Observatii personale:
a) se remarca evolutia nivelului organizatoric
:D nivelul de pregatire al participantilor este in continua crestere
c) nivelul de pregatire tehnica a modelelor este in continua crestere
d) nivelul de interes pentru astfel de evenimente a crescut exponential (cel putin fata de anul trecut)
Si eu astept urmatoarea etapa de crawling cu nerabdare, deja am demarat urmatorul proiect de crawler (shafty). Sper sa-l si pot termina in timp util, mai sunt si alte proiecte in derulare (scara 1/1) si sper sa ma lase buzunarul.
As dori sa punctez si cateva aspecte:
a) poate cel mai important aspect -
NU AU EXISTAT NICI UN FEL DE PLANGERI CU PRIVIRE LA ARBITRAJ. Regulile stabilite de la bun inceput au ramas in picioare de la inceput si pana la sfarsit.
:ph34r: arbitrajul la crawling a fost interactiv sa zicem asa, adica toti participantii au asistat/intervenit corespunzator si corect (cel mai important aspect)
c)
participarea unor copii - EXTRAORDINAR !!! As indrazni sa sugerez organizatorilor sa acorde un premiu pentru cel mai bun dintre copii - nu are importanta valoarea lui si in ce consta - motivarea lor pentru a continua este un lucru deosebit. Si daca-mi amintesc eu bine, la crawling am avut cei mai tineri participanti.....nu stiu daca driftul se poate lauda cu asa ceva, dar daca gresesc, imi cer scuze anticipat :D)
PS> Am ceva dificultati tehnice, sper sa pot posta cateva clipuri cu evolutiile la crawling.
Aceasta postare a fost editata de Daemonus Modelus: 27 February 2012 - 08:06 PM