Modelism - RHC Forum: DACIA SOLENZA - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

DACIA SOLENZA

#61 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 March 2003 - 01:04 AM

A! si Big sa sti ca esti savuros!
Cred ca o sa pastrez mesajele tale. Ar trebui sa te apuci de scris satira. Ai umor berechet si esti foarte ascutit! Talent...

Bravo
URK
0

#62 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1643
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 06 March 2003 - 08:37 AM

Salve URK,
ma bucur ca macar tu apreciezi emanatiile acide ale umilei persoane ce se ascunde dupa apelativul BIG. Alexella s-a suparat rau pe mine, umbla cu bobarniciul sa imi traga bobarnace ca m-am luat de firma Dacia. dar nu pot sa nu remarc nishte chestiuni, asa cum ai facut-o si tu. Sper sa ma ierte si sa scap cu nasul ne-bobarnit, ca si asa e destul de contondent si cam nelalocul lui!

Tot Inainte!
BigCareMoareDarNuSePreda
FROGS CAN FLY!
0

#63 Useril este offline   vio_danciu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 212
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 March 2003 - 09:30 AM

Mii de scuzeeeeee pentru toti cei care mananca stiks-uri de la Onesti pentru ca printre umilii muritori care o fac ma aflu si eu si intreaga familie a mea numai ca HABAR NU AVEAM CA-S FACUTI LA ONESTI
Chiar aseara am mancat asa ceva din curiozitate m-am uitat si la producator. SUNT GROAZNIC DE BUNI !
Ptr. Bitex: vezi imi indrept greseala facand reclama :)
As vrea sa ma urc intr-o masina bestiala iar dupa ce fac o tura sa mi sa spuna ca e noua Dacie SOLNITA (de sare) pardon SOLENZA. Poate spune cineva de la ce vine numele asta ? sau dam drumul imaginatiei ?
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

18 useri citesc topicul
0 membri, 18 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro