Modelism - RHC Forum: F3A 2012 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

F3A 2012 28-30.09 Geamana-Pitesti

#121 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 22 October 2012 - 03:27 PM

Din cate observ John e direct responsabil pentru intregul scandal si esecul CN 2012 de Acrobatie si Machete... pai daca e asa , de ce dracu nu ii taiati functia pe care o detine in federatie? Afara cu CIOCOII !!! Asta asa, sa nu mai zica John ca singura televiziune manipulatoare este Antena 3 :pardon: .
Cand Romania era tinuta in intuneric si in foame de un cizmar, cineva s-a gasit sa-l infrunte, ca atare eu cred ca se va gasi cineva care sa ii vina de hac unui om care a reusit sa distruga trei ramuri importante ale modelismului RC.

Deoarece nu a fost capabil sa imi numeasca celelalte doua coarde din cvartetul de la Adunati, consider ca prin vorbele sale m-a jignit atat pe mine cat si pe ceilalti colegi care zboara pe acel modelodrom ( de unde sa stim noi la cine se refera? ), in concluzie daca in cursul acestei zile nu doreste sa elucideze acest mister, ma vad obligat sa raspund la jigniri.
0

#122 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 22 October 2012 - 04:19 PM

...am salutat si sustinut initiative PRIVATE in rc-ul contemporan, in nenumarate rinduri...insasi prezentele mele la diverse reuniuni rc, dupa 2003, au fost eminamente de pe pozitia de persoana privata, neinregimentata in vreo forma afiliata federal...
oare nu s-ar putea face F3A, rc in general, si FARA federatie, daca federatia a ajuns asa de neadecvata?...
este chiar asa de important CN federal?
sa intelegem oare ca la cimp a ajuns un fel de deziderat faptul ca daca nu mergi la "federale", nu se poate "vedea" ca faci rc?...ca...nu existi in rc?...!!!!...???
care este de fapt fondul problemei?...ca ...forma... am vazut-o, e veche si clasica ... si avem o profunda senzatie de deja-vu...ma rog, poate ca a avut alte nuante...
am observat ca Aeropower(si nu numai acest club) a facut multe competitii de rc, mai ales in ultimii ani: chiar aveti nevoie de federatie sa le faceti!!!?
de ce ar avea nevoie, in principiu si in general, un club PRIVAT de rc, de tanti federatia?
am vazut SI in alte locuri ca s-au putut amenaja locatii bune de facut rc, ca se intimpla rc, decent, echilibrat, FARA context federal: voi de ce aveti nevoie de el?
daca am inoportunat cu acest mod de punere a problemei, pardon, dar poate ca totusi ar trebui sa se gindeasca cineva si la oportunitatea de a da celor care fac rc -ALTFEL decit "federal"-de a avea acces la o entitate care sa organizeze competitii echilibrat, chiar si cu clasament pe ECHIPE(nu pe cluburi!...)...
poate ca pina acum vreo 4-5 ani, singura varianta competitionala in rc era circul federal; astazi insa cred ca sint destule alternative la indemina celor care se vor si in latura competitionala a modelismului rc, dincolo de pasiunea de a construi sau regla...dovada multele concursuri, in mai toate ramurile rc, organizate si sustinute de entitati private...
nu cred ca nu exista o alternativa la prea multele circuri federale, ... prea multe concursuri private au depasit, prin anvergura si prin calitate,in ultimii ani, orice nivel realizat de federatia asta anacronica prin mai toate formele ei de expresie...ca federatia nu pot sa cred ca e absolutizata intr-un singur om, oricare ar fi el...federatia asta nu e decit perpetuarea unui sistem ce trebuia schimbat 100% de mult(...nici o aluzie la cel care are asta in nickname...)
domnilor, nu cred ca e bine ca dintr-un hobby, si inca dintr-unul scump, sa mai faceti inca un prilej de circ...
chiar aveti asa mare nevoie de federatie?!!!!
cind veti renunta la ea?
cind veti face o organizatie echilibrata, care sa respecte implicarea entitatilor private in rc?
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#123 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 22 October 2012 - 05:10 PM

In principiu e nevoie de federatie, pentru ca da dreptul de participare la campionate europene, mondiale, cupe mondiale.
Se poate si fara, dar numai la cupe mondiale sau open - ceva de genul asta, care pe unii ne-ar multumi.
Acuma, ca unii voluntari la federatie sunt mai autoritari decat federatia, ce sa zic... Se tot discuta aici.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#124 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 22 October 2012 - 06:00 PM

Am vorbit cu un prieten care e in comisia in care s-au discutat toate hotararile care au dus la porcaria actuala.

El are o parere diferita asupra celor intamplate, daca nu total diferita cel putin mult mai nuantata si dupa parerea lui nu e chiar alb-negru totul. Am vorbit, ne-am ciondanit, in fine suntem prieteni in continure.

Miezul disputei este unul singur:

- John suspecteaza actuala echipa de arbitrii, in mod clar si fara echivoc pe Silviu ca favorizeaza pe cei de la Aeropower. Asta nu din cauza ca cineva s-ar fi plans de Silviu ci pentru ca a vazut el cu ochii lui note umflate de Silviu.

Bun, nu e nici un secret ca Silviu este prieten cu cei de la Aeropower. Nu e mare branza, multa lume e prietena cu ei. Aici John avea doua variante.

- Silviu ii favorizeaza pe prietenii lui in mod neintentionat; esti tentat sa fii mai indulgent cu cei cu care esti amic.

- Silviu le umfla notele (si da la cap la ceilalti) in mod intentionat si sistematic.

Pentru John asta era o situatie delicata si rezolvarea ei satisfacatoare presupunea multa diplomatie.

O masura buna era largirea echipei de arbitrii - dar asta trebuia facuta cu diplomatie. Oricum o echipa de arbitrii mai mare este in favoarea tuturor. Asta in paralel cu discutii private cu Silviu in care sa ii spuna ce il doare - vorbim de varianta cu Silviu de buna credinta.

Daca John era convins ca Silviu este un furacios singura masura buna era sa-l scoata din echipa de arbitrii. Dar asta nu e usor, nu e suficient sa strigi hotul, hotul - trebuie sa aduci si probe serioase, daca hotul este in combinatie cu concurentii este si mai greu.

Ce trebuia sa faca John ca sa iasa cu bine din clenciul asta nu stiu. Sigur e ca ce a facut pana acum nu a fost bine.

- pe Silviu nu l-a dovedit de hot (sau macar ca e partinitor)- o nota gresita la zeci de evolutii intr-o zi nu inseamna nimic - s-a "plans" si Pricop de indulgenta arbitrilor la evolutiile lui.
- campionatul l-a facut praf.
- si-a pus in cap multa lume si mai ales multi concurenti la F3A.
- John e intr-o pozitie ingrata caci e si jucator si arbitru: pe de o parte concurent de top la F3A pe de alta parte in comisia de la FRMD care se ocupa fix de F3A.

In mod normal, dupa asemenea acuzatii si un asemenea scandal cineva trebuie sa plece. Fie Silviu arbitrul acuzat din arbitraj fie John din comisiile federale.

Sau sa se intalneasca la o bere sa-si spuna tot ce au de spus, sa planga, sa se imbratiseze si sa iasa de acolo cei mai buni prieteni.

E trist pentru ca cei dispusi sa fie arbitrii la F3A (in mod constant) nu vin la duzina si nici concurenti nu sunt prea multi. E trist pentru ca in ultimii ani atmosfera era buna, interesul crescuse, concurentii care vin la concurs cu modele adecvate si cu ceva antrenament in spate mai numerosi.

Chiar John era cel care se plangea in anii trecuti ca vin la concurs diversi cu modele care nu au nici o legatura cu F3A, care habar nu au programul si care in esenta se fac de ras si strica imaginea unei competitii de top.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 22 October 2012 - 07:00 PM

0

#125 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 22 October 2012 - 06:37 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 22 October 2012 - 03:11 PM, a spus:

Informatia fix de la el o am ,si dateaza din data de 19.10 seara.Daca el m-a dezinformat asa am scris si eu.
Poate numesti cativa din arbitrii specializati pe care ii avea federatia si atunci si acum.Din cate tin minte in momentul in care am dat examen la federatie,cineva de acolo spunea ca suntem primii care am facut acest lucru.
Dupa aceea putem cauta prin arhive la federatie,sa vedem daca e chiar asa cum spui tu.
Am mai remarcat ceva:raspunzi numai la ce iti convine si iti pica bine.Te-am intrebat civilizat ce note a dat Andrei la notele contestate de tine.Ai evitat raspunsul diplomatic,probabil ca la Andrei inca mai ai ceva interese.

Trebuie sa remarci o stare de fapt si anume-asa cum tu ai putere si aliati sa influentezi comisia de aero si sa intorci cum iti convine tie orice concurs te intereseaza ,la fel am si eu aceasta putere aici pe forum.Cu toate astea te-am lasat sa postezi ce doresti,cum doresti, sa ne numesti corupti,platiti si spaguiti fara sa intervin in mesajele tale.
Suna cumva a fair-play?
De ce oare o comunitate intreaga nu te crede?
A, stiu, am facut cursuri de manipulare la antena 3.

Silviu , cred ca in biroul comandantului de la aerodromul Geamana era doar holograma lui Andrei Petre la instructaj, iar noi ceilalti din respectiva incapere nu ne-am dat seama de asta. Multumesc ca ne-ai luminat pe cei care am fost acolo.

Si daca tot esti Moderator nu stiu de ce ma lasi sa-ti raspund. Dati in cap oricui nu este de acord cu voi si nu va face jocurile si gata se termina tot ,cel putin la nivel de forum.
De acum incolo nu e cazul sa mai raspund la nimic pentru ca de fapt nu se doreste dialog, ci cu totul altceva.

Cu stima ,
John
0

#126 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2012 - 06:58 PM

Vezi postareamvpricop, la 22 October 2012 - 05:10 PM, a spus:

In principiu e nevoie de federatie, pentru ca da dreptul de participare la campionate europene, mondiale, cupe mondiale.
Se poate si fara, dar numai la cupe mondiale sau open - ceva de genul asta, care pe unii ne-ar multumi.
Acuma, ca unii voluntari la federatie sunt mai autoritari decat federatia, ce sa zic... Se tot discuta aici.

mai nene, inteleg, intr-o anume masura, pentru accesul la campionatele externe, sa fie un organism sau o organizatie care sa fie suportul accesului VARFURILOR de la noi ACOLO;dar in virf ajung putini, si oricum suportul federal pentru a merge afara e, procentual, mititel spre deloc(stiu foarte bine citi bani au cheltuit de acasa sportivii de la barci, de exemplu, pentru a merge la europene sau mondiale...)
din punct de vedere al cresterii, de exemplu, NUMERICE a practicantilor de rc de p-acilea, zau daca reusesc sa vad la ce-o fi buna/utila actuala forma federala...
de ce la concursurile particulare, unde nu prea apar clasamente "pe cluburi" nu apar atitea circuri?
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#127 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 22 October 2012 - 07:22 PM

MOamaaaa .... io-te la el acum face pe Mutulica din Alba Ca Zapada, cum nu mai raspunzi cand esti dator cu cel putin o explicatie? Care-s coardele neelucidate?

Din evenimente si din tot tamtamul creat reiese ca cvartetul nu era de coarde ci de adevarati rapsozi si singura coarda ai fost tu mai Nea' Ionica. Spun coarda pentru ca in toata povestea asta a existat un conflict de interese si spun asta deoarece ai jucat pe doua fronturi, mai exact ti-ai tras sforile la federatie in asa fel incat sa poti sa-ti asiguri un loc pe podium. Degeaba faci acuzatii nefondate ca Silviu e spagar, hot , fura la puncte si favorizeaza caci nimeni in afara de aia manjiti de tine nu pune botul la asfel de vrajeli. Tot raul e spre bine caci din asta trebuie sa iasa si ceva util , mai exact, sa ti-o iei tu si toti aia de la federatie care nu au facut nimic bun pentru modelism in general si sa va duceti unde a intarcat mutu balaia. Daca pana acum nimeni nu a facut nimic in privinta asta , este cazul sa se faca si aici o curatenie.
Daca n-ai inteles exact ce vreau sa spun, iti desenez... atata timp cat tu faci regulile, nu joci sau invers caci altfel uite ce scandal se isca!
Zi-ne si noua sa nu murim prosti, cata spaga ti-ai luat de la Alex sa il scoti pe locul 1?
Zi-ne cat iti da clubul pentru cele 3 locuri obtinute sau care e parandaratul cu federatia si care e partea ta mai exact?
Bai milogule, daca ai ajuns la d-astea esti vai steaua ta, ai reusit sa distrugi doua campionate nationale in care o multime de oameni isi pusese mari sperante.
La machete de exemplu, oamenii aia au muncit ani la rand pentru o creatie perfecta sperand ca anul acesta vor participa la marele concurs. I-ai dezamagit, le-ai produs scarba si au renuntat sa se mai prezinte.
La acrobatie, oamenii au investit bani multi ptr modele dedicate, au trudit cu antrenamente ca totul sa iasa perfect insa ai venit tu si ai manjit unde trebuia sa-ti fie plapuma calda.

Ia zi-ne noua in anii trecuti cand ieseai tu pe locul 1, cine dadea zborurile de calibrare mai nea' Ionica?
Tu erai miezu si nimeni nu comenta, dar nici nu se inghesuia sa participe la concursuri.
Le-ai mancat pe paine .
Din partea mea, HUOOOOOOOOOOOOOO si LASA-NEEEEEE
0

#128 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 23 October 2012 - 12:49 AM

Io cred ca-mi iau cetatenie bulgara sau maghiara.
Felicitari domnule Brezeanu, ai castigat!

PS: Il rog pe Silviu sa-mi inapoieze traista de nylon in care i-am pus milionul ala de parai ce l-a primit spaga.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#129 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 23 October 2012 - 01:49 AM

N-am vrut sa particip si sa iasa o executie publica, dar s-a intamplat cum n-a mai fost.
L-am jignit si eu, desi un pic din alta zona decat muzica de pe marginea centurii.
Mi se pare cam mult pentru un singur om, chiar daca a gresit si chiar daca insista. E un luptator, in felul lui.

Ar fi bine sa ne autoimpunem un minim de control, daca tot nu se mai cenzureaza nimic.

S-ar putea ca la succesul F4C din 2012 sa am si eu o umila contributie, deci, e nedrept sa-i puneti omului si aceasta problema in carca.
Dar dupa aceasta resetare, la anul va fi mai bine la tot ce misca RC cu motor in aer, numai sa ajungem acolo.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#130 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 October 2012 - 05:12 AM

ia uite ce mi-am amintit...
http://www.rhcforum....i+%2Bproblemele
au trecut vreo 5 ani...si unde am ajuns?...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 23 October 2012 - 05:13 AM

0

#131 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 23 October 2012 - 07:57 AM

Multam mizzone, citisem topicul in urma cu cativa ani (pe vremea aceea nu cunosteam pe nimeni, nici campioni nici arbitrii corupti) da ii pierdusem urma. Trebuie sa zic ca e spectaculos arcul de 5 ani in timp.

Descalificatii de acum 5 ani (aeropower) au acum avioane de F3A adevarate, sute de zboruri si cateva "miute" la activ.

Acum 5 ani John era campion si singurul posesor de avion dedicat F3A, anul acesta a venit cu acelasi avion si a mai ars ceva bidoane de metanol. Numai de vremurile s-au schimbat, concurentii de top au ars pakurile lipo la greu si campionul de anul asta nu a mai fost John, a castigat omul fara pile care a facut Radiance de la zero.

Daca e cineva care trebuie sa fie cu adevarat furios pe ce s-a intamplat este chiar campionul, pentru ca el merita un concurs frumos in care sa castige cinstit in fata partenerilor de antrenament si "miute".

Felicitari Alex Voicu/Bloodhound pentru Radiance, pentru munca depusa, pentru titlul de campion.

Vezi postareaJohn, la 26 September 2007 - 09:54 AM, a spus:

Salut,

Cred ca trebuie lamurite citeva aspecte legate de acest concurs pentru ca vad ca se abereaza pe linga subiect si in plus se minte cu nerusinare , iar cei ce intra pe forum au dreptul sa cunoasca exact ce s-a intimplat.

Cu stima
John

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 23 October 2012 - 07:57 AM

0

#132 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 23 October 2012 - 08:33 AM

@Toata lumea:
Rog pastrati un ton civilizat,citesc multi aici ,e pacat sa ne injuram chiar pe fata.
Am editat ceva din textul posturilor care aveau un limbaj suburban,va rog nu depasiti masura.
flying is my life...
0

#133 Useril este offline   Men 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 05-May 03

Postat 23 October 2012 - 01:47 PM

M-am hotarat sa scriu si eu ceva, pornind de la ultimul post al lui stiganas. FELICITARI, ALEX VOICU!! Evolutie corecta la Geamana, putine greseli si minore. Un exemplu pentru multi, baiatul asta, in tot ce a facut pe la F3A (imi permit apelativul, pentru ca e mult mai tanar decat mine, pastrand insa respectul cuvenit).

A nu se intelege ca il voi favoriza vreodata, l-am depunctat zdravan la etapa de CR de la Adunati, pentru ca a zburat prost ( in ziua aia a fost ceva in aer ca toti au zburat mai prost). A fost o intamplare, a trecut, finalul de CN 2012 (fiecare sa interpreteze cum vrea initialele CN) l-a avut bun, ca o incununare a tuturor eforturilor depuse. Inca o data, FELICITARI.

Cat priveste toata ploemica de mai sus, as comenta cam asa:
Fratilor, vehementa, limbajul dur, atacul la persoana NU DEMONSTREAZA JUSTETEA AFIRMATIILOR. Asa ca haideti sa o luam mai "take it easy", sa vedem PE BUNE ce probleme sunt, cine e de vina (argumentat) si de ce, si, mai ales, ce se poate face in viitor pentru a pastra o atmosfera. . . respirabila

M-am hotarat sa scriu si eu ceva, pornind de la ultimul post al lui stiganas. FELICITARI, ALEX VOICU!! Evolutie corecta la Geamana, putine greseli si minore. Un exemplu pentru multi, baiatul asta, in tot ce a facut pe la F3A (imi permit apelativul, pentru ca e mult mai tanar decat mine, pastrand insa respectul cuvenit).

A nu se intelege ca il voi favoriza vreodata, l-am depunctat zdravan la etapa de CR de la Adunati, pentru ca a zburat prost ( in ziua aia a fost ceva in aer ca toti au zburat mai prost). A fost o intamplare, a trecut, finalul de CN 2012 (fiecare sa interpreteze cum vrea initialele CN) l-a avut bun, ca o incununare a tuturor eforturilor depuse. Inca o data, FELICITARI.

Cat priveste toata ploemica de mai sus, as comenta cam asa:
Fratilor, vehementa, limbajul dur, atacul la persoana NU DEMONSTREAZA JUSTETEA AFIRMATIILOR. Asa ca haideti sa o luam mai "take it easy", sa vedem PE BUNE ce probleme sunt, cine e de vina (argumentat) si de ce, si, mai ales, ce se poate face in viitor pentru a pastra o atmosfera. . . respirabila
0

#134 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 23 October 2012 - 03:24 PM

Vezi postareaMen, la 23 October 2012 - 01:47 PM, a spus:

..... haideti sa o luam mai "take it easy", sa vedem PE BUNE ce probleme sunt, cine e de vina (argumentat) si de ce, si, mai ales, ce se poate face in viitor pentru a pastra o atmosfera. . . respirabila

Foarte corect cu o remarca .. NU pe forum ci in cadrul cluburilor, comisiilor din cadrul Federatiei, intre persoanele direct implicate in activitatea modelistica si in special in cele doua ramuri F3A si F4 in special.
Spalarea rufelor in public nu face bine .... si ce era de zis cred ca s-a zis .. ma refer la partea "nervoasa".

In final felicit si eu pe Campion - FELICITARI Alex pentru rezultat, pentru tenacitate, si pentru Home Made .. adica avion !

P.S.

Am observat in lumea buna ... la decernarea premiilor Emmy, Oscar ... castigatorul adreseaza
un mic spech celor din sala si implicit celor din spatele micilor ecrane, speach care care de obicei se termina cu fraze de genul :

" Multumesc colegilor, familiei, mamei mele .. pentru sustinere bla bla .. "

Nu strica un " Multumesc Cvartetului de la Adunati pentru conditiile bune de antrenament create " .. chiar daca se achita o taxa de acces .. in viata nu sunt suficienti banii daca nu ai ce face cu ei ...

Ne vedem in 2013 in conditii perfecte si numar mare .... spectatori si concurenti !
Eu am sa vin imbracat, incaltat echipat in ALB ZINC ... si model ALB TITAN

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 23 October 2012 - 03:29 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#135 Useril este offline   Bloodhound 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 408
  • Inregistrat: 23-April 08

Postat 23 October 2012 - 05:41 PM

Multumesc frumos pentru aprecieri :)

Chiar daca stiam ca vom fi doar 3 concurenti cu modele dedicate pt F3A, un concurs nu e niciodata simplu. Nu mi-am facut iluzii ca va fi usor sa concurez cu John si Paulo, asa ca l-am tratat ca pe orice concurs normal: mi-am luat 2 zile libere de la serviciu pentru antrenamente in care am zburat incepand de dimineata devreme, iar seara cand am plecat acasa de la Adunati era bezna complet.

In mare zborul a fost ok la Geamana, dar a doua linie de tonouri combinate nu mi-a iesit la nici unul din zboruri. E o figura care mi-a pus probleme tot anul, asa ca mai am mult de lucru pana iese cum trebuie.
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro