INTALNIRE F3P LA BACAU Sambata 08.12.2012
Postat 04 December 2012 - 10:26 AM
Asa cum am promis celor care ma cunosc,am reusit sa obtin pentru ziua de Sambata 08.12.2012 accesul in sala de atletism din Bacau sa organizam o intalnire{un antrenament} F3P.
Accesul in sala se face incepand cu ora 13 si stam cat ne tin bateriile{puterile}.
Sunt invitati toti pasionatii de F3P,iar pentru cei care doresc sa ramana peste noapte in Bacau voi incerca sa asigur si cazare gratuit.Am sa incerc sa obtin accesul in sala pentru 2-3 ore si in ziua de Duminica.
Exista o singura conditie{rugaminte}.Cei ce doresc sa participe sa aiba la ei incaltaminte{tenisi,adidasi}de schimb pentru a nu murdari,deteriora mocheta cauciucata existenta in sala.
Si-au anuntat deja prezenta colegii din Iasi si Bucuresti.
Va astept cu drag si chiar si cu un pahar de vin fiert :drinks:
Toate cele bune,
Dan.
Postat 10 December 2012 - 03:13 PM
Fiecare a facut planul de prabusiri si reparatii. Asta inseamna cel putin doua incidente, cu: podeaua, peretii, tavanul.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 10 December 2012 - 03:16 PM
Continuarea pe 27-29 ianuarie.
Danut, multumim pentru sala. E cu atat mai complicat de obtinut, cu cat suntem mai putini.
Iasul n-a venit, dar mai are timp.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 10 December 2012 - 03:22 PM
Danut - Robbe Indoor Hawk - prea mare
Stefan - Donuts Elipsia - EPIlepsia
Prcp - DualSky - Breeze Pro (ala mai nou)
Aceasta postare a fost editata de mvpricop: 10 December 2012 - 03:23 PM
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 10 December 2012 - 08:40 PM
In rest ce sa zic.A fost foarte bine.Sala a fost incalzita,am zburat Sambata de la ora 13 pana pe la 20,iar Duminica de la 12 pana pe la 15.30 si mai puteam sta dar Victor si Stefan trebuiau sa plece catre Bucuresti.
Eu cel putin sunt multumit,in cele doua zile am facut ceva progrese dar se vor pierde daca nu voi intra macar odata pe luna in sala.As putea intra in sala o data pe luna,dar daca nu mai am pe nimeni cu care sa zbor parca nu merge de unul singur.Avem acum un nou junior care a zburat Sambata pentru prima oara in sala si cum era de asteptat a zburat fara nici o retinere.
Din pacate cei din Iasi nu au mai putut veni.Probleme logistice.Asta e,se mai intampla.
Ca si concluzie,parerea mea ca aceasta clasa F3P nu are viitor in Romania,interesul este foarte scazut cu toate ca este o clasa care nu e foarte scumpa.
Sper ca la urmatoarea intalnire sa fim mai multi.
Toate cele bune,
Dan.
Postat 10 December 2012 - 11:05 PM
Pacat ca e drumul lung.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 11 December 2012 - 02:22 PM
Postat 16 December 2012 - 10:13 PM
stiganas, la 10 December 2012 - 11:05 PM, a spus:
Pacat ca e drumul lung.
Salut.
Daca nu e vremea/carosabilul rau, distanta nu e mare: intr-adevar, dupa ce a ajuns, soferul face o mica pauza de 20-30 minute, ca sa nu rupa modelul din prima, dar isi ia revansa a doua zi.
In rest, in ziua de azi, cand cineva da cazare gratis, cu salam si branza din market ieftin Bacau si cu bere sambata seara la pet.........what else, sa fim serosi!
Stefan.
Postat 17 December 2012 - 11:15 AM
stefan40, la 16 December 2012 - 10:13 PM, a spus:
Daca nu e vremea/carosabilul rau, distanta nu e mare: intr-adevar, dupa ce a ajuns, soferul face o mica pauza de 20-30 minute, ca sa nu rupa modelul din prima, dar isi ia revansa a doua zi.
In rest, in ziua de azi, cand cineva da cazare gratis, cu salam si branza din market ieftin Bacau si cu bere sambata seara la pet.........what else, sa fim serosi!
Stefan.
Ai uitat de sunca cu ceapa de palinca si de vinul rosu.