Vine iarna... ceva planuri de zapada?
Postat 07 November 2004 - 06:46 PM
care se da pe zapada si poate sa-mi dea si mie niste sfaturi despre..."datul" pe zapada :D ?
ce trebuie sa izolez la masina(termica-monster truck), ce se poate intampla rau daca ia zapada la bord?
si nu in ultimu' rand, propuneri pt. distractie iarna asta.
toate bune tutror!
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
Postat 07 November 2004 - 08:10 PM
PS:Izoleaza partea electronica bine!!
Postat 07 November 2004 - 10:14 PM
M-am dat cu masina electrica nikon ! nu prea e bine sa te dai nici cu termikul nici cu electricu - ai prea multe parti electrice la ea ! de izolat nu prea ai cum :D( ca daca intri in zapada mare tot iti intra apa !
Cel mai bine este sa va procurati daca aveti posibilitatea un snowmobil - este izolat din fabrica ! '
Acum la masinile sport ai putea sa izolezi mai bine cu o banda de cauciuc pe margine ... si "jocul" amortizorului e mai mic si aproape deloc ! la ce ai tu ai mult loc ! eu zik sa fi cuminte ! ca sa nu o strici mai ales ca e si noua !
Postat 07 November 2004 - 10:26 PM
e ieftin si funny !
Postat 08 November 2004 - 01:15 AM
Am o jucarie nikko eletrica si cum am scos-o la "plimbare" cu noul motor si noile roti a plonjat direct intr-o balta destul de mare. a facut ca toti dracii dar s-a rezolvat. in fine, nu compar jucariile cu... jucariile mai scumpe, ca sa zic asa.
E vorba de distractie pana la urma, ca de concursuri... mai greu pe la noi la toate catgoriile, vorba aia.
Bun... ce ar trebui sa izolez ca sa scap cu cat mai putine daune :D ?
Electrica, ceea ce inseamna servourile, receiverul, starterul si nu in ultimu rand acumulatoru'.
Imi dau seama ca totul va merge mai greu, motorul, amortizoarele, deh, ca la masinile 1:1
In afara de astea ce sfaturi imi mai dati?
SoundCustoms Car Audio
Postat 08 November 2004 - 08:10 AM
Postat 08 November 2004 - 08:14 AM
Postat 08 November 2004 - 09:07 AM
@mamut: trebuie sa infasori in folie receptorul. servourile daca sunt bune atunci nu ai probleme ca nu iau apa. motorul daca ai filtru nu are ce sa pateasca. spor
Postat 08 November 2004 - 12:22 PM
La Savage nu am izolat chiar nimic si totul a fost ok si din cate stiu si Revo are receptorul protejat.
Singura chestie ar fi asezarea filtrului de aer pe care nu trebuie sa ajunga zapada sau apa ca odata ajunsa in motor (apa) afecteaza functionarea acestuia si daca ungerea nu e cum trebuie poate cauza neplaceri mai mari ... :D
Mai bine am organiza ceva curse pe zapada....
Postat 08 November 2004 - 12:59 PM
In primul rand trebuie sa izolezi bine partea electronica. Ptr. sevo-uri indicat este sa-ti cumperi servo-uri rezistente la apa. Vezi oferta towerhobbies, si ai terminat si cu servo-urile!
La motor trebuie sa-ti cumperi filtru de aer in carcasa de plastic, iar in rest totul este OK!
La electrice aceiasi treaba, izolezi partea electronica s-ti cumperi servouri waterproof!
Cu motorul electric nu ai nici o problema, poti sa mergi cu el si in apa!
Postat 08 November 2004 - 12:59 PM
Vorbeam pe forumu' de la Traxxas si unii ziceau sa-mi fac lanturi pt. iarna si am vazut niste poze si chiar e buna ideea
http://misbehavin-rc...ns/g-chains.asp
oricum... ar fi pacat sa stam iarna asta degeaba, nu?
SoundCustoms Car Audio
Postat 08 November 2004 - 01:15 PM
ReD, la 8 Nov 2004, 09:07, a spus:
NU am zis nimic de natural - ma refeream cel sintetic ( bine nu mi-am gasit cuvintele ) la cel din panza cu nu stiu ce combinatie ( daca il rupi vezi fire de panza )
Postat 08 November 2004 - 02:36 PM
Postat 08 November 2004 - 04:53 PM
Poate mai sunt amatori...cine stie
SoundCustoms Car Audio
Postat 09 November 2004 - 09:06 AM
Bafta!!!! :D
Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 09 November 2004 - 11:41 AM
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 09 November 2004 - 12:15 PM
Bun...deci ma duc sa iau balonase, prezervative, le umflu cu heliu si le prind de maisna. fac masina zburatoare :D
toate bune
SoundCustoms Car Audio
Postat 09 November 2004 - 04:43 PM
aaaaa si cumpara prezervative din alea penale ca sa nu aiba gel lubrifiant!!!! ca altfel o sa ai receptorul uleios!! :D
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 09 November 2004 - 08:00 PM
Cautati pe linkurile care le da site-u de la HPI si vedeti acolo filme cu modele la action pe zapada, da is de genu: Don't try this at home!
Aceasta postare a fost editata de Axu: 09 November 2004 - 08:01 PM
Postat 09 November 2004 - 09:46 PM
mai pun unu si pe motor, cine stie...poate se exciteaza si asta si i se scoala puterea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
SoundCustoms Car Audio
Postat 10 November 2004 - 08:47 PM
Citeaza
Axu>care link ca nu le-am gasit?...probabil ca mi-a scapat ceva
da si tu adresa
SoundCustoms Car Audio
Postat 12 November 2004 - 12:38 PM
Postat 16 November 2004 - 01:52 AM
vreau sa ningaaaaa !!!!!
e naspa vremea asta ploioasa, nu poti sa faci nimic...
SoundCustoms Car Audio