Aceasta postare a fost editata de Laurentiu Vasile: 14 November 2011 - 11:58 PM
Pagina 1 din 1
Recomandare Motor ST MX2
Postat 14 November 2011 - 11:57 PM
Buna seara. Dupa cateva luni de cand avionu zace in garaj m-am decis sa il refac. Ce motor imi recomandati pentru regulatorul de 36A stock? sau ce motor +regulator? In urma numeroaselor crashuri avionul momentan este bucati, botul fuselajului nu mai exista, din ce imi recomandati sa ii construiesc altul?
Postat 15 November 2011 - 11:37 AM
Both optimists and pessimists contribute to our society. The optimist invented the airplane and the pessimist the parachute. ~Gil Stern
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
If you can't fix it with a hammer you have an electrical problem.
Postat 16 November 2011 - 09:25 AM
Si eu detin acest aeromodel pe care il indragesc foarte mult,insa am simtit nevoia sa-i schimb toata electronica cu care era echipat.Asadar,i-am pus un regulator de 60A cu UBEC separat,un motor mai puternic(C3542-1500KV)si alte servouri mai rapide si mai puternice.Rezultatul este pe masura asteptarilor,doar packurile ies cam ciufulite dupa zbor,dar daca folosesti ceva mai puternic(45-50C)cred ca se rezolva si asta.
Este un model la care nu as renunta niciodata.
Este un model la care nu as renunta niciodata.
RAPTOR 50,HK 450,EXTRA 300 SHP GRAUPNER,EXTRA 300 HP GRAUPNER,YAK 54 GRAUPNER,P51 MUSTANG,MX-2,LUCKY STAR
Postat 16 November 2011 - 10:09 AM
Laurentiu Vasile, la 14 November 2011 - 11:57 PM, a spus:
Buna seara. Dupa cateva luni de cand avionu zace in garaj m-am decis sa il refac. Ce motor imi recomandati pentru regulatorul de 36A stock? sau ce motor +regulator? In urma numeroaselor crashuri avionul momentan este bucati, botul fuselajului nu mai exista, din ce imi recomandati sa ii construiesc altul?
..iote motor de asta ar fi bun....
Postat 19 November 2011 - 06:30 PM
de folosirea unui motor de heli 4000KV + esc 40a c ziceti? daca se poate folosi ce elice ar fii recomandata?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1