nicolas, la 17 January 2012 - 08:48 PM, a spus:
Nu o fi HK alfa si omega modelismului, dar reprezinta o obtiune deloc de neglijat.
In legatura cu aeromodelele eu am in momentul de fata doua(HK) de care sunt foarte multumit.
Fotografie0047.jpg
Extra din imagine a inlocuit un mini ShowTime de care am fost de asemenea multumit dar pretul a fost sensibil mai mare.
Nu sunt fun H.K. ca sa fie clar.
Nu indemn pe nimeni sa cumpere de la H.K.
Nu spun insa sa NU se cumpere de la H.K.
Am de la H.K. cateva pack-uri pentru curiozitate - nu o sa mai iau - se umfla ca proastele stand degeaba ( nu chiar umflat dar un usor dospit se simte chiar puse pe Storage ), un charger ( nu din cel mai ieftin si e O.K. ), un balancer pentru elice cu magneti ( ax cu bataie deci varza ... dar se poate face alt ax ca nu e greu si ramane restul util )un WattMetru ( O.K. dar nu pastreaza varfurile de consum si daca nu belesti ochii in timp real sau sa se uite cineva ... ioc informatii ) si alte cateva maruntisuri din gama echiim surubarai etc .
Nu toate sunt insa de aruncat .. . trebuie avut grija insa ce se cumpara, conteaza putin si norocul .. sunt si modele decente ( heli, avioane ) fara
pretentii insa.
In principal sunt produse pentru cineva care vrea sa guste din sportul asta dar nu e convins ca o sa ii placa motiv pentru care nu ar risca din buget prea tare .
Dupa ce se atinge un nivel de pregatire sau de convingere trebuie facut un pas spre calitate ca sa apara satisfactii mai pe masura asteptarilor.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !