Modelism - RHC Forum: FxRacingMS Electric Off-road Cup 2012 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

FxRacingMS Electric Off-road Cup 2012

#61 Useril este offline   Mario Coci 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 65
  • Inregistrat: 02-December 11
  • Interests:Auto

Postat 04 March 2012 - 03:42 AM

Referitor la transponder ... unii la concursuri inchiriaza transpondere cu preturi aproape echivalente cu taxele de participare. In orice fel ai pune problema, participarea la concursuri face obligatorie necesitatea unui transponder personal. Taxa de inchiriere transponder te-ar motiva sa iti cumperi unul personal cu 40 euri inloc sa inchiriezi mereu unul cu 5 sau chiar 10 (cum am mai vazut pe aici). La o adica e o mana de oameni ce se stiu deja, care se vor prezenta la concursurile deja populare (fxmodells, autorc, etc). Pentru cei care doresc sa sparga gheatza, e bine venit un transponder de inchiriat (desi cred ca va rupe de la gura 40 euri inloc sa dea 5 la fiecare concurs ... cel mult va inchiria prima data si apoi ... achizitie). Mai priviti si peste gard ... nu va mai chinuiti sa inventati roata ... din nou si din nou !!!
0

#62 Useril este offline   Mario Coci 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 04 March 2012 - 03:59 AM

Vezi postareaoff-road, la 03 March 2012 - 04:15 PM, a spus:

Kitty bine punctat!Ce treaba au mondialele cu un concurs din romanica noastra?

Off-road ... pai cam au ... ca la nivelul ala ar trebui sa ajungem (nu se mai ara cu boii, se ara cu tractorul ... desi ai fi tentat sa zici ca e mai bine cu boii - mai economic, mai practic)...
Singura faza, referitor la asemanarea mondialelor cu romanica, e ca aici e un concurs sustinut de un magazin ... care ar trebui sa aibe un puternic caracter de marketing ... trebuie sa atraga nu sa respinga ... dar fiecare face cum stie si poate. Oricum, sa fii organizator nu e o treaba prea usoara si relaxanta. Noi, ceilalti, trebuie sa ne comportam profesionist, nu ca niste printzese deranjate. A nu se intelege ca nu e corect sa ne exprimam opiniile. Dar cum citeam mai sus ... se ameninta cu absenta in linii generale (la concursurile organizate de ...)... ceea ce mie imi suna ca si o exagerare ... Vrei, vii, nu ... liber ! Omul are tot interesul sa te atraga sa vii ... tu trebuie doar sa spui ce trebuie schimbat si astepti(cateodata si tacerea e un raspuns) ... dar aici ...uite ca se mai negociaza !!! Nu se tace :drinks:
Nu tin partea nimanui, doar ca privind din exterior (din exteriorul situatiei, nu al tarii !!!)... imi creste inima cand vad ca se cladeste cate ceva in automodelismul rc. Sa respectam munca tuturor si sa tindem catre mai bine !
Spor si sa ne auzim de bine !
0

#63 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 04 March 2012 - 08:12 AM

Vezi postareaBoDySh, la 03 March 2012 - 08:07 PM, a spus:

Viitorul regulament dezavantajeza posesorii de SC/Truck 2wd. Clasa SC/Truck trebuie sa ramana cu motorizare no-limit. In conditiile astea nu cred ca se vor strange multi participantii la aceasta clasa, este foarte greu din punct de vedere finciar sa cumparam alte motoare cu o luna inainte de concurs.

....une scrie ca sunt impuse motoare (13,5 T bryshless sau 17 T brushed) ca din cate vad:

CLASA OFF-ROAD SC/TRUCK:

....e. Motoarele admise la clasa sc/truck au urmatoărele caracteristicii:
- motoare fără perii(brushless) cu senzor nu exista limită pentru acestea. Pot fi modificate doar cu piese originale ale producătorului.
- motoare fără perii(brushless) fără senzor nu există limită pentru acestea, trebuie să respecte specificațiile producătorului. Pot fi modificate doar cu piese originale ale producătorului.
- motoare cu perii(brushed) nu există limită pentru acestea, trebuie să respecte specificațiile producătorului. Pot fi modificate doar cu piese ale producătorului.

.....

Aceasta postare a fost editata de Alfa: 04 March 2012 - 08:14 AM

Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#64 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 04 March 2012 - 08:44 AM

Later edit...

Ca idee:

-limitarea numarului de participanti nu se poate impune pentru ca e clar ca va veni lume multa la sc4wd si buggy-pro....si sincer ar trebui sa ne bucuram ca vine lumea. Sa nu uitam ca anul trecut venirea alaiului din CLuj a fost bun din toate punctele de vedere. Sunt sigur ca acum daca vin...vin multi :)!
-buggy stock ramane o chestie sincer f faina daca ar fi doar ...buggy.
-Truck (conform acutalului regulament) poate sa se dea la SC/Truck si ati rezolvat si problema asta.

Trebuie pana la urma sa facem toti compromisuri daca vrem ca acest sport sa se dezvolte, atat noi cei care paricipam cat si cei care organizeaza.
Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#65 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 04 March 2012 - 10:06 AM

Vezi postareaMario Coci, la 04 March 2012 - 03:59 AM, a spus:

Off-road ... pai cam au ... ca la nivelul ala ar trebui sa ajungem (nu se mai ara cu boii, se ara cu tractorul ... desi ai fi tentat sa zici ca e mai bine cu boii - mai economic, mai practic)...
Singura faza, referitor la asemanarea mondialelor cu romanica, e ca aici e un concurs sustinut de un magazin ... care ar trebui sa aibe un puternic caracter de marketing ... trebuie sa atraga nu sa respinga ... dar fiecare face cum stie si poate. Oricum, sa fii organizator nu e o treaba prea usoara si relaxanta. Noi, ceilalti, trebuie sa ne comportam profesionist, nu ca niste printzese deranjate. A nu se intelege ca nu e corect sa ne exprimam opiniile. Dar cum citeam mai sus ... se ameninta cu absenta in linii generale (la concursurile organizate de ...)... ceea ce mie imi suna ca si o exagerare ... Vrei, vii, nu ... liber ! Omul are tot interesul sa te atraga sa vii ... tu trebuie doar sa spui ce trebuie schimbat si astepti(cateodata si tacerea e un raspuns) ... dar aici ...uite ca se mai negociaza !!! Nu se tace ;)
Nu tin partea nimanui, doar ca privind din exterior (din exteriorul situatiei, nu al tarii !!!)... imi creste inima cand vad ca se cladeste cate ceva in automodelismul rc. Sa respectam munca tuturor si sa tindem catre mai bine !

probabil nu sti,ca vad ca vorbesti mult si nu stiu daca ai participat la vreun concurs sau la vreo discutie de acest gen,s-au discutat multe lucruri anul trecut si nimic nu s-a pus in practica pt imbunatatirea competitiilor si atragerea cat mai multor concurenti,cu mai multi oameni implicati in acest fenomen,dar se pare ca luci a facut regulamentul tot cum a vrut el si nu a tinut cont de parerile si ideile unora.si prin acel regulament hai zi tu cum atragi participanti,cand limitezi numarul de concurenti??????????? :)

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#66 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 10:30 AM

sper sa nu te superi mario,de postul meu de mai sus,insa normal ca se ameninta cu retragerea,din moment ce stabilesti un lucru,primesti confirmare pt el,dupa care vezi ca tot ce ai discutat nu a fost pus in practica

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#67 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 04 March 2012 - 11:05 AM

Hai sa asteptam pana la definitivarea regulamentului. Sunt sigur ca lucian va tine cont de parerile tuturor.
Daca citim cu atentie postarile lui, toate nemultumirile noastre au fost luate la cunostinta, ba mai mult, s-au luat si masuri.

- am vrut brushless la stock, a pus brushless la stock dar a lasat si periate pentru a multumi pe toata lumea
- am vrut doar buggy stock, fara truck, a lasat doar buggy
- am vrut solutie la transpondere, a propus solutie
- am vrut sa scoata limitarea de concurenti, cu siguranta o s-o scoata!

Eu chiar cred ca e baiat receptiv si in scurt timp vom avea un regulament pe care sa-l agreem cu totii.
0

#68 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 04 March 2012 - 11:49 AM

Vezi postareaMario Coci, la 04 March 2012 - 03:59 AM, a spus:

Singura faza, referitor la asemanarea mondialelor cu romanica, e ca aici e un concurs sustinut de un magazin ... care ar trebui sa aibe un puternic caracter de marketing ... trebuie sa atraga nu sa respinga ... dar fiecare face cum stie si poate. Oricum, sa fii organizator nu e o treaba prea usoara si relaxanta. Noi, ceilalti, trebuie sa ne comportam profesionist, nu ca niste printzese deranjate. A nu se intelege ca nu e corect sa ne exprimam opiniile. Dar cum citeam mai sus ... se ameninta cu absenta in linii generale (la concursurile organizate de ...)... ceea ce mie imi suna ca si o exagerare ... Vrei, vii, nu ... liber ! Omul are tot interesul sa te atraga sa vii ... tu trebuie doar sa spui ce trebuie schimbat si astepti(cateodata si tacerea e un raspuns) ... dar aici ...uite ca se mai negociaza !!! Nu se tace ;)

Ai inteles total gresit ce vroiam sa spun,nu e nimeni printesa,dar dupa atatia ani in care spui ca vrei sa incurajezi modelismul si sa creasca numarul participantilor,impui maxim 12,restul sa se dea ca pana acum cativa ani in spatele caselor.Mi se pare normal sa se ameninte cu neparticiparea din moment ce,sa luam exemplu baietii de la cluj,au investit multi multi bani si si-au format o echipa frumoasa si numeroasa.Cine crezi ca vrea sa se retraga din echipa din mom ce a investit atatia bani sa poata sa se concureze?Jos palaria pentru intentia lor(daca nu putem participa toti,nu participam nici unu).
Drive them like you hate them!!!

0

#69 Useril este offline   BoDySh 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 03-June 09

Postat 04 March 2012 - 01:10 PM

Vezi postareaAlfa, la 04 March 2012 - 08:12 AM, a spus:

....une scrie ca sunt impuse motoare (13,5 T bryshless sau 17 T brushed) ca din cate vad:

CLASA OFF-ROAD SC/TRUCK:

....e. Motoarele admise la clasa sc/truck au urmatoărele caracteristicii:
- motoare fără perii(brushless) cu senzor nu exista limită pentru acestea. Pot fi modificate doar cu piese originale ale producătorului.
- motoare fără perii(brushless) fără senzor nu există limită pentru acestea, trebuie să respecte specificațiile producătorului. Pot fi modificate doar cu piese originale ale producătorului.
- motoare cu perii(brushed) nu există limită pentru acestea, trebuie să respecte specificațiile producătorului. Pot fi modificate doar cu piese ale producătorului.

.....

Aici scrie:

Vezi postareaFxpower, la 03 March 2012 - 10:33 AM, a spus:

-clasa Stock va deveni buggy stock, clasa SC/Truck va deveni SC/Truck stock cu aceleasi limitari ca si la buggy dar cu posibilitatea de lasa un motor mai puternic la SC pentru diferenta de greutate si marime.

bogdanpopa95@gmail.com
0

#70 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 04 March 2012 - 01:52 PM

Am sa aduc urmatoarele completari la nelamuririle dvs:

-Clasa SC/Truck va prelua toate modelele truck de la clasa stock. Se va modifica in SC/Truck stoc cu aceleasi limite de motorizare ca si buggy stock. Vom mari numarul de cocncurenti acceptati doar la 2 clase buggy stock si buggy pro la 14. Consider ca in momentul de fata nu putem asigura la majoritatea curselor din Romania conditii optime pentru mai mult de 6 cu excepti 7 piloti la clasa SC. Poate pentru uni pare o joaca dar anul acesta vom lua totul foarte in serios pentru ca nivelul de curse sa ajunga la unul normal. Am afirmat ca voi lua toate parerile voastre in calcul si asa va fi.

@Off-road si Kitty

Am sa va intreb o singura chestie Ce a-ti facut voi ca sa ridicati sau sa promovati modelismul in Romania in afara de a comercializa modele la negru pentru interesul personal? A-ti venit vreodata sa da-ti vreu premiu la un concurs de-al nostru? Ba mai mult din cate imi amintesc eu sunt cel care va da discounturi la produse tocmai ca sa participati la curse unde din pacate va vad foarte rar, am impresia ca inca va antrenati in spatele blocului. Nivelul la curse a crescut in mare parte baietilor de la Speed and Fun pentru care am un deosebit respect si odata cu venirea acestora am ridicat stacheta. Eu nu incerc sa fac curse de 40 de persoane per clasa doar ca sa am mai multi clienti la magazin, vreau doar sa asigur conditi optime pentru cei care vor veni cu placere la aceste curse. Am sa invit pe toti cei care au impresia ca pot face asta sa se puna in locul meu la una dintre curse si pe urma le ascult toate comentariile. Nu in ultimul la noi in tara off-roadul electric a ajuns la acest nivel dotorita unor persoane care pun suflet si nu cred ca ma laud daca afirm ca Fxracing ocupa un loc merituos intre acestia.
Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#71 Useril este offline   YanoshKis 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 10-June 10

Postat 04 March 2012 - 01:59 PM

Cred, ca pentru a desfasurarea in conditii normale a unui concurs, momentan, 4 clase este maxim, daca dorim,sa se termine intr-o zi.
-Cred, ca e o idee buna separarea la Stock a buggy-urilor de Truck (imi pare rau de posesorii de truck-uri, sa nu ma inteleaga gresit)
-Tot asa, la SC 2WD sa se poate concura preactic cu un model RTR, iar la 4WD, no limit, ptr. cei care cred, ca pot sa stapaneasca acesti monstri.
-Totodata sunt de acord , oarecum, cu limitarea participantilor.
Cred, ca la buggy nu ar trebui sa fie mai multi de 8 , iar la SC, mai multi de 6 intr-o serie,cel putin in finale.
Ar putea fi o solutie de compromis, ca sa se dea voie la 18 inscrisi la buggy, si 16 la SC, dar in finale intra doar 16, respectiv 12 concurenti.
Limitarea locurilor inseamna sa te inscrii din timp, iar cei care se inscriu mai tarziu, cand locurile au fost ocupate, sa fie trecuti pe o lista de asteptare, pentru cazul in care cineva din cei inscrisi renunta. Totodata trebuie stipulat, ca obligativitate ptr. cei care renunta, sa faca acest lucru cu cel putin 72 sau 48 ore inainte de concurs,( sa permita celor de pe lista de asteptare sa se poate pregati), in caz contrar sa fie pedepsit, cu de ex. obligativitatea de a plati taxa de participare, sau excluderea din campionat, sau ceva de genul.
0

#72 Useril este offline   Andrasxpp 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 222
  • Inregistrat: 06-May 11

Postat 04 March 2012 - 02:46 PM

E bun ca vati despartit clasa stock dar cu clasa SC/ truck de ce a devenit sttock ? nu era bun asa ? a fost mai mult participant la sc/truck decat la stock cu masina truck asa eu cred ca o sa pierdeti participanti de ex: eu acum nu am de unde sa scot 200 de lei ca sa cumpar un motor brusless 3300 kv...
Hpi E Firestorm 10T
Team Associated B4.1
0

#73 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 04 March 2012 - 05:16 PM

Tocmai ce mi-am achizitionat un truck si acum vad ca deja incepeti cu excluderea lor.
Clasa de 2wd truck/sc poate fi stock sau no limit la motoare(vorbesc din punctul meu de vedere).
Cei care spun ca sc e dezavantajat de truck ca e mai greu, ok faceti clasa fara limitare la motoare si fiecare alearga cu ce vrea sau cu ce are, nu vad de ce m-ar incomoda sa alerg cu motorul periat de anul trecut adica 20T, si astfel pot alerga si cei care vin cu truck-urile de la stock. In acest caz posesorii de sc pot sa isi echipeze masina cu motor mai puternic pentru a nu se mai considera dezavantajati si astfel toata lumea va fi multumita(sper).
0

#74 Useril este offline   BoDySh 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 03-June 09

Postat 04 March 2012 - 05:27 PM

Vezi postareaToX, la 04 March 2012 - 05:16 PM, a spus:

Tocmai ce mi-am achizitionat un truck si acum vad ca deja incepeti cu excluderea lor.
Clasa de 2wd truck/sc poate fi stock sau no limit la motoare(vorbesc din punctul meu de vedere).
Cei care spun ca sc e dezavantajat de truck ca e mai greu, ok faceti clasa fara limitare la motoare si fiecare alearga cu ce vrea sau cu ce are, nu vad de ce m-ar incomoda sa alerg cu motorul periat de anul trecut adica 20T, si astfel pot alerga si cei care vin cu truck-urile de la stock. In acest caz posesorii de sc pot sa isi echipeze masina cu motor mai puternic pentru a nu se mai considera dezavantajati si astfel toata lumea va fi multumita(sper).

De acord cu ce zici, cei cu truckuri au voie doar la clasa sc/truck stock pentru voi nu exista o clasa no limit . Sper ca parerile noastre sa fie ascultate.
bogdanpopa95@gmail.com
0

#75 Useril este offline   Mario Coci 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 04 March 2012 - 06:01 PM

Vezi postareaKitty, la 04 March 2012 - 10:30 AM, a spus:

sper sa nu te superi mario,de postul meu de mai sus,insa normal ca se ameninta cu retragerea,din moment ce stabilesti un lucru,primesti confirmare pt el,dupa care vezi ca tot ce ai discutat nu a fost pus in practica

Nu e cu suparare ... ca pana la urma, demersul meu era de a dezvolta profesionalismul din acest sport. La cateva concursuri am fost si eu in viata mea ... incepand cu vremea cand masinile ni le faceam singuri; eheee ... ce vremuri ... pilotam cu motoare de 19.000 rpm fara variator electronic ca nu ne permiteam si variatorul ... doar motorul :yahoo:) ... amintirile astea imi vor crea mereu placere ... chiar daca un loc 3 sau 2 era miracol cu o masina din textolit taiat la traforaj(kitt-ul de cumparat exista si pe atunci si unii si-l permiteau ... Am prins vremuri in care nu era voie sa pilotezi decat masini facute de club, cu traforaj si textolit ca abia mai apoi sa se permita kit facut de fabrici cu renume). Am prins vremuri in care se furau ture doar pentru ca era pilotul organizatorului pe langa care treceam de 2 ori pe mansa si el termina cu o tura in plus ... mizzone stie ... ca la ultimul concurs la care am participat am fost cu el. In principiu, asta era nivelul automodelismului in ”romanica” sa il citez pe off-road.

On topic - Eu am inteles ca limitarea numarului de participanti e legat de numarul de transpondere disponibile, nu de viteza cu care te inscrii. Daca Luci a decis ca atatea poate ... asta e ... daca altul e motivul limitarii ...atunci sa ni-l spuna ...daca nu ... ajutati omul sa rezolve problema nu va dati la o parte (la faza asta ziceam de printzese :).

Off-road: Imi pare corect ca intr-o echipa sa fie toti sau niciunul ... dar echipa asta reprezinta un grup cu scopul de a face automodelism, nu de a impune reguli ... sfatul meu era sa se discute si sa se negocieze nu sa se ameninte cu retragerea ... ca din ce vad pe forum ... fxmodells nu e un organizator incuiat in propria bucatarie ... face si el ce poate ...

Si apropo, Lucian ... care era motivul limitarii concurentilor la 12 ?
0

#76 Useril este offline   off-road 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 27-September 08
  • Interests:sportul cu motor

Postat 04 March 2012 - 07:10 PM

Vezi postareaFxpower, la 04 March 2012 - 01:52 PM, a spus:

@Off-road si Kitty

Am sa va intreb o singura chestie Ce a-ti facut voi ca sa ridicati sau sa promovati modelismul in Romania in afara de a comercializa modele la negru pentru interesul personal? A-ti venit vreodata sa da-ti vreu premiu la un concurs de-al nostru? Ba mai mult din cate imi amintesc eu sunt cel care va da discounturi la produse tocmai ca sa participati la curse unde din pacate va vad foarte rar, am impresia ca inca va antrenati in spatele blocului. Nivelul la curse a crescut in mare parte baietilor de la Speed and Fun pentru care am un deosebit respect si odata cu venirea acestora am ridicat stacheta. Eu nu incerc sa fac curse de 40 de persoane per clasa doar ca sa am mai multi clienti la magazin, vreau doar sa asigur conditi optime pentru cei care vor veni cu placere la aceste curse. Am sa invit pe toti cei care au impresia ca pot face asta sa se puna in locul meu la una dintre curse si pe urma le ascult toate comentariile. Nu in ultimul la noi in tara off-roadul electric a ajuns la acest nivel dotorita unor persoane care pun suflet si nu cred ca ma laud daca afirm ca Fxracing ocupa un loc merituos intre acestia.

Luci am impresia ca nu sti cu cine vorbesti,sau ma confunzi.Comercializez eu modele la negru?Esti bine?Am vandut pana acum 3-4 modele in viata mea,vandute ca sa-mi iau ceva mai bun si tot timpul le-am dat pe minus,cu mult mai putin decat am dat eu pe ele.Anul trecut nu am avut bani si nu am participat dar acum 2 ani am fost la toate etapele!Ce premiu sa-ti dau?Din salariul meu minim sa-ti dau premiu?Ce am facut pentru modelism?Am dat la sapa ca sa fie pregatita pista pentru a doua zi pt concurs.Nu iti spun asta ca sa-ti scot ochii,iti spun doar ca mai intrebat ce am facut.
Drive them like you hate them!!!

0

#77 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 04 March 2012 - 07:37 PM

nu va luati la cearta ca nu se rezolva nimic

1. Orice se poate accepta , numai limitarea la 12 participanti nu
eu incerc sa cresc numarul de piloti si voi limitati numarul ... luci esti prietenul meu , dar nu ma fa sa ma razgandesc cu participarea

faceti pe 2 zile concursul dar cu un program f fix , ai facut la pucioasa , deci se poate
te voi ajuta si ei si andrei si sahin daca e nevoie , dar fa in asa fel incat sa merite sa venim

contionui mai tz ............
0

#78 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 04 March 2012 - 07:44 PM

se simte un usor miros de sange
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#79 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 08:32 PM

Vezi postareaFxpower, la 04 March 2012 - 01:52 PM, a spus:

Am sa aduc urmatoarele completari la nelamuririle dvs:

-Clasa SC/Truck va prelua toate modelele truck de la clasa stock. Se va modifica in SC/Truck stoc cu aceleasi limite de motorizare ca si buggy stock. Vom mari numarul de cocncurenti acceptati doar la 2 clase buggy stock si buggy pro la 14. Consider ca in momentul de fata nu putem asigura la majoritatea curselor din Romania conditii optime pentru mai mult de 6 cu excepti 7 piloti la clasa SC. Poate pentru uni pare o joaca dar anul acesta vom lua totul foarte in serios pentru ca nivelul de curse sa ajunga la unul normal. Am afirmat ca voi lua toate parerile voastre in calcul si asa va fi.

@Off-road si Kitty

nu am dat premiu,pt ca unul la mana nu am puterea finaciara si in al doilea rand,nu am statut juridic.referitor la partea a doua,nu stiu de ce discounturi vorbesti,ca eu mereu am cumparat la pretul de pe site(eu niciodata nu am cerut discount).iar daca imi vand produsele de care nu mai am nevoie,aia inseamna ca is la negru?

P.S. am uitat sa zic ca noi am contribuit la ridicare si promovarea modelismului prin participarea la curse(ca pina acu ceva timp tot asta strigati ca nu venim la curse si ne dam in spatele blocului),la cele la care putem,am crescut nivelul competitiei.da poate asta pt tine vad ca nu inseamna multe si anume participarea efectiva.ca sa cresc nivelul modelismului,trebuie sa detin neaparat un magazin?

P.S.2 si ca sa nu uit,am fost implicat in organizarea mai multor concursuri,atat in modelism,cat si in alte sporturi,asta pt ca sa fi mai informat

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 04 March 2012 - 08:35 PM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#80 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 08:37 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 04 March 2012 - 07:37 PM, a spus:

nu va luati la cearta ca nu se rezolva nimic

1. Orice se poate accepta , numai limitarea la 12 participanti nu
eu incerc sa cresc numarul de piloti si voi limitati numarul ... luci esti prietenul meu , dar nu ma fa sa ma razgandesc cu participarea

faceti pe 2 zile concursul dar cu un program f fix , ai facut la pucioasa , deci se poate
te voi ajuta si ei si andrei si sahin daca e nevoie , dar fa in asa fel incat sa merite sa venim

contionui mai tz ............

florine eu nu ma cert cu nimeni,da nu inseamna ca daca am discutii in contradictoriu e o cearta,ca nu intotdeauna trebuie sa fim de acord cu ce ni se serveste

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 04 March 2012 - 08:38 PM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#81 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 08:41 PM

Vezi postareaoff-road, la 04 March 2012 - 07:10 PM, a spus:

Luci am impresia ca nu sti cu cine vorbesti,sau ma confunzi.Comercializez eu modele la negru?Esti bine?Am vandut pana acum 3-4 modele in viata mea,vandute ca sa-mi iau ceva mai bun si tot timpul le-am dat pe minus,cu mult mai putin decat am dat eu pe ele.Anul trecut nu am avut bani si nu am participat dar acum 2 ani am fost la toate etapele!Ce premiu sa-ti dau?Din salariul meu minim sa-ti dau premiu?Ce am facut pentru modelism?Am dat la sapa ca sa fie pregatita pista pentru a doua zi pt concurs.Nu iti spun asta ca sa-ti scot ochii,iti spun doar ca mai intrebat ce am facut.

probabil luci nu stie sensul exact al expresiei "vanzare la negru"

luci,vanzare la negru inseamna cumpararea unor marfuri NOI si vanzarea lor fara acte(pt a nu mai plati taxe catre stat).produsele second,nu necesita factura si bon fiscal,ca nici in targul de vechituri nu primesti bon,sau in targul de masini.din moment ce ai o afacere ar trebui sa sti mai bine ce inseamna vanzarea la negru :drinks:

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#82 Useril este offline   Fxpower 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1603
  • Inregistrat: 29-March 04

Postat 04 March 2012 - 10:10 PM

Va asigur ca nu e varsare de sange. Sunt un tip deschis si tin cont de orice parere. Este un forum liber si toti isi pot expune parerea cum doresc la final vom avea regulamentul pe care eu si voi vi-l doriti. Rugamintea mea este inainte de a posta ceva sa cititi complet regulamentul si acest topic sau sa ma sunati la acest numar 0723289767 pentru a nu crea confuzie si subiecte ce nu-si au rostul. Am avut o discutie foarte constructiva cu dl Kitty si pentru a rezolva cele doua probleme majore va propun urmatoarele:

1. Vom lasa liber la inscriere, startul se va da la ora fixa si vom alerga in ritm continuu fara pauza de masa
2. Pentru a rezolva peroblema transponderelor vom proceda ca la cursele de afara si vom avea o taxa de inchiriere pentru cei care nu au transponder personal.

Aceasta postare a fost editata de Fxpower: 04 March 2012 - 10:10 PM

Imagine postata

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :

Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless

WWW.FXRACINGMS.RO official club
0

#83 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 10:16 PM

Vezi postareaFxpower, la 04 March 2012 - 10:10 PM, a spus:

Va asigur ca nu e varsare de sange. Sunt un tip deschis si tin cont de orice parere. Este un forum liber si toti isi pot expune parerea cum doresc la final vom avea regulamentul pe care eu si voi vi-l doriti. Rugamintea mea este inainte de a posta ceva sa cititi complet regulamentul si acest topic sau sa ma sunati la acest numar 0723289767 pentru a nu crea confuzie si subiecte ce nu-si au rostul. Am avut o discutie foarte constructiva cu dl Kitty si pentru a rezolva cele doua probleme majore va propun urmatoarele:

1. Vom lasa liber la inscriere, startul se va da la ora fixa si vom alerga in ritm continuu fara pauza de masa
2. Pentru a rezolva peroblema transponderelor vom proceda ca la cursele de afara si vom avea o taxa de inchiriere pentru cei care nu au transponder personal.

hotaraste si cu clasele alea ca s-a zapacit situatia de tot
propun urmatoarele :

1. buggy 2wd
2. buggy 4wd
3. sc / truck 2wd limita 17 T brushless sau echivalenta brushed
4. sc 4wd
5. clasa fete open 2wd

transpondere mai am si eu cateva si poate om mai cumpara , nu asta e problema
0

#84 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 10:33 PM

1. buggy 2wd
2. buggy 4wd
3. sc / truck 2wd (se poate incerca aceeasi motorizare ca la buggy stock)
4. sc 4wd
5. clasa fete open 2wd

a. pentru optimizarea timpului se poate ca fetele sa alerge in aceeasi clasa cu sc/truck si sa se faca clasament separat in functie de numarul de participanti la aceasta clasa
b. stabilirea motorizarii pentru clasa fete
c. Pentru a rezolva peroblema transponderelor vom proceda ca la cursele de afara si vom avea o taxa de inchiriere pentru cei care nu au transponder personal.Daca se face asa de ce se mai mareste taxa de participare?!

Aceasta postare a fost editata de ToX: 04 March 2012 - 10:34 PM

0

#85 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 10:37 PM

Inca ceva ca sa nu mai facem atatea valuri cu numarul de participanti hai sa facem un sondaj sa vedem cam cum stam cu clasele anul asta.
Incep eu

Buggy 2wd:
1. Valeanu Adrian

Buggy 4wd:
1. Valeanu Adrian

sc / truck 2wd:
1. Valeanu Adrian

sc 4wd

clasa fete open 2wd
0

#86 Useril este offline   bogdan97 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-January 12

Postat 04 March 2012 - 10:37 PM

Vezi postareaFxpower, la 04 March 2012 - 10:10 PM, a spus:

sper ca nu va sparati ca vin cu propuneri,dar o solutie pt transpondere ar fii ca din bugetul alocat pt premii sa se cumpere transpondere pt primii x din fiecare categorie.ar fii o solutie buna,si mareparte din concurenti ar avea propriu transponder.
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"

0748209958
0

#87 Useril este offline   NAF 

• 0722580206
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1373
  • Inregistrat: 07-July 08

Postat 04 March 2012 - 10:52 PM

Voi hotariti clasele ,motorizari etc,etc numai sa anuntati din timp.
De ce nu incerci un amb(vorbesti cu prietenul shaks)sau cine mai are-aici e avantajul ca el are 20-25 transp. dar mai sunt multi pintre noi care au personale-asa se rezolva problema inscrisilor.
Cit despre program -se poate dar numai cu respectarea programului(asa face si amb-ul ) i-ai dat drumu' nu se mai opreste -asa e setat!!
Asa cred ca merg 100 concurenti(daca permite sala,etc)
0

#88 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2012 - 10:58 PM

Buggy 2wd:
1. Valeanu Adrian
2. Florin Supeala

Buggy 4wd:
1. Valeanu Adrian

Sc / truck 2wd:

1. Valeanu Adrian
2. Florin Supeala

sc 4wd

clasa fete open 2wd
0

#89 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 04 March 2012 - 11:18 PM

Eu cred ca ne agitam degeaba cu sondaje. Pot fi total irelevante.
Daca ne tinem de un program si nu amanam starturi, cred ca e timp pt toate clasele intr-o zi. In fond, respectarea unui program bine stabilit si cunoscut de toata lumea dinainte, este un pas maret spre disciplina.
0

#90 Useril este offline   bogdan97 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-January 12

Postat 04 March 2012 - 11:32 PM

Buggy 2wd:
1. Valeanu Adrian
2. Florin Supeala
3. Rusu Bogdan

Buggy 4wd:
1. Valeanu Adrian

Sc / truck 2wd:

1. Valeanu Adrian
2. Florin Supeala

sc 4wd

clasa fete open 2wd

(sustin sondaju pt a vedea cam cate transpondere merg pe categorie )
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"

0748209958
0

Arata acest topic

• 23 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »

Raspuns rapid