MLGore, la 21 October 2012 - 09:44 AM, a spus:
DEX: IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care caută să se substituie altcuiva (pentru a lucra, a profita în numele lui); farsor. – Din fr. imposteur, lat. impostor.
Eu unul nu ma regasesc in definitia de mai sus, cred ca te-ai uitat in oglinda.
In al doilea rand nu e frumos sa incerci sa-mi dai in cap folosind cuvintele mele asa ca te rog sa gasesti altceva in afara de cvartet de coarde.
S-a inteles Ionica?
Tin sa-ti reamintesc ca la sedinta comosiei nu am fost doar noi doi si avem martori care pot confirma ca a fost vorba de schimbarea ambilor arbitrii nu doar a lui Silviu, ca data ai schimbat-o prima oara in iulie (vezi balbele de pe acest forum cu ba e al doilea week-end, ba e pe 20), de aici si discutiile ,pt ca motivul invocat de tine in iulie era ca pe 30 septembrie ploua . Tin sa-ti reamintesc regulamentul: data unui concurs se poate modifica doar din motive obiective, adica motive intervenite ulterior votarii datei initiale. In martie cand s-a votat data de 30 septembrie nu stiai ca o sa ploua asa cum ai stiut in iulie, sau abilitatile tale de Mama Omida Ghicitoarea nu bat atat de departe? Mai Ionica, ma dezamagesti!
Sa se mai noteze ca tovarasul Ion Brezeanu voia sa ne scoata afara din sedinta comisiei FRMD ,la care am participat in calitate de contestatari, pt. ca asa i se sculase lui, participarea cluburilor la discutii nefiind interzisa, atat ca nu au drept de vot.
Pt. a-mi sustine afirmatiile de mai sus pun la dispozitia doritorilor un fisier .mp3 cu ce s-a discutat la respectiva comisie pana la momentul plecarii mele .
Gore stii ceva, nu ma mai chinui sa-ti explic nimic pt ca este in zadar. Pai daca ai fisierul cu inregistrarea si tu minti de ingheata apele ce sa mai zic. Vezi ca in cadrul sedintei sint 2 puncte la care comisia a decis sa va acorde prezumtia de nevinovatie si v-a facut 2 favoruri ,dar pe care omiti sa le spui pentru a induce oamenii in eroare.Le gasesti pe inregistrare.
1. Vi s-a cerut sa propuneti voi o data de desfasurare a concursului - Nu ai fost nici tu si nici restul in stare sa stabiliti o data la care sa se desfasoare campionatul. Nici atunci si nici a doua zi cind v-a fost solicitata o data de desfasurare a competitiei.
2. Vezi ca gasesti tot pe inregistrare propunerea care stabileste ca se pastreaza cei 2 arbitri existenti, adica Andrei si Silviu si se mai adauga inca 2 de la Aeroclubul Romaniei. Propunere votata cu majoritate de voturi si consemnata in procesul verbal ,exista si semnaturile. In momentul acela pt ca nu va convenea nici asa v-ati ridicat de pe scaune si a-ti plecat definitiv din sala. De fapt voi nu doreati promovorea si dezvoltarea acestui sport si largirea bazei de arbitri pt o corecta evaluare, ci aveati o problema ca nu se mai foloseste 1 arbitru partinitor dintr-o echipa de 2 in total care va convenea de minune. Arbitru care nota si figurile pe care nu le executati deloc.Ce sa zic super -competenta.
Mai apoi s-a confirmat cu o noua hirtie din partea voastra pe care o am in original ca de fapt campionatul nu se poate tine pt ca lipseste arbitrul Silviu Vitikan In perioada 8-26 octombrie.
Te rog sa ne scuzi pe noi ceilallti concurenti ,dar si pe cei din Federatie care nu intelegem cum in ROMANIA tot ce inseamna F3A se invirte doar in jurul unui inegalabil,nemaiintilnit, arbitru, si un campionat nu se poate tine daca nu vine acesta. Deja in momenetul acesta aveti credibilitate 0 . Te asigur eu ca o sa fiu pe faza de fiecare data cind veti incerca sa mai cumparati pe cineva ;si sa aranjati niste competitii oficiale asa cum vreti voi. PE CELE PE CARE LE ORGANIZATI PRIVAT NU AVETI DECIT SA LE FACETI CUM DORITI , CHIAR VA ROG SA IL ANGAJATI PE SILVIU PERMANENT LA AEROPOWER CA FARA EL NU PUTETI SA VA EVALUATI COMPETENTELE.
Si tot pt cultura ta generala ,ca vad ca nici nu Dex-ul in fata nu reusesti sa ai cit de cit o minima logica, roaga-l pe colegul tau de cacialma sa-ti arate in statutul si regulamentele FRMD unde este mentionat ca sedintele de comisie nu sint publice. Rezultatele ,deciziiile si procesele verbale - da.
Faptul ca in mod abuziv o persona corupta v-a adus acolo pentru a instiga la nerespectarea statutului si a crea o tensiune artificiala intre noi ca sportivi nu este nici corect,legal si nici moral. Dar se vor rezolva toate cu timpul.
Apropo daca nu stiai ,toti membri afiliati sint obligati sa respecte statutul adica inclusiv clubul vostru. Daca nu va convine nu stiu de ce sinteti afiliati la FRMD.
Cu stima,
John