Postat 06 March 2012 - 10:45 AM
Corect, decizia organizatorului. Insa organizatorul mentioneaza in fiecare post, de 4 pagini incoace, ca va tine cont si de parerea noastra.
Ca va tine, ca nu va tine, mi se pare normal sa ne exprimam parerile, mai ales ca ne este permis acest lucru.
Vezi tu, e ca la magazin. Un produs are un pret. Intru, intreb, vanzatorul imi spune cat costa, iar daca mi se pare scump, nu cumpar. Dar ce-ar fi daca vanzatorul ma intoarce din drum si imi spune ca imi poate oferi o reducere daca totusi cumpar produsul?
Iti spun eu ce-ar fi. As cumpara produsul si as mai reveni in magazin. Pe cand, daca as iesi fara cumparaturi, poate ca n-as mai intra in acel magazin, pentru ca eu il consider scump. Si voi cauta altul caruia ii voi deveni fidel.
Anyway, daca nu e cu suparare, as vrea sa fac si eu o propunere de taxe, dupa cum urmeaza:
Seniori (sportivi cu varsta peste 19 ani): 1 clasa 40 Ron, 2 clase 70 Ron, 3 clase 100 Ron - transponder inclus
Juniori (sportivi cu varsta peste 19 ani): 1 clasa 30 Ron, 2 clase 60 Ron, 3 clase 90 Ron - transponder inclus
Iar pentru cei cu transpondere, reducere 10 lei din taxa finala, indiferent de numarul de clase. (30, 60, 90 si respectiv 20, 50, 80 pt juniori)