1 canal 2 servo ajutor
Postat 13 December 2011 - 07:40 PM
multumiri,
DigitAll
Postat 13 December 2011 - 08:14 PM
madutarc, la 13 December 2011 - 07:42 PM, a spus:
Bafta!!
colegul nostru cred ca se refera la acel montaj prin care se leaga 2 servo pe acelasi canal si cand dai de stic in stanga sa mearga doar un servo si cand dai dreapta sa mearga celalalt servo
Postat 13 December 2011 - 08:58 PM
cipri_tezaur, la 13 December 2011 - 08:14 PM, a spus:
Corect! Poate nu am fost destul de explicit cand am deschis topic-ul.
Postat 13 December 2011 - 10:30 PM
DigitAll, la 13 December 2011 - 08:58 PM, a spus:
ia legatura cu ipsihi si te rezolva el
http://www.rhcforum....er/2119-ipsihi/
Postat 13 December 2011 - 11:07 PM
cipri_tezaur, la 13 December 2011 - 10:30 PM, a spus:
Multumesc pt info!..dar ideea e ca vreau eu sa il construiesc. Stiu ca sunt cativa modelisti/electronisti care comercializeaza asa ceva, device-uri construite din proiecte proprii sau informatii care sunt pastrate bine , unde au "sapat", au investit timp si bani pt teste,nopti nedormite, de aceea le respect munca si nu imi pot permite sa cer documentatie despre asa ceva.
Am postat in speranta ca exista cineva care detine aceasta informatie si nu o foloseste in scop comercial , care ar fi dispus sa dea ceva detalii.
Postat 14 December 2011 - 10:52 PM
Daca a experimentat cineva aceasta schema ,poate binevoieste sa ma initieze si pe mine.
Am citit postarea lui Ipsihi ( se adresa unor cunoscatori )care nu sunt suficient de explicite pentru cei mai putin initiati.Sper sa nu ma inteleaga gresit.
Postat 15 December 2011 - 09:00 AM
Hurloi Grigore, la 14 December 2011 - 10:52 PM, a spus:
Daca a experimentat cineva aceasta schema ,poate binevoieste sa ma initieze si pe mine.
Am citit postarea lui Ipsihi ( se adresa unor cunoscatori )care nu sunt suficient de explicite pentru cei mai putin initiati.Sper sa nu ma inteleaga gresit.
Postat 15 December 2011 - 03:46 PM
DigitAll, la 15 December 2011 - 09:00 AM, a spus:
Multumesc mult ptr.ajutor ...(banuiam eu ceva de genul asta insa nu eram sigur )
Postat 28 February 2012 - 12:17 AM
DigitAll, la 17 December 2011 - 11:23 PM, a spus:
Problema am rezolvat-o programand de la 0 acest device. Asta cautam cand am inceput topicul
Aceasta postare a fost editata de DigitAll: 28 February 2012 - 12:17 AM
Postat 05 April 2012 - 10:11 AM
Postat 06 April 2012 - 09:53 AM
casapumrs, la 05 April 2012 - 10:11 AM, a spus:
Motivul 1
Nu am vrut sa fac o afacere din asta, drept dovada am multe device-uri proiectate care nu sunt pe piata si nu le-am pus la vanzare. Am zis ca incep sa postez din scheme special sa beneficieze multa lume de ele....din pacate de la prima postare au inceput carcotasii sa iasa la suprafata, cu bagari de vina nefondate, in necunostinta de cauza sau sa se dea interesanti.
Nu am nevoie de multumiri sau slavi, dar nici nu ma simt bine vazand comentarii fara nici un rost.
Motivul 2
Acest device a fost cumparat si de electronisti care puteau sa il construiasca singuri. Nu este corect ca dupa ce au platit o suma( simbolica) pentru acesta , ulterior sa il dau la liber.
Motivul 3
Exista device-uri asemanatoare pe piata care sunt puse la vanzare de diferite persoane, la care s-a depus efort si investitii pt realizarea lor, de aceea nu vreau sa distrug munca lor.
Motivul 4
Ca sa realizez un montaj electronic cu microcontroler am investit sume de bani, timp, nervi si nopti nedormite. Este adevarat ca am facut din pasiune, dar la fel de bine cu acei bani faceam altceva, timpul liber puteam sa il dedic familiei, samd
In concluzie, daca te uiti la sectiunea vanzari, vezi un singur device by DigitAll la vanzare ,la o suma mai mult decat modica . Mai mult, schema 1canal2servo se gaseste in cateva variante constructive in sectiunea "Tehnice" .