Modelism - RHC Forum: F3A 2012 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

F3A 2012 28-30.09 Geamana-Pitesti

#61 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 243
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 20 October 2012 - 05:37 PM

Vezi postareamvpricop, la 20 October 2012 - 05:15 PM, a spus:

Deci in calitatea ta de membru in comisia de aero ai ignorat complet competitiile pe care noi le-am facut noi, cluburi private sau fara buget, timp de 3 ani.
Probabil din prea multa luciditate, care da dureri de cap la expunerea la soare.

Ca membru in comisie trebuia sa faci ceva pentru sportul asta, nu sa tii cu dintii de ideea ta personala legata de arbitraj si sa influentezi membrii din comisie care nu au legatura cu RC-ul, asa ca dl. Popescu.
Orice decizie legata de F3A discutai acolo, trebuia sa fie discutata si cu cei din bransa, ca nu faci F3A cu cei de la zbor liber.
Ai fost votat de cluburile de aero, in mai multa sau mai putina cunostiinta de cauza.
Deci nu trebuia sa le ignori realizarile, ci sa le sprijini.

Ai avut mult timp la dispozitie sa faci ceva cu arbitrii, sa aduci pe unii noi, etc.
Noi, prin miutele noastre am reusit sa impingem intr-o directie pozitiva lucrurile. Tu ai lipsit, practic ne-ai boicotat.

Ca sa nu se mai intample situatii ridicole ca cea de fata, ar trebui sa se intample eliminarea ta din comisia de aero, ca nu reprezinti absolut pe nimeni acolo.

Victore/ revino cu picioarele pe pamint. Nu o sa reprezint niciodata interesele unora in defavoarea altora. Si nici nu o sa cedez la santaj. Aeromodelism nu inseamna doar F3A.

Competitiile pe care le-ati facut voi sint concursuri de casa organizate dupa bunul plac al unui club, nu sint organizate de Federatie , dar fiindca legea e comunista si va ia in calcul rezultatele la astfel de competitii in clasamentul general , le faceti cu reguli stabilite ad-hoc si cu citiva participanti , in felul acesta mai apareti si voi prin clasamente. Va furati caciula singuri si va bateti cu pumnul in piept cu aceste realizari.

Te credeam mai realist un pic ,dar parca ai ramas intepenit pe vremea lui Ceasca.

Cu stima ,
John
0

#62 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 20 October 2012 - 05:55 PM

Multam John pentru lamuriri, eu sunt cititorul de buna credinta. Acum am inteles:

- astia
Imagine atasata: _DSC0096 x Panorama.jpg
sunt niste impostori.

- cei de aici sunt calea dreapta
Imagine atasata: Geamana 19 octombrie 2012 34.JPG

Norocul meu ca nu particip la activitatea competitionala si nu trebuie sa ma concentrez prea tare sa deosebesc baietii buni de cei furaciosi, inca odata multam caci aparentele insala.

Vezi postareaJohn, la 20 October 2012 - 04:48 PM, a spus:

Chiar daca nu ar fi cazul sa raspund unui impostor ca tine , sau mai bine zis unei coarde din cvartetul de la Adunati, cred ca merita chiar si numai pentru un singur cititor de buna credinta al acestui topic care doreste sa fie informat corect.

Cu stima ,

John

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 21 October 2012 - 12:20 AM

0

#63 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 October 2012 - 06:11 PM

Vezi postareastiganas, la 20 October 2012 - 05:55 PM, a spus:

Multam John pentru lamuriri, eu sunt cititorul de buna credinta. Acum am inteles:

- astia
Atasament _DSC0096 x Panorama.jpg
sunt niste impostori.

- cei de aici sunt calea dreapta
Atasament Geamana 19 octombrie 2012 34.JPG

Norocul meu ca nu particip la activitatea competitionala si nu trebuie sa ma concetrez prea tare sa deosebesc baietii buni de cei furaciosi, inca odata multam caci aparentele insala.

Daca ai fi de buna credinta nu cred ca ai atribui cuvintul impostor unor copii care apar in acea fotografie
Dupa cum bine vezi am rapuns la obiect unei insulte aduse de Gore, daca tu vrei sa generalizezi si sa-i faci impostori si pe altii care nu merita ,te priveste

Aceasta postare a fost editata de John: 20 October 2012 - 06:12 PM

0

#64 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 20 October 2012 - 06:25 PM

Scuze, cred ca era evident ca nu vorbesc despre acei copii.

Vezi postareaJohn, la 20 October 2012 - 06:11 PM, a spus:

Daca ai fi de buna credinta nu cred ca ai atribui cuvintul impostor unor copii care apar in acea fotografie
Dupa cum bine vezi am rapuns la obiect unei insulte aduse de Gore, daca tu vrei sa generalizezi si sa-i faci impostori si pe altii care nu merita ,te priveste

0

#65 Useril este offline   Cataero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 325
  • Inregistrat: 14-September 06

Postat 20 October 2012 - 08:25 PM

@bicut
Imi cer scuze daca v-ati simtit jignit de interventia colegului meu, insa va asigur ca nu aceasta a fost intentia. Intr-adevar , exprimarea lui a fost neinspirata.
A folosit aceasta exprimare usor peiorativa pentru a se indrepta defapt impotriva organizatorului. Imi pare rau ca ati nimerit in mijlocul unei divergente pe acest aspect. Pentru obiectiva dvs informare: cand am aflat ca Federatia prin Comisia de specialitate a decis inlocuirea ambilor arbitrii si de fapt a singurilor arbitrii specializati (au sustinut un examen pentru insusirea teoretica a normelor FAI-CIAM de arbitraj pentru zborul acrobatic, au participat ritmic in ultimii 3 ani la multe competitii F3A si F3P, sunt acreditati de FRMd pe listele FAI ) cu alte persoane care nu au fost formate in acest sens, 3 cluburi cu activitate sustinuta in competitii F3A in ultimii 3 ani, insumand 9 concurenti constanti, am depus o obiectie catre FRMd. Nemultumirea noastra nu era indreptata in esenta asupra deciziei de inlocuire a lui X sau Y, ci asupra modului mioritic de a rezolva problemele. Poate dvs nu vi s-a parut nimic iesit din comun ca fiind prezent pe camp alaturi de un prieten sa fiti interpelat si convocat pentru ziua urmatoare ca arbitru intr-un Campionat National fie el si in Romania. Si reamintesc ca este vorba de F3A, nu F5B sau F5D unde nu sunt arbitrii ci doar Timekeepers sau Sighting device officers. Am inteles ca ati mai avut tangenta cu arbitrajul in competii inainte de 2008, insa noi consideram ca pentru o competitie importanta si cu un program complex ( P13 este programul FAI dupa care se desfasoara competitiile internationale) este nevoie de experienta, rutina cu programul, maniera de zbor si incadrarile in spatiu, aceasta insemnand arbitraj anterior pe minim o competitie cu acelasi program. Avem tot respectul pentru personalul navigant AR si pentru dvs personal, insa tocmai lucrul acesta va lipsea ( asta am sustinut si in obiectia noastra oficiala depusa la FRMd).
Zborul acrobatic nu este usor, insa consideram ca procesul de arbitraj pentru un astfel de zbor este si mai dificil. Ceea ce reprosam Federatiei este ca au facut schimbari de dragul schimbarilor fara a fi preocupati si de ce pun in loc. Nu i-a interesat deloc de opinia noastra, adica a celor 9 plus Alex, care ceream o echipa de ARBITRII nu doar persoane cu abilitati in acest sens. Adica sa se preocupe sa formeze arbitrii noi daca considera ca cei actuali nu fac fata provocarilor. Noi, cele 3 cluburi am organizat pe rand cate o etapa de Cupa Romaniei din programul competitional FRMd, la care au arbitrat aceeasi 2 arbitrii contestati acum. Nu am inteles de ce Comisia nu a vut nimic impotriva lor la 3 concursuri Cupa Romaniei de anul acesta, insa la CN nu au mai fost buni.
Aceasta abordare am considerat-o total lipsita de respecta fata de aceasta competitie si fata de noi concurentii care am depus eforturi insemnate tot timpul anului. Ne-am antrenat si am participat la toate concursurile F3A oficiale pe tot parcursul anului, am dat dovada de implicare si interes, nu ne-am propus sa bifam doar acest concurs si sa venim direct la concurs. Acum sper ca ati inteles mai bine de ce suntem asa de indignati si dezamagiti de ceea ce s-a intamplat la acest CN.

Aceasta postare a fost editata de Cataero: 20 October 2012 - 08:29 PM

0

#66 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2255
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 20 October 2012 - 09:00 PM

Citesc cu scarba...

It's wrong, very wrong...
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#67 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 20 October 2012 - 09:16 PM

Chiar daca nu ar fi cazul sa raspund unui impostor ca tine , sau mai bine zis unei coarde din cvartetul de la Adunati....

Nu am inlocuit toata echipa de arbitri asa cum minti mai sus si nici nu s-a cerut asa ceva , ci a fost solicitata inlocuirea unu singur arbitru care tinea cu ursu de obicei..........

1. Scuze da eu inteleg mai greu si cer explicatii, cand spui: "unei coarde din cvartetul de la Adunati" ... ce sa inteleg, ca la Adunati exista un cvartet de coarde si faci referire doar la una dintre ele?
2. Daca acel arbitru tinea cu "ursu" de ce l-ati inlocuit? Banuiesc ca animalele nu au nici o legatura cu acest sport...sau de alt fel de urs e vorba, poti sa vorbesti pe intelesul tuturor, chiar si ptr cei mai incuiati la minte asa ca mine.

Multumesc pentru viitorul raspuns!
0

#68 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 21 October 2012 - 08:09 AM

@Cataero
Sunt indignat la maxim cu privire la ce se intampla la modul general in aeromodelismul Romanesc la nivel de competitii si tind sa cred ca asta este unul dintre motivele pentru care multi au ales sa il practice ,,just for fun''...F3A erea regina si singura in care mai exista interesul participarii dar se vede ca e pe moarte.
As vrea si eu sa vad macar odata un CN F3A la noi care sa dureze 3 zile ca in povesti si sa umple cerul de zburatoare si inimile pasionatilor de mandrie,cu standuri pentru echipe,cu piste amenajate,cu piloti antrenati si sustinuti de sponsori,cu arbitri certificati insa constat de la an la an ca este doar un vis si nu se schimba nimic in bine .
Reactiile la nervi si cuvintele grele aruncate la intamplare nu rezolva esenta problemei,imi cer scuze in mod oficial lui Ml Gore pentru ofensele aduse ,acum ca m-am calmat imi dau seama ca am gresit cu toate ca in sinea mea stiu ca singura greseala este ca am nimerit cu posteriorul in fata intr-o situatie care nu are legatura cu felul meu de a fi si nici cu al lui.
Mai mult ca sigur pe viitor o sa incerc sa evit implicarea de orice natura in astfel de competitii si o sa ma multumesc cu statutul de spectator.
Stima!
0

#69 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 21 October 2012 - 09:16 AM

Domnule bicut, in meseria mea daca cineva se apuca sa faca lucruri pt. care nu a fost instruit, pot muri oameni! Nu cred ca v-a obligat nimeni sa arbitrati si nu inteleg de ce ati facut-o din moment ce nu sunteti arbitru. Imi mentin parerea ca CN F3A 2012 a fost arbitrat de Neica Nimeni(mai putin domnul Petre) cu mentiunea ca ma refer strict la competentele de arbitraj nu la oameni in sine.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 21 October 2012 - 09:18 AM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#70 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 09:44 AM

Chiar daca nu ar fi cazul sa raspund unui impostor ca tine , sau mai bine zis unei coarde din cvartetul de la Adunati, cred ca merita chiar si numai pentru un singur cititor de buna credinta al acestui topic care doreste sa fie informat corect.
Atit eu , Alex sau Paolo sau multi alti sportivi sintem legitimati la un club pt ca asa este legea sportului ,nu pentru ca ne dorim noi. Pina acum 10-15 ani concuram ca sportivi independenti pina sa isi bage statul coada ca sa mai inventeze niste activitati intenese la diverse institutii.Ideea pe care incerci sa o acreditezi ca noi avem un interes pentru CSTA este total falsa. Noi ca si sportivi nu beneficiem de absolut nimic de la club, nici materiale ,nici taxe de concurs ,nimic. Drept pentru care fiind in totalitate pe banii nostri ai fiecaruia putin ne pasa de interesele CSTA sau ale altui club. Noi nu am dorit decit sa se organizeze un campionat corect .onest,conform regulamentelor,fara aranjamente si furturi. Eu ca persoana nu sint sluga nimanui , nu am modele sau materiale de concurs de la club,sau de la vreun sponsor asa ca nu am de ce sa sustin pe nimeni.

Daca nu ai fi avut nimic de ascuns ai fi informat corect cititorii ca de fapt nemultumirea provine din faptul ca unul ca mine ,dar si altii au blocat o tentativa de aranjare a unui campionat national. Practic Clubul Aeropower dorea sa impuna Federatiei data la care sa tina concursul, chiar si locatia a aparut in discutii, dar cel mai important este ca doreau sa impuna si echipa de arbitri.
Mergind pe principiul ca oricine este coruptibil si daca ai bani poti face orice sau mai bine zis cumpara orice, au gasit in interiorul organizatiei 2-3 persoane de o moralitate indoielnica care sa le sustina interesele, si sa le promoveze astfel incit un campionat national sa se organizeze asa cum dicteaza un anume club.
Nu am inlocuit toata echipa de arbitri asa cum minti mai sus si nici nu s-a cerut asa ceva , ci a fost solicitata inlocuirea unu singur arbitru care tinea cu ursu de obicei.In cadrul comisiei , s-a mai facut o derogare, s-a acceptat echipa actuala de arbitri(iclusiv cel cu probleme;2 la nr) si s-a decis largirea ei cu alti 2 , lucru care a deranjat interesele voastre pentru ca cel incorect nu mai avea cum sa influenteze rezultatul in proportie de 50% daca mai veneau si alti 2 arbitri. Asta demonsreaza cit de corect sinteti voi. Noi cei care nu sintem slugoii nimanui si nici nu ne pasa de un club sau altul, nu ne pasa cu ce arbitrii sau cu ce nr de arbitri se arbitreaza; doar sa fie corecti.

CSTA-UL nu ia bani pentru un concurs si apoi sint virati catre mine sau catre alti sportivi asa cum incerci sa faci lumea sa creada . Ce bani ia clubul de la buget nu ii imparte in nici un caz cu mine.

John

DEX: IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care caută să se substituie altcuiva (pentru a lucra, a profita în numele lui); farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor.

Eu unul nu ma regasesc in definitia de mai sus, cred ca te-ai uitat in oglinda.
In al doilea rand nu e frumos sa incerci sa-mi dai in cap folosind cuvintele mele asa ca te rog sa gasesti altceva in afara de cvartet de coarde.
S-a inteles Ionica?

Tin sa-ti reamintesc ca la sedinta comosiei nu am fost doar noi doi si avem martori care pot confirma ca a fost vorba de schimbarea ambilor arbitrii nu doar a lui Silviu, ca data ai schimbat-o prima oara in iulie (vezi balbele de pe acest forum cu ba e al doilea week-end, ba e pe 20), de aici si discutiile ,pt ca motivul invocat de tine in iulie era ca pe 30 septembrie ploua . Tin sa-ti reamintesc regulamentul: data unui concurs se poate modifica doar din motive obiective, adica motive intervenite ulterior votarii datei initiale. In martie cand s-a votat data de 30 septembrie nu stiai ca o sa ploua asa cum ai stiut in iulie, sau abilitatile tale de Mama Omida Ghicitoarea nu bat atat de departe? Mai Ionica, ma dezamagesti!
Sa se mai noteze ca tovarasul Ion Brezeanu voia sa ne scoata afara din sedinta comisiei FRMD ,la care am participat in calitate de contestatari, pt. ca asa i se sculase lui, participarea cluburilor la discutii nefiind interzisa, atat ca nu au drept de vot.

Pt. a-mi sustine afirmatiile de mai sus pun la dispozitia doritorilor un fisier .mp3 cu ce s-a discutat la respectiva comisie pana la momentul plecarii mele .
0

#71 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 21 October 2012 - 10:02 AM

La nervi spunea bunica .. oamenii isi dau arama pe fata , isi spun deschis gandurile pana atunci ascunse in spatele unui zambet larg ..

Acum aflu ca unii colegi sunt inregimentati in diverse comisii si comisioare .. foarte bine ca si activitatea lor trebuie
desfasurata cu ajutorul unor persoane .. era sa zic .. oameni.

Tot acum aflu ca la Adunati "salasuieste" o entitate numita "Cvartetul de la Adunati" - eu stiu ca sunt peste 20 de membrii
deci mai mult de un cvartet dar in nici un caz de coarde : de medici, profesori, ingineri, economisti, liber profesionisti, tamplari .. intr-un cuvant OAMENI.

Acesti OAMENI au pus suflet, efort fizic si material si au incercat sa realizeze cat mai aproape de o capitala Europeana numita Bucuresti - un modelodrom.

Ca au reusit , ca nu au reusit sa il faca la nivel competitional .. nu stiu dar stiu ca acele comisii si comisioare nu au facut nimic in acest sens si mai rau membrii comisilor nici nu prea veneau la acest modelodrom dupa inaugurare in eventuala incercare de al introduce in circuitul competitional national, in dorinta de al folosii pentru antrenamente proprii, in dorinta de a intelege efortul "cvartetului " ..

Tot ca popa cu botezu se cautau locatii de desfasurare a Campionatelor Nationale.

Cvartetul .... pasionat fiind de F3A a militat in felul lui pentru dezvoltarea acestei ramuri .. cu organizari de intreceri, cu posturi deschise pe forum , cu deplasari la campionate europene in dorinta de a privi , de a aduna informatii, de a face poze pe care in final le-a impartasit si celor din tara care nu au putut merge sa vada live.

M-am mirat la un moment dat vazand poze cu participantii la Europenele de F3A de ce Romania nu are o echipa nationala de F3A ..... chiar daca mai slab pregatita de cat ale altor tari de talia noastra ( Ungaria spre exemplu )
M-am mirat desi nu trebuia sa ma mir ... se vede de ce !

Generatii intregi au intins zmeul pe tarlale gen Chitila sau pe aerodrom la Clinceni dar bravii modelisti de generatii nu au fost in stare sa faca si ei un modelodrom si nici membrii comisiilor nu s-au straduit .

Da e usor sa vii sa ... darami gardul de la modelodrom ..

Asa e si la machete .. "nu ma mai duc , nu mai fac o macheta in viata mea, emigrez, ma calugaresc ... " da nu ingroapa unu
secura razboiului si sa o faca din placere pentru sufletul lui ..nu pentru o tinichea de cupa sau medalie si un A4 colorat.

AU fratilor in Decathlon Militari un stand de unde va puteti comanda cupe si medalii din aur ... de trompeta .. cat casa de mari ..

Urat !

in rest .. abureala , filosofii ... prefer cirapi orange fosfor si pantofi verde neon in locul fracului scrobit de domn!
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#72 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 10:13 AM

Ce-mi doresc eu pe viitor de la astfel de concursuri:
1.Sa fiu arbitrat doar de arbitrii pregatiti in acest sens.
2. Cand apar schimbari in program,indiferent de motiv, sportivii sa fie consultati. Suntem o mana de oameni, care practicam acest sport din placere, ne planificam concediile si alte evenimente personale in functie de ce se anunta in primavara pe site-ul federatiei, daca se schimba data concursului uneori e imposibil sa mai participam (eu sunt la Arad acum, am fost la o nunta), cred ca meritam macar atat.
0

#73 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 12:06 PM

Vezi postareaMLGore, la 21 October 2012 - 09:44 AM, a spus:

DEX: IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care caută să se substituie altcuiva (pentru a lucra, a profita în numele lui); farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor.

Eu unul nu ma regasesc in definitia de mai sus, cred ca te-ai uitat in oglinda.
In al doilea rand nu e frumos sa incerci sa-mi dai in cap folosind cuvintele mele asa ca te rog sa gasesti altceva in afara de cvartet de coarde.
S-a inteles Ionica?

Tin sa-ti reamintesc ca la sedinta comosiei nu am fost doar noi doi si avem martori care pot confirma ca a fost vorba de schimbarea ambilor arbitrii nu doar a lui Silviu, ca data ai schimbat-o prima oara in iulie (vezi balbele de pe acest forum cu ba e al doilea week-end, ba e pe 20), de aici si discutiile ,pt ca motivul invocat de tine in iulie era ca pe 30 septembrie ploua . Tin sa-ti reamintesc regulamentul: data unui concurs se poate modifica doar din motive obiective, adica motive intervenite ulterior votarii datei initiale. In martie cand s-a votat data de 30 septembrie nu stiai ca o sa ploua asa cum ai stiut in iulie, sau abilitatile tale de Mama Omida Ghicitoarea nu bat atat de departe? Mai Ionica, ma dezamagesti!
Sa se mai noteze ca tovarasul Ion Brezeanu voia sa ne scoata afara din sedinta comisiei FRMD ,la care am participat in calitate de contestatari, pt. ca asa i se sculase lui, participarea cluburilor la discutii nefiind interzisa, atat ca nu au drept de vot.

Pt. a-mi sustine afirmatiile de mai sus pun la dispozitia doritorilor un fisier .mp3 cu ce s-a discutat la respectiva comisie pana la momentul plecarii mele .

Gore stii ceva, nu ma mai chinui sa-ti explic nimic pt ca este in zadar. Pai daca ai fisierul cu inregistrarea si tu minti de ingheata apele ce sa mai zic. Vezi ca in cadrul sedintei sint 2 puncte la care comisia a decis sa va acorde prezumtia de nevinovatie si v-a facut 2 favoruri ,dar pe care omiti sa le spui pentru a induce oamenii in eroare.Le gasesti pe inregistrare.

1. Vi s-a cerut sa propuneti voi o data de desfasurare a concursului - Nu ai fost nici tu si nici restul in stare sa stabiliti o data la care sa se desfasoare campionatul. Nici atunci si nici a doua zi cind v-a fost solicitata o data de desfasurare a competitiei.
2. Vezi ca gasesti tot pe inregistrare propunerea care stabileste ca se pastreaza cei 2 arbitri existenti, adica Andrei si Silviu si se mai adauga inca 2 de la Aeroclubul Romaniei. Propunere votata cu majoritate de voturi si consemnata in procesul verbal ,exista si semnaturile. In momentul acela pt ca nu va convenea nici asa v-ati ridicat de pe scaune si a-ti plecat definitiv din sala. De fapt voi nu doreati promovorea si dezvoltarea acestui sport si largirea bazei de arbitri pt o corecta evaluare, ci aveati o problema ca nu se mai foloseste 1 arbitru partinitor dintr-o echipa de 2 in total care va convenea de minune. Arbitru care nota si figurile pe care nu le executati deloc.Ce sa zic super -competenta.

Mai apoi s-a confirmat cu o noua hirtie din partea voastra pe care o am in original ca de fapt campionatul nu se poate tine pt ca lipseste arbitrul Silviu Vitikan In perioada 8-26 octombrie.

Te rog sa ne scuzi pe noi ceilallti concurenti ,dar si pe cei din Federatie care nu intelegem cum in ROMANIA tot ce inseamna F3A se invirte doar in jurul unui inegalabil,nemaiintilnit, arbitru, si un campionat nu se poate tine daca nu vine acesta. Deja in momenetul acesta aveti credibilitate 0 . Te asigur eu ca o sa fiu pe faza de fiecare data cind veti incerca sa mai cumparati pe cineva ;si sa aranjati niste competitii oficiale asa cum vreti voi. PE CELE PE CARE LE ORGANIZATI PRIVAT NU AVETI DECIT SA LE FACETI CUM DORITI , CHIAR VA ROG SA IL ANGAJATI PE SILVIU PERMANENT LA AEROPOWER CA FARA EL NU PUTETI SA VA EVALUATI COMPETENTELE.

Si tot pt cultura ta generala ,ca vad ca nici nu Dex-ul in fata nu reusesti sa ai cit de cit o minima logica, roaga-l pe colegul tau de cacialma sa-ti arate in statutul si regulamentele FRMD unde este mentionat ca sedintele de comisie nu sint publice. Rezultatele ,deciziiile si procesele verbale - da.
Faptul ca in mod abuziv o persona corupta v-a adus acolo pentru a instiga la nerespectarea statutului si a crea o tensiune artificiala intre noi ca sportivi nu este nici corect,legal si nici moral. Dar se vor rezolva toate cu timpul.
Apropo daca nu stiai ,toti membri afiliati sint obligati sa respecte statutul adica inclusiv clubul vostru. Daca nu va convine nu stiu de ce sinteti afiliati la FRMD.

Cu stima,
John
0

#74 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 21 October 2012 - 12:27 PM

Vezi postareaJohn, la 21 October 2012 - 12:06 PM, a spus:

Faptul ca in mod abuziv o persona corupta v-a adus acolo pentru a instiga la nerespectarea statutului si a crea o tensiune artificiala intre noi ca sportivi nu este nici corect,legal si nici moral. Dar se vor rezolva toate cu timpul.

Cu stima,
John

Sedinta a fost convocata de federatie, cu unic subiect petitia in cauza. Era normal ca petitionarii sa fie de fata.
A-propos: poti numi persoana corupta?....
No brain, no headache.....
0

#75 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 21 October 2012 - 12:37 PM

Ce este foarte interesant este ca cei imp[icati citesc,posteaza dar stau ascunsi sa nu se vada ca sunt logati pe forum.
Din punctul meu de vdere povestea sta in felul urmator:
Am fost acuzat de John ca am favorizat un concurent de la Aeropower (Cataero) ,pentru ca la finalul unui CN am acordat note mari(7-8-9 nu mai tin minte) ultimelor 3 figuri executate de acesta,figuri care trebuiau notate cu zero intrucat a intrat gresit in antepenultima figura si a rezultat ca toate figurile au fost executate gresit.
Am acceptat ca probabil este corect ce a spus dar nu am modificat notele din urmatoarele considerente:
1.Un concurent nu poate contesta notele unui alt concurent,orice concurent are dreptul sa-si conteste propriile note nicidecum pe ale altui concurent.John nu a dorit nici un moment sa-si conteste notele acordate de mine in acel concurs.Cu un an inainte aceeasi echipa de arbitri "l-a scos" pe John campion national,neexistand nici un fel de contestatie din partea niciunui concurent.
2.Modificarea celor 3 note din cat erau in 0(zero), aducea 0(zero) modificari in clasamentul individual sau pe echipe.
Ceea ce totusi nu spune John este ca omologul Andrei nu a punctat nici el cu 0(zero) cele 3 figuri,ceea ce inseamna ca ori am gresit amandoi ori am favorizat amandoi Aeropower.Ceea ce John nu intelege este ca presiunea pusa pe arbitrii la un CN este la fel de mare ca cea pusa pe concurenti.
Si mie imi este la fel de frica ca pot gresi ceva ca si concurentilor.
Tot la fel John ne-a acuzat ( pe noi arbitrii) ca de cand suntem noi la arbitraj numarul de concurenti a scazut an de an,lucru total neadevarat,noi doar am reusit sa primim in concursuri modele/piloti F3A-arbitrati si notati conform FAI.
A reusit el anul asta sa distruga total campionatul si sa readuca in campionatul de F3A modele de polistiren si trainere,asa cum era inainte cand noi nu arbitram,lucru pentru care il felicit.De mult nu mai vazusem un minimag intr-un campionat national de F3A.
In concluzie:
-dupa diverse scandaluri,acuze ,arbitrii platiti si corupti, pornite si sustinute de John clasamentul arata asa:

1.CSTA
2.CSTA
3.CSTA

E, cum suna?
flying is my life...
0

#76 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 01:00 PM

Vezi postareaSILVIU66, la 21 October 2012 - 12:37 PM, a spus:

Ce este foarte interesant este ca cei imp[icati citesc,posteaza dar stau ascunsi sa nu se vada ca sunt logati pe forum.
Din punctul meu de vdere povestea sta in felul urmator:
Am fost acuzat de John ca am favorizat un concurent de la Aeropower (Cataero) ,pentru ca la finalul unui CN am acordat note mari(7-8-9 nu mai tin minte) ultimelor 3 figuri executate de acesta,figuri care trebuiau notate cu zero intrucat a intrat gresit in antepenultima figura si a rezultat ca toate figurile au fost executate gresit.
Am acceptat ca probabil este corect ce a spus dar nu am modificat notele din urmatoarele considerente:
1.Un concurent nu poate contesta notele unui alt concurent,orice concurent are dreptul sa-si conteste propriile note nicidecum pe ale altui concurent.John nu a dorit nici un moment sa-si conteste notele acordate de mine in acel concurs.Cu un an inainte aceeasi echipa de arbitri "l-a scos" pe John campion national,neexistand nici un fel de contestatie din partea niciunui concurent.
2.Modificarea celor 3 note din cat erau in 0(zero), aducea 0(zero) modificari in clasamentul individual sau pe echipe.
Ceea ce totusi nu spune John este ca omologul Andrei nu a punctat nici el cu 0(zero) cele 3 figuri,ceea ce inseamna ca ori am gresit amandoi ori am favorizat amandoi Aeropower.Ceea ce John nu intelege este ca presiunea pusa pe arbitrii la un CN este la fel de mare ca cea pusa pe concurenti.
Si mie imi este la fel de frica ca pot gresi ceva ca si concurentilor.
Tot la fel John ne-a acuzat ( pe noi arbitrii) ca de cand suntem noi la arbitraj numarul de concurenti a scazut an de an,lucru total neadevarat,noi doar am reusit sa primim in concursuri modele/piloti F3A-arbitrati si notati conform FAI.
A reusit el anul asta sa distruga total campionatul si sa readuca in campionatul de F3A modele de polistiren si trainere,asa cum era inainte cand noi nu arbitram,lucru pentru care il felicit.De mult nu mai vazusem un minimag intr-un campionat national de F3A.
In concluzie:
-dupa diverse scandaluri,acuze ,arbitrii platiti si corupti, pornite si sustinute de John clasamentul arata asa:

1.CSTA
2.CSTA
3.CSTA

E, cum suna?

Fals de tot Silviu pina la capat. S-a explicat si in sedinta dar probabil ca nu ai fost atent.

1. Un concurent poate contesta si alte note ale altui concurent atita timp cit este afectat rezultatul competitiei. Alfel conform logici tale poti sa alterezi rezultatele unui campionat astfel: pe mine ma arbitrezi corect si nu am ce contesta; dar pe cei pe care doresti le umfli notele si automat capata locuri mai bune in clasament. Cu un an inainte ,vezi ca ai inceput sa uiti, desi am iesit campion am facut contestatie ;dar onor o parte din conducerea Federatiei cea care te-a facut arbitru stim noi cum nu a dorit sa primeasca contestatia ca sa musamalizeze treba ca era si seful cel mare acolo si nu dadea bine .

2. Modificarea notelor in 0 ar fi adus modificari Silviu daca a-ti fi dorit sa tineti un campionat corect, dar nu a fost asa, inaintea campionatului a-ti decis in mod discretionar ca sa poata fi avantajati cei care nu sint in stare sa concureze in mod consecvent si sigur: ca se vor lua in calcul doar 2 manse din 3. Una cea mai proasta sa fie eliminata. Asta numai la Romanica se intimpla si de cind si-au bagat toti neavenitii coada care nu sint siguri pe ei ca pot face 3 zboruri corecte ,consecvente intr-o competitie, eliminati o mansa ca sa poata avea o sansa si aia cu o oarecare doza de handicap.

Nu este nimeni fericit cu ce s-a intimplat anul acesta la campionat dar nu sint eu de vina ca Aeropower nu vine la competitie decit daca ii arbitrezi tu.
Trebuia sa faci de asa natura sa fii disponibil pentru ei, dar in competitia lor ca sa nu mai fie astfel de discutii.

Cu stima,
John
0

#77 Useril este offline   Cataero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 325
  • Inregistrat: 14-September 06

Postat 21 October 2012 - 01:14 PM

Observam ca acuzatiile aduse de un membru al Biroului Federal si al Comisiei de Aeromodelism al FRMd devin foarte serioase, aducand astfel prejudicii de imagine unui club sportiv dar consideram ca si Federatiei insasi. Vom solicita oficial FRMd sa analizeze si sa sustina sau sa infirme oficial aceste acuzatii de coruptie, trafic de influenta si concursuri aranjate.

Pana la primirea unui raspuns oficial consideram incheiata aceasta polemica.

Aceasta postare a fost editata de Cataero: 21 October 2012 - 01:18 PM

0

#78 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 01:34 PM

Vezi postareaCataero, la 21 October 2012 - 01:14 PM, a spus:

Observam ca acuzatiile aduse de un membru al Biroului Federal si al Comisiei de Aeromodelism al FRMd devin foarte serioase, aducand astfel prejudicii de imagine unui club sportiv dar consideram ca si Federatiei insasi. Vom solicita oficial FRMd sa analizeze si sa sustina sau sa infirme oficial aceste acuzatii de coruptie, trafic de influenta si concursuri aranjate.

Pana la primirea unui raspuns oficial consideram incheiata aceasta polemica.

Cataline, inca ma pot exprima pe un forum ca persona privata ,ca parca nu sintem in Belarus. Amenintarile astea voalate poti sa le tii pentru tine in continuare ,ca la Federatie se discuta pe acte si nu pe postari din forum .si am cam vazut cit intelegi tu din actele care definesc activitatea FRMD.
FRMD nu a dat un raspuns coerent catre solicitatrile voastre nici pina acum , caci daca ar fi fost sa il dea era impotriva intereselor voastre si cred ca nu a dorit sa deranjeze.
0

#79 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 01:35 PM

John, pe aia cu arbitrul corupt ne-ai elucidat-o , deci e vorba de Silviu... in cazul asta il rog pe Silviu sa fie transparent si sa ne spuna si noua cam despre ce spaga e vorba... nu de altceva dar poate ca pe viitor vreau sa ies si eu campion la ceva acolo.... sa inteleg din asta ca tu ti-ai adus arbitrii tai pentru a obtine acest rezultat ?
Doamne cat de usor e sa dai cu pietre ... chiar daca nu am nici o legatura cu F3A-ul nu pot sa nu iau foc vazand cu cata usurinta faci acuzatii gratuite.

Cum ramane cu cvartetul de la Adunati? Pe asta nu ai explicat-o inca.
Nu vad nici un post de-al lui Dragos Marinescu, Cat sau Florin100% in care sa te fi jignit in vr-un fel. Sau cvartetul de care pomenesti este alcatuit din alte coarde?

Stii ce? Nu trebuie sa mai explici nimic, am inteles perfect. Ti-ai facut jocul, ai obtinut ce ai dorit. Felicitari, era singurul CN in care nu isi bagase dracu coada ... te-ai pisat pe el cu jet si ma indoiesc ca incepand de la anul va mai exista competitie...ce rost mai are un sport atunci cand concurezi de unul singur?

Si uite asa aeromodelismul imi lasa inca un gust amar... pardon, oamenii, caci avioanele n-au nici o legatura.
0

#80 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 01:39 PM

Vezi postareaadyc, la 21 October 2012 - 01:35 PM, a spus:

John, pe aia cu arbitrul corupt ne-ai elucidat-o , deci e vorba de Silviu... in cazul asta il rog pe Silviu sa fie transparent si sa ne spuna si noua cam despre ce spaga e vorba... nu de altceva dar poate ca pe viitor vreau sa ies si eu campion la ceva acolo.... sa inteleg din asta ca tu ti-ai adus arbitrii tai pentru a obtine acest rezultat ?
Doamne cat de usor e sa dai cu pietre ... chiar daca nu am nici o legatura cu F3A-ul nu pot sa nu iau foc vazand cu cata usurinta faci acuzatii gratuite.

Nu vad nici un post de-al lui Dragos Marinescu, Cat sau Florin100% in care sa te fi jignit in vr-un fel. Sau cvartetul de care pomenesti este alcatuit din alte coarde?

Stii ce? Nu trebuie sa mai explici nimic, am inteles perfect. Ti-ai facut jocul, ai obtinut ce ai dorit. Felicitari, era singurul CN in care nu isi bagase dracu coada ... te-ai pisat pe el cu jet si ma indoiesc ca incepand de la anul va mai exista competitie...ce rost mai are un sport atunci cand concurezi de unul singur?

Si uite asa aeromodelismul imi lasa inca un gust amar... pardon, oamenii, caci avioanele n-au nici o legatura.

Nu trebuie sa-ti explic tie nimic. PE AIA CU CVARTETUL O EXPLICA GORE PENTRU TINE CA E PATENTATA DE EL. Eu doar am copiat expresia
0

#81 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 01:53 PM

Vezi postareaJohn, la 21 October 2012 - 01:39 PM, a spus:

Nu trebuie sa-ti explic tie nimic. PE AIA CU CVARTETUL O EXPLICA GORE PENTRU TINE CA E PATENTATA DE EL. Eu doar am copiat expresia

Si de ce nu ? Am si eu dreptul sa aflu cum sta treaba. Eu te-am rugat pe tine sa explici cum e cu cvartetul caci daca vroiam un raspuns de la Gore nu era nici o problema. Pe mine ma intereseaza punctul tau de vedere si sunt curios cum vei justifica aceste cuvinte.

Deci explica daca esti transparent si de buna credinta.
0

#82 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 21 October 2012 - 01:58 PM

Vezi postareaJohn, la 21 October 2012 - 01:34 PM, a spus:

FRMD nu a dat un raspuns coerent catre solicitatrile voastre nici pina acum , caci daca ar fi fost sa il dea era impotriva intereselor voastre si cred ca nu a dorit sa deranjeze.

Raspunsul coerent pe care trebuia sa-l dea FRMd trebuia semnat de membrii comisiei care a luat hotararea, implicit de tine.
No brain, no headache.....
0

#83 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 02:03 PM

Vezi postareaadyc, la 21 October 2012 - 01:35 PM, a spus:

Te rog frumos nu mai aduce in discutie oameni ca Dragos Marinescu sau Florin100% care nu au avut nimic de-a face cu cacialmaua asta.Nu incerca sa-i bagi intr-o polemica in care nu isi au locul
0

#84 Useril este offline   John 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 02:09 PM

Vezi postareapitts, la 21 October 2012 - 01:58 PM, a spus:

Raspunsul coerent pe care trebuia sa-l dea FRMd trebuia semnat de membrii comisiei care a luat hotararea, implicit de tine.

Rapunsul se da de catre FRMD ca institutie si este formulat, enuntat de catre personalul angajat ,remunerat de catre stat, conform cu deciziile comisiei ce sint stipulate in procesul verbal
Comisia care nu este remunerata s-a intrunit , a dezbatut, a decis si a incheiat un proces verbal ce a fost semnat de toti membri acesteia.
0

#85 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 02:21 PM

Vezi postareaJohn, la 21 October 2012 - 02:03 PM, a spus:

Te rog frumos nu mai aduce in discutie oameni ca Dragos Marinescu sau Florin100% care nu au avut nimic de-a face cu cacialmaua asta.Nu incerca sa-i bagi intr-o polemica in care nu isi au locul

Scuze, atunci lamureste-ma tu care sunt celelalte 3 coarde ale cvartetului... eu am crezut ca acel cvartet este alcatuit din membrii legitimati ai clubului Aeropower care au legatura cu F3A-ul. Corecteaza-ma si hai sa o lamurim si pe asta.

Apreciez insa sinceritatea ta de pokerist... recunosti ca a fost o cacialma , ai jucat si ai castigat :lol: , sa inteleg totusi ca adversarii s-au aruncat prea devreme ?
0

#86 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 October 2012 - 02:36 PM

Daca o luam prin eliminare, aflam care sunt doua dintre coardele CVARTETULUI DE LA ADUNATI si anume: Ml.Gore - coarda solista principala si Cataero - coarda soprana ... ajuta-ma te rog sa dezleg misterul, imi lipsesc doua coarde!
0

#87 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 21 October 2012 - 03:35 PM

hm...!
de fapt...he-he...!
acu' multi ani, ne-am exprimat nedumerirea, si nu numai nedumerirea, ba chiar indignarea fata de mentinerea in mod artificial a clasamentelor pe cluburi, in ideea evidenta ca la modelism un club nu inseamna si o echipa in sine, la modul absolut...
de asemenea, ne exprimam atunci, tot cu aceeasi alura, si despre faptul ca tanti federatia ar cam trebui sa-si faca bagajele si sa lase loc unei alte forme de organizare si " pastorire" a laturii competitionale din rc-ul autohton...
ete ca nu s-a schimbat mai nimic, sau , ma rog, inca nu s-au inscris lucrurile pe un fagas normal sau firesc, treburile sint inca mult prea departe de a fi ok, si asta NUMAI SI NUMAI din cauza ignorarii crase a notiunii de sportiv INDEPENDENT! cita vreme vor fi clasamente pe cluburi, nu va fi progres, echilibru si respect pentru Maria Sa Sportivul in latura COMPETITIONALA a rc-ului ...
pacat...!
in rest, nimic nou sub soare, dar chiar NIMIC!
sa va fie de bine!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#88 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 21 October 2012 - 03:39 PM

Pentru cei care deplang starea F3A-ului in prezent, e bine sa stie ca 2012 a fost de departe cel mai bogat an in competitii din istoria acestui sport.
Au fost 3 etape de Cupa Romaniei, in care, cum-necum, concurentii au facut ce trebuia sa faca.
Totul a fost dupa reguli: avioane masurate, cantarite, zona de zbor, etc.

In 2006, cand am incercat sa concurez prima data, a fost o singura mansa. Un singur concurent a facut programul complet.

In 2012 se ajunsese la un echilibru si incredere intre toti participantii(concurenti, arbitri, antrenori, ajutori), pana cand...
Fiecare din aceste etape a fost peste ce era pana in 2007 numit CN.

Nu vad de ce FRMd ar fi rusinata de includerea acestor competitii (ceausiste) pe site, la capitolul realizari.
Pentru ca a lipsit permanent un singur concurent, care ne-a dispretuit evenimentele?
Dimpotriva, totul a fost bine si in evolutie pozitiva, care o sa continue anul viitor.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#89 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 21 October 2012 - 03:59 PM

Vezi postareamizzone, la 21 October 2012 - 03:35 PM, a spus:

hm...!
de fapt...he-he...!
acu' multi ani, ne-am exprimat nedumerirea, si nu numai nedumerirea, ba chiar indignarea fata de mentinerea in mod artificial a clasamentelor pe cluburi, in ideea evidenta ca la modelism un club nu inseamna si o echipa in sine, la modul absolut...
de asemenea, ne exprimam atunci, tot cu aceeasi alura, si despre faptul ca tanti federatia ar cam trebui sa-si faca bagajele si sa lase loc unei alte forme de organizare si " pastorire" a laturii competitionale din rc-ul autohton...
ete ca nu s-a schimbat mai nimic, sau , ma rog, inca nu s-au inscris lucrurile pe un fagas normal sau firesc, treburile sint inca mult prea departe de a fi ok, si asta NUMAI SI NUMAI din cauza ignorarii crase a notiunii de sportiv INDEPENDENT! cita vreme vor fi clasamente pe cluburi, nu va fi progres, echilibru si respect pentru Maria Sa Sportivul in latura COMPETITIONALA a rc-ului ...
pacat...!
in rest, nimic nou sub soare, dar chiar NIMIC!
sa va fie de bine!
bafta si minuni!

Tot se da vina pe Federatie .. si la F3A si la F4C ... si tot aud ca ar trebui sa se ocupe de altceva ( probabil sa vand varza la Pucheni ) .

Da in alte tari care :
1 - au echipa nationala de F3A - noi ? - muiu
2 - au participari constante la F4C - noi ? un participant am avut si noi si era sa se umple
sectiile de psihiatrie de la Bagdasar ..
3 - si participari la toate celelalte ramuri din aeromodelism , navo, auto ..
cum este organizata treaba frate ?

P.S.

Si ce frumos a organizat Federatia si ce frumos a iesit Mondialul de F5B , F5D .. dar la el eu participat OAMENI .. Japonezi, Australieni, etc

Uite cum au incheiat competitia poate intra la cap ceva :

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Mondial.jpg

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 21 October 2012 - 04:02 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#90 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 21 October 2012 - 04:47 PM

Dl. Gigi se baga ca de obicei in probleme care-l depasesc complet.

In poza vedeti unii dintre participantii de la Iasi, 2012. Erau si de Aeropower in zona.
La Bacau am avut o cina cu totii, concurenti, arbitri.
La Iasi anul trecut deasemeni.

Deci, ne-am descurcat intre noi si totul a fost bine.
Numai ca nu am pozat totul. Cine a crezut ca nenea Gigi o sa ne faca neoameni si nebuni, doar pentru ca nu stie el de ce-am facut pe la concursuri?
Cine vrea sa stie mai mult, sa se bage in competitii, nu doar in discutii.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: FILE0171.JPG

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3