi, mi se pare incorect sa ma invinuiti pe mine de incidente petrecute la competitiile federatiei pe vremea cand eu eram un modest membru al lotului national de aeromodele si nu un oficial. Apropos de faptul ca ma intrebati pe mine de rezultate... Cand dumneavoastra incepeati modelismul, eu eram in lotul national, cu bronz pe echipe la europene, deja... Asta asa, ca erati curios de rezultatele mele si numarul de finale la care am fost eu... De fapt ca nu le gaseati si ca ma acuzati ca nu am rezultate. Ce sa-i faci? Omul atunci cand e acuzat se apara... Ca fapt divers.
Aceasta postare a fost editata de Andi Alex: 01 February 2012 - 11:36 PM
Postat 02 February 2012 - 10:11 AM
Andi Alex, la 01 February 2012 - 11:34 PM, a spus:
Stiu si de sotia lui John. Incidentul nu a avut loc in timpul concursului, ci in pauza de masa. Se intampla atunci cand, spectator fiind te apropii prea mult de apa, concomitent cu evolutia unei barci. Barca poate sari pe un val in orice moment. E logic. Repet, competitia nu era in desfasurare. Era in pauza. Eu am intotdeauna lectiile invatate.
Apoi, despre acesrte incidente nu credeti ca ar trebui sa vorbeasca accidentatii cu domnul Zanciu Mihail care era secretar general pe vremea aia? Nu cred ca ar avea nimic de reprosat cei doi domnului Zanciu, sau, din cate stiu eu erau in relatii mai bune decat sunteti dumenavoastra acum cu mine, urmare a acelorasi evenimente, care ne privesc la modul impersonal pe noi.
Apoi, aceste incidente mai apar si la altii... Un sportiv roman de mare clasa, la un mondial organizat de AMA (SUA), in 1993 a suferit un accident si s-a retras din viata competitionala. La ora actuala este in baston. Aici v-as intreba eu daca aveti "copiuta" si m-as indoi profund de asta.
Apoi, mi se pare incorect sa ma invinuiti pe mine de incidente petrecute la competitiile federatiei pe vremea cand eu eram un modest membru al lotului national de aeromodele si nu un oficial. Apropos de faptul ca ma intrebati pe mine de rezultate... Cand dumneavoastra incepeati modelismul, eu eram in lotul national, cu bronz pe echipe la europene, deja... Asta asa, ca erati curios de rezultatele mele si numarul de finale la care am fost eu... De fapt ca nu le gaseati si ca ma acuzati ca nu am rezultate. Ce sa-i faci? Omul atunci cand e acuzat se apara... Ca fapt divers.
eu ma referam la rezultate/participari in automodelism rc, deoarece v-ati permis sa deschideti subiect de discutie pe un teren pe care, in opinia noastra, nu aveti minima expertiza elementar necesara; ce ati facut/realizat la alte specialitati nu are prea multe conexiuni cu automodelele rc strict...dar aici deja s-ar putea dezvolta si alt subiect adiacent, si anume oportunitatea/INOPORTUNITATEA stringerii artificiale a mai multor ramuri modelistice sub aceeasi palarie...mai exact, punerea in aceeasi "oala" administrativa a aero, auto, navo, etc. ...
repetam, faptul ca "beneficiarii" unor vatamari corporale grave nu au procedat la actiuni ulterioare impotriva factorilor responsabili nu exonereaza cu nimic gravitatea evenimentelor si distributia responsabilitatii pentru cele petrecute.
nu va invinuiesc punctual de acele evenimente, am proprietatea termenilor, dezaprob modul in care intelegeti sa abordati(partinitor si fara o anume nota de pragmatism in perceptie) problemele unui sistem perimat, anacronic si care in 22 de ani postdecembristi a facut mai degraba dovada unei incoerente manageriale si a unei lipse de respect fata de realitatile cotidiene specifice, si acest lucru se poate vedea fara prea multe dioptrii, daca observam ca apar, de exemplu, in calendarul federal clase si concursuri la care nici macar nu este definitivat, publicat si asumat regulamentul tehnic fara de care nu prea poti duce corect lucrurile inainte(vezi bunaoara clasa 1/28, in care nu s-a discutat, publicat nici la aceasta ora regulamentele tehnice si de organizare, da'e prinsa-n calenadrul competitional; care e fundamentarea tehnica a acestei clase, de exemplu? nu cumva era de bun simt ELEMENTAR ca mai intai sa aveti regulamente si mai APOI sa organizati concursuri?...)
revenind un pic la barca sarita de pe mal la valcea, nu cred ca faptul ca era pauza de masa atenueaza in vreun fel cota de responsabilitate, ar trebui sa stiti cel putin la fel de bine ca mine CIND INCEPE si CIND se termina o compoetitie si responsabilitatile adiacente intrinseci!...
bafta si minuni!
Postat 02 February 2012 - 10:14 AM
Andi Alex, la 01 February 2012 - 11:43 PM, a spus:
nu, dar stiu sa ascult si sa cer parerea celor avizati in diverse probleme specifice, deasemenea an obiceiul sa-mi notez si apoi sa citesc si sa ma lamuresc...
stiu foarte bine exercitiul de comunicare si consultanta, si mai ales sint extrem de constient cind trebuie sa intreb si PE CINE.
bafta si minuni!
Andi Alex, la 02 February 2012 - 01:47 AM, a spus:
de prevetntie am auzit? sau de norme menite sa reduca cota de risc iminent?
bafta si minuni!
Postat 02 February 2012 - 05:45 PM
P.S. rog un moderator sa il anunte pe mizzone ca nu se da niciun premiu daca ajungi la 2000 de postari.multumesc.
Aceasta postare a fost editata de stamate: 02 February 2012 - 05:48 PM
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Postat 02 February 2012 - 06:35 PM
Postat 02 February 2012 - 06:41 PM
Sere4uall, la 01 February 2012 - 11:53 AM, a spus:
Misto, deci ai vazut ca oricum erau putini la truggy dar oricum ai zis ca ce naiba banii tai distractia ta. Acum aduna-i daca poti. Nu se mai trage truggy ca nu se strang oamenii. Ai zis bine <<cu riscul>>
Si nu, nu e vorba ca <<scoatem aceasta clasa fie ca mai sunt participanti>> chiar nu mai sunt sau nu mai vin
Sere4uall, la 01 February 2012 - 11:53 AM, a spus:
3) sa se faca odata si pentru tot deauna pe forum un topic cu ce competitii se tin, se organizeaza ? Nu cum mai apare o nou automodel si gata uite clasa dupa care aaa nu mai are farmec hai sa scoatem aceasta clasa fie ca mai sunt participanti....
Da o sa ma inscriu intr-un club si o sa ma rog la doamne doamne sa gasesc si eu o cursa pentru truggy :rofl: sau poate trebuie sa imi schimb masina de doua ori pe an poate ca sa pot sa particip la competitii. Cred ca exista 15 clase de buggy de toate natiile sau Stadium Truck, poate tineti si voi sa se organizeze clar 1/8 buggy , 1/8 truggy dupa care restu....
Exista si in modelism <<trenduri>> sa spunem, dispar clase si se formeaza clase noi. Acum la noi electricele sunt pe val cu buggy 4wd si SC. Deci schimba amsina si ia ceva 1/10 electric si n-o sa trebuiasca sa te mai plangi aici
e simplu trebuie doar sa te adaptezi
Postat 02 February 2012 - 08:23 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 02 February 2012 - 08:24 PM
ca sa se intample ceva trebuie schimbata mentalitatea,trebuie ca fiecare sa poata sa-si aprecieze performantele si in functie de asta sa ia hotarari gen ramane hobbyst sau face performanta.
deja e un topic inutil,s-au discutat 7 pagini fara nici un inteles.
Aceasta postare a fost editata de prisi: 02 February 2012 - 08:25 PM
Postat 02 February 2012 - 08:58 PM
Kitty, la 02 February 2012 - 08:23 PM, a spus:
prisi, la 02 February 2012 - 08:24 PM, a spus:
ca sa se intample ceva trebuie schimbata mentalitatea,trebuie ca fiecare sa poata sa-si aprecieze performantele si in functie de asta sa ia hotarari gen ramane hobbyst sau face performanta.
deja e un topic inutil,s-au discutat 7 pagini fara nici un inteles.
era evident inca din debutul acestuia, mai exact insasi din MODUL in care a demarat subiectul ca nu avea cum sa duca la ceva coerent; nu se poate obtine o dezbatere rationala si cu rezultate palpabile FARA a tine seama de TOT ce s-a mai scris si mai ales INTIMPLAT, bun sau mai ales RAU, pina acum; este foarte important sa se invete din greselile trecutului(ma rog, cine cunoaste EXACT acest trecut...), nu poti sa demarezi un astfel de subiect ca si cum te-ai "nascut" azi si nu ai vazut/inteles nimic din ceea ce DEJA s-a scris, DEJA s-a discutat si mai ales DEJA s-a intimplat pina acum in rc-ul post-decembrist...
a veni intr-o pozitie de coordonare de o asemenea anvergura fara a avea macar structurat/jalonat un proiect de lucru, si a incepe post factum sondaje si dezbateri din care sa distilezi de aci incolo ce ai de facut ni se pare cel putin o solutie nefericita, daca nu un derapaj regretabil de la elementare principii de management (sportiv, in cazul nostru...)
sa speram MACAR ca lucrurile nu vor mai derapa atit de tare ca in trecut, daca pentru a le aseza pe o directie noua cit de cit coerenta nu s-a venit cu un program bine definit si se incearca asa, pe genunchi, din mers, sa se dreaga busuiocul...
este pacat ca, acum cind, de bine, de rau, materiale specifice competitiilor rc s-au tot cumparat de catre tot mai multi, nu exista cristalizata o ENTITATE NOUA care sa stie sa puna cap la cap lucrurile si sa faca un intreg coerent, care sa stie sau sa fi INVATAT cit mai mult din evidentele si flagrantele ERORI din trecut si care sa asigure un echilibru si o impartialitate menite sa dezvolte cit mai rational si pragmatic latura intrecerilor din cadrul acestui hobby cu profunde valente competitionale, modelismul rc...
bafta si minuni!
Postat 03 February 2012 - 01:07 PM
In primul rand acest topic era destinat celor nelegitimati, incepatori, care vor sa afle sau inteleaga un fenomen.
Faptul ca el a degenerat nu are nimic a face cu mine, ci mai ales cu cei care nu i-au inteles scopul.
In ceea ce priveste planurile mele de management ele exista. Faptul ca unii care nici nu stiu care a fost procedura de alegere/angajare a secretarului general, au impresia ca stiu prea multe, da dovada ca ei sunt in derapaj... Nu cred ca prin a jigni pe cineva, gratuit, fara sa cunosti planurile si, sau ideile acelei persoane, iti da un aer de superioriate. Nu cumva unii cred ca ar fi fost mai calificati? Daca e asa, de ce nu au candidat pentru acest post? Eu cred ca toti am avut aceleasi sanse...
E usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune...
Apoi, faptul ca unii, nu dau nume, nu inteleg ca atragerea de sportivi face parte dintr-un plan, nu tine de mine, ci mai degraba de ei... Unii "are" probleme cu intelegerea.
Jignirile si acuzele gratuite nu fac dovada unei inteligente...
Apoi, domnule Micu, dumneavoastra sunteti un om inteligent, cu vaste cunostiinte in orice domeniu, nu? Dumneavoastra sunteti Atotstiutorul forumului, nu-i asa? Dati dovada de asta si nu mai spuneti lucruri nefondate, demontabile usor... Nu dati dovada ca sunteti ceea ce atoi vrea sa fiti... Pacat, mare pacat... Va respectam...
Aceasta postare a fost editata de Andi Alex: 03 February 2012 - 01:10 PM
Postat 03 February 2012 - 01:19 PM
Postat 03 February 2012 - 01:22 PM
Postat 03 February 2012 - 04:49 PM
marian.dumitru74, la 31 January 2012 - 09:16 PM, a spus:
daaa