Polus Center RC DRIFT & CRAWLING CONTEST 2012 25-26 Februarie - Polus Center - Cluj Napoca
Postat 01 March 2012 - 07:04 PM
Postat 01 March 2012 - 09:28 PM
haramantola, la 01 March 2012 - 12:51 AM, a spus:
Maestre Kitty despre ce tiganie vorbesti .......uiti ca am montat o planetara de HPI Crawler King inainte cu o seara pe Maverick ....... am venit sa vad ce poate masina ,...... a tinut 80% din traseu dupa care a cedat diferentialul cu planetara HPI ........dupa concurs am vrut sa ii fac citeva poze si la recomandarea ta am incercat cu 3 roti motoare ......atunci a cedat si cardanul
Toata povestea a avut loc dimineata si in pauza concursului ..........masina nu a fost pregatita pt acest concurs din lipsa de piese .
Am incercat sa vedem cum se comporta pe linga "vedete " si cum bine tii minte si ei au rupt citeva cardane !!
Am fost primul inscris pe lista de concurs crezind ca gasesc o planetara compatibila dar nu am reusit ........asa ca doar am testat .....explica faza cu tigania .
ma refer la aia cu poxipol,eu la alea le zic tiganii :yahoo:
am zis si acolo ca nu are rost,pt ca nu tine.cardane s-au rupt NICIUNUL,eventual au sarit,tocmai deoarece plasticul acela e flexibil,pe cand la maverick e foarte casant.de aceea,consider ca nu merita nici banii,nici investitia intr-un astfel de crawler.da poate e doar parerea mea
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 01 March 2012 - 11:15 PM
am zis si acolo ca nu are rost,pt ca nu tine.cardane s-au rupt NICIUNUL,eventual au sarit,tocmai deoarece plasticul acela e flexibil,pe cand la maverick e foarte casant.de aceea,consider ca nu merita nici banii,nici investitia intr-un astfel de crawler.da poate e doar parerea mea
[/quote]
am inteles ....credea ca te referi la cu totul altceva .....sa sti ca doar am fortat cu 3 roti si nu am pus nici un poxipol sau altceva ....eu am inca incredere in aceasta masina -Maverick Scout - care din cite imi dau eu seama e un Axial AX10 model mai vechi,si nici nu vreau sa investesc enorm in ea si binenteles nu avem pretentii de la ea ca si masina lui Catalinoiu sau lucian care erau din alta liga .......... eu astept de la ea doar ce fac celelalte din aceeas categorie de pret si dotari.........Catalinoiu cu masina lui zici ca era ROBBY GORDON cu Hammer pe linga armada de Miniuri / AXIAL ...din Dakarul 2012 ....nu putea pierde decit daca avea defectiuni tehnice sau rupea ceva......Felicitari pt organizare si traseu ,concurentilor ,atmosfera etc.... ,Asteptam urmatorul concurs si mai invatam pe drum ...bafta
Postat 02 March 2012 - 10:09 AM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 02 March 2012 - 07:26 PM
Kitty, la 01 March 2012 - 09:29 PM, a spus:
cu siguranta am altceva mai bun de facut...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 02 March 2012 - 09:38 PM
Flo234, la 01 March 2012 - 05:39 PM, a spus:
Ai ratat in montaj rasturnarea lui Fasconal http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif
Ce pofta imi face filmuletzul de-un drift, ma duc sa rup gresia in baie :drinks:
HPI Sprint 2 Flux
TD DESC410R
HPI Savage X Nitro 4.6
HPI E-Firestorm
Hot Bodies HPI TC-FD DriftÂ
Postat 02 March 2012 - 11:39 PM
mizzone, la 02 March 2012 - 07:26 PM, a spus:
bafta si minuni!
aia e clar,sa fi gica contra....cand vei participa activ si constructiv la un concurs,te rog sa vi cu pareri si opinii,pina atunci lasa-ne sa facem cum stim si cum putem mai bine.... :unsure:
Aceasta postare a fost editata de Kitty: 02 March 2012 - 11:42 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 04 March 2012 - 10:34 AM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 04 March 2012 - 10:36 AM
stamate, la 03 March 2012 - 12:09 PM, a spus:
nu am nimic cu omul,insa pe orice topic constructiv pe care a postat,el era cel care nu era de acord cu nimic,nimic nu era bine facut,toate erau de-andoaselea,nimeni nu avea idei bune decat el.de aceea si in alt topic,i-am zis sa scrie idei copnstructive,nu tot timpul sa fie pus pe cearta si sa arunce cu pietre
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp