sorin6969, la 06 March 2012 - 12:09 PM, a spus:
Bai nea Adistule,te-am intrebat cum ai facut tu elicea?nu cum o fac altii...asa iti pun si eu poze cum se fac o gramada de lucruri,dar asta nu inseamna ca le fac eu.
Primul set de poze e cum se face elicea... si cum o fac si eu. Am considerat ca e suficient de explicit si elocvent.
Elicea e facuta de mine.
sorin6969, la 06 March 2012 - 12:37 PM, a spus:
Cred ca tu nu realizezi cata munca,cat suflet,cata rabdare pun acesti oameni care incearca cat de cat sa scoata o matrita,o coca,o barcuta facuta de mana lor.Deci ca sa intelegi,ei nu cumpara o dioda,un tranzistor un condensator si intr-o juma de ora a facut regulatorul...iar daca nu ti-l cumpara tie,le dai cu flit si faci misto de ei pe forum
Pai stiu foarte bine ce inseamna aceasta munca... am facut si eu o matrita... chiar daca am doar o singura coca facuta... pentru mine.
Din pacate eu nu vand regulatoare... si electronicale pentru barci le fac tot pentru mine( poti verifica rubrica "vanzari". Nu stiu sa fie cineva care sa fi cumparat vre-un regulator de la mine. Tu stii cumva?
sorin6969, la 06 March 2012 - 12:37 PM, a spus:
Multa lume de pe acest forum imi spune sa te las in pace ca nu am ce sa-ti cer.Ei uite eu nu o sa te las in pace...o sa incerc sa-ti explic ca cineva daca s-a chinuit sa faca un lucru si nu a iesit cum trebuie,atat tu cat si mai multe persoane de pe acest forum care se pricep cat de cat,sa le explice cum si despre ce e vb.Nu sa faca misto de ei ...pt ca nu s-a nascut nimeni invatat si banuiesc ca asta e si rolul acestui forum,de a ne ajuta si de a explica anumite chestii...nu de a face misto sau de a jicni.
Nu stiu daca ai vazut... dar eu nu ma iau de oameni ca boala de omul sanatos... insa ma iau de unii care se cred atotstiutori si dau informatii false... asa cum ai facut matale cu forex-ul si komatex-ul... urmand sa-i ironizez cand persista prosteste chiar daca n-au dreptate... stii vorba ceea: "Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul!" Ii ironizez pe cei care prezinta fel de fel de bazaconii/prostii cu care se mai si mandresc si se supara daca ii critici si nu esti de acord.
Nu am pretentia ca sunt cel mai tare... am gresit si eu... mai gresesc si acum dar accept criticile sau ironiile.
Ii ajut cu placere pe cei care intai au citit forumul si nu au gasit raspuns la problema intalnita... daca-i pot ajuta.
Asdar... spor!
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 07 March 2012 - 10:31 PM