Fata de cele de 6 USD au tehnologie veche de 15 ani. Astea la face "colectable".
Futaba au fost primii si multi ani singurii care au facut un gyro de coada bun, modern. Piata era mica, nu au avut concurenta, mai mult de 10 ani au vandut la ce preturi au vrut (bravo lor).
Intre timp gyro de 6 USD sunt la fel de bune sau mai bune si oricum nu mai conteaza caci nu mai foloseste nimeni gyro de coada, doar unitati FBL si aici Futaba nu mai e lider, din contra se taraia in urma celorlalti (si intotdeauna promit ca ultima versiune de soft o sa fie fantastica).
Oricare alta companie vindea demult aceste gyro (401, 240) la sfert de pret si inchidea capitolul. Nu si Futaba, tine aceste stocuri de GY de ani de zile la aceleasi preturi, greu de crezut ca sunt productie recenta, cel mai probabil stocuri de acum 5-6 ani. GY401 mai are inca o scuza, e un gyro bun, dar GY240 a fost si este o mare porcarie.
renatoa, la 08 September 2013 - 09:21 AM, a spus:
Nu dati cu piatra... intreb si eu inocent... ce au astea in plus fata de giro-urile de 6$ de le folosim pe mk ? :unsure:
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 08 September 2013 - 09:45 AM