Pagina 1 din 1
ARF polistiren -> kit balsa? PBY Catalina
Postat 28 November 2011 - 07:53 PM
Se poate face dintr-un ARF de polistiren un kit de balsa?
Am cumparat un hidroavion Catalina de la Guanli de polistiren si ma intreb daca se poate face o copie din balsa... cu munca... probabil destul de multa, sunt constient. Chestia e ca imi place avionul, imi place ideea de hidroavion, dar urasc ideea de polistiren.
Ma gandesc ca dupa un anumit numar de zboruri oricum o sa-l stric, moment in care l-as putea sectiona si face planuri din el.
Sau mai simplu caut niste planuri pe net?
Am cumparat un hidroavion Catalina de la Guanli de polistiren si ma intreb daca se poate face o copie din balsa... cu munca... probabil destul de multa, sunt constient. Chestia e ca imi place avionul, imi place ideea de hidroavion, dar urasc ideea de polistiren.
Ma gandesc ca dupa un anumit numar de zboruri oricum o sa-l stric, moment in care l-as putea sectiona si face planuri din el.
Postat 28 November 2011 - 08:04 PM
raulus, la 28 November 2011 - 07:53 PM, a spus:
Se poate face dintr-un ARF de polistiren un kit de balsa?
polistirenu se lipeste asa frumos pe cand balsa la primu crash e gata, muncesti de iti vine acru sa il repari.
MultiRotor: MultiWii Quad
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 28 November 2011 - 08:13 PM
Catalina, sunt pe net mai multe kituri decupate laser, iti pot da niste link-uri daca te incumeti. Ai mai construit, Raulus ?
"Roseata voastra", cine ajunge sa zboare balsa, nu prea o rupe toata ziua.
Am facut si eu pasul de vreo juma de an si din aprilie nu prea am rupt nimic, cum e ?
Pur si simplu alea clasice zboara la un nivel care va e greu sa il acceptati pana nu va dezlipiti de spuma.
"Roseata voastra", cine ajunge sa zboare balsa, nu prea o rupe toata ziua.
Am facut si eu pasul de vreo juma de an si din aprilie nu prea am rupt nimic, cum e ?
Pur si simplu alea clasice zboara la un nivel care va e greu sa il acceptati pana nu va dezlipiti de spuma.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 November 2011 - 08:14 PM
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 28 November 2011 - 09:02 PM
...dupa ce simti gustul aeromodelelor din balsa - apoi- spumele - le donezi, rand pe rand, una cate una.
Postat 28 November 2011 - 10:31 PM
Asa-i !!!...numai ca nu realizezi asta decat dupa ce incerci primul model din balsa .....
My videos
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 29 November 2011 - 12:11 AM
fiecare cu placerile lui... mie nu mai imi trebuie polistiren.
renatoa, da-mi linkurile cu Catalina kit ca ma incumet. am deja in constructie un IAR80 de la warbirdkits si pana acum m-am descurcat numa bine.
renatoa, da-mi linkurile cu Catalina kit ca ma incumet. am deja in constructie un IAR80 de la warbirdkits si pana acum m-am descurcat numa bine.
Postat 29 November 2011 - 05:42 PM
multam, arata beton! dar la dimensiunile alea nu trebuie motoare termice? nu ma pricep, intreb doar.
Postat 29 November 2011 - 06:06 PM
Deloc, la putin peste 2kg si 50g/dmp sunt azi motoare si sa il care unul singur, darmite bimotor.
... cu picioarele pe pamant ...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1