F3A 2012 28-30.09 Geamana-Pitesti
Postat 17 October 2012 - 07:20 AM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 19 October 2012 - 06:10 PM
nu d'alta dar am inteles ca s-au facut " eforturi " sa se atinga nivelul de participare al celui de anul trecut de la divizia "fraieri " , adica nelegitimati.
Misto !
P.S.
Asteptam cu interes F4C ! - da d'acasa ca nu se merita cred deplasarea :pardon:
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 19 October 2012 - 06:11 PM
Postat 19 October 2012 - 07:11 PM
locul 1 Voicu Alex
2 Brezeanu Ion
3 Amari Paolo
4 Neagoe Adrian
5 Racasanu Daniel
6 Matica Cristian
Acestia au fost toti concurentii inscrisi anul acesta si povestea este scurta si trista pentru ca Racasanu si Neagoe ,juniori fiind au participat in concurs alaturi de seniori asta din lipsa de concurenti amandoi avand in dotare modele din alte categorii de zbor,Matica a fost tradat de motor in doua manse imediat dupa a doua figura ( ranversarea fig 2).
In rest Alex forma maxima zbor curat fara erori notabile si John la numai 26 puncte din totalul de aproximativ 1500
Felicitari tuturor celor care au participat!!!!
Postat 19 October 2012 - 09:20 PM
http://www.rhcforum....post__p__584804
Nu ar strica sa vedem si punctajul de la ceilalti concurenti (eventual cu ce modele au concurat) si o poza de ansamblu sa vedem si noi cam care a fost nivelul caci asta a fost campionatul national.
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 19 October 2012 - 10:30 PM
stiganas, la 19 October 2012 - 09:20 PM, a spus:
_DSC0096 x Panorama.jpg
http://www.rhcforum....post__p__584804
Nu ar strica sa vedem si punctajul de la ceilalti concurenti (eventual cu ce modele au concurat) si o poza de ansamblu sa vedem si noi cam care a fost nivelul caci asta a fost campionatul national.
Asemanare nu ,ce sa zic atmosfera trista,concurentii au demontat imediat dupa sfarsitul ultimei manse modelele si nu a facut nimeni poza cu ele ,exista si o sa caut poza de grup fara modele.
Fisele de arbitraj au ramas la Andrei si in cazul in care nu le publica nimeni oficial va pot spune din memorie cam pe unde s-a invartit punctajul.
Despre modele locul 1 model f3a dedicat 2/2m electric ,locul 2 John model f3a dedicat glow 2/2m,locul 3 Paolo model f3a dedicat 2/2 m glow,locul 4 junior Neagoe model 3d old time glow 4t pe la 1,3m anvergura,locul 5 Racasanu junior mimimag multiplex ( va rog sa nu radeti ca e de plans),locul 6 Matica model Raven 3d in mod low rate motor gass 30cc anvergura pe la 1,8m.
Postat 19 October 2012 - 10:33 PM
MLGore, la 19 October 2012 - 09:57 PM, a spus:
Da ! dar marii fotbalisti brazilieni tot la miuta de pe plaje s-au desavarsit asa ca - TRAIASCA MIUTA ca e mult mai serioasa !
P.S.
Poate faceti la anu si una pentru nelegitimati ( asa mai mica nitel .. )
Postat 19 October 2012 - 10:48 PM
Am avut si noi azi pe camp un campionat national de F3K (DLG-uri) - Focke si Cataero cu modele de competitie si eu cu Alula (echivalentul unui treiner la F3A).
Locul 1 si 2 nu s-au acordat. Locul 3, 4 si 5 au fost in ordine Focke, Cataero si stiganas. Locul 6 a fost Alina care a planat foarte fain cu EZ*. Ea nu stia ca concureaza dar s-a bucurat cand a aflat ca zborul si modelul ei se califica pentru competitie (si un loc in clasament)
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 20 October 2012 - 12:50 AM
Ce panarame de concursuri, cu scuzele de rigoare pt primii trei, care parca nu-si aveau locul in balciul ala.
"I have always said i'd rather crash a pretty plane than fly an ugly one..." Dave F.
Postat 20 October 2012 - 06:28 AM
Un copilas avea si el un vis .. si a strans pana la cei cativa anisori ai sai tot ce primise cadou intr-o pusculita
asteptand cu nerabdare sa stranga suma pentru concretizarea visului sau nevinovat.
In fiecare seara inainte de culcare se uita la " porcusorul " lui din sticla, cu emotie ..
Dar visul s-a destramat si a devenit cosmar ... cineva i-a spart " prcusorul " si l-a golit ..
ERA TACS'U BA !
avea si el un "vis" - o votculita pentru sufletul lui !
Toata vara s-au antrenat concurentii de F3A, toata vara si-au pregatit modelele profi , toata vara .. da mai conteaza ...
... a venit TACS'U BA !
Si ne dam ochii peste cap falfaind din gene cu filosofii de fair play si corectitudine .... aviz si machetistilor ... TACS'U ... e printre noi, printre voi ...
sanatate TATA !
Postat 20 October 2012 - 07:48 AM
REAL DESIGN, la 20 October 2012 - 06:28 AM, a spus:
...zise el, frecandu-si palmele, incaltat cu ciorapii si pantofiorii trendy, cu culori complementare, sa se vada de departe...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 20 October 2012 - 08:29 AM
BogdanStancu, la 20 October 2012 - 07:48 AM, a spus:
Asta stim noi mai bine .. sa stricam tot.
Ura, dusmanie, gascarie, invidie, pisma, bulangeala, minuni care tin 3 zile .. daaa sa stricam sa simta si aia din jur .. adica de ce sa imi pun io' ciorapii potocaliu fosforescent cu pantofii sport verde neon si imbracat asa " misto " cum ii place unui coleg, sa ma duc cu neamurile sa vaza si ochii lor un Campionat National de ..
.. ce o fi , sa vaza si ei aveoane profii de mii de euroi, huse profii, statii pe masura, ciorapi negri si pantofi de lac cusuti manual ( ca s-au rupt ) cand pot sa nu vada nimic .. sa stea draq acasa ca doar Nationale d'astea sunt in fiecare zi din an .. luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica, luni, marti, .... joi ....
Da pana la Nationale .. ne dam ochii peste cap , falfaim din gene si cu DEX-ul in poala dezbatem
la cel mai elevat nivel teoria fairplay-ului .. marfa tata !
Da lasa ca vine TACS'U BA si rezolva - era ala mic de respira greu sau mare ... nu mai stiu ?
P.S.
Domn Bogdan .. toalele pentru POPONARI si accesoriile de le folosesc sunt DIFERITE de echipamentul sportiv .
Aeromodelismul este un sport si mie imi plac culorile vii ... data viitoare promit sa vin la stofa ..... da nu stau mult !
Postat 20 October 2012 - 09:50 AM
typer, la 20 October 2012 - 12:50 AM, a spus:
Ce panarame de concursuri, cu scuzele de rigoare pt primii trei, care parca nu-si aveau locul in balciul ala.
Ce n-ai inteles? Sa-ti fac o schema: Primii trei sunt la cooperativa de stat CSTA, cooperativa care primeste bani (destul de multi) de la ministerul sportului in baza rezultatelor obtinute la concursurile oficiale, bani de care depinde supravietuirea clubului. Cum singura ramura sportiva la care mai puteau castiga ceva era F3A-ul, au facut tot posibilul sa dea la gioale cluburilor private si anume: au schimbat data concursului pe un motiv cel putin hilar- cica pe 30 septembrie ploua, au schimbat arbitrii acuzandu-i de subiectivism si au adus ca arbitrii 3 neica-nimeni de pe strada in conditiile in care vechii arbitrii erau deja familiarizati cu P-13 prin prezenta lor la cele 3 concursuri care au alcatuit cupa Romaniei. Toate chestiile astea au fost orchestrate de John, in calitate de membru in comisia de aeromodelism si sustinute de domnul Marian Popescu, sef al respectivei comisii si al C.A.P.-ului (Cooperativa Aeromodelistica Pitesti). Cam asta fuse treaba.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 20 October 2012 - 09:57 AM
Acum pt. cei trei: Bai baieti, bani se fac si pe centura, va fac eu cadou peruci si genunchere!
Postat 20 October 2012 - 10:48 AM
Insa, inainte de a incheia, bunul simt nu ma lasa sa nu adresez o singura intrebare:
CE A VRUT COMISIA (si implicit FEDERATIA) SA DEMONSTREZE CU ACEST CONCURS ?
Desi este o intrebare retorica pentru care nu astept niciun raspuns de la organizatori pentru simplul motiv ca nu-l vor da niciodata, totusi numai 3 raspunsuri deriva din faptele prezentate:
1. Comisia Federala a vrut sa demonstreze ca poate organiza un Campionat National cu un singur club.
2. Comisia Federala a vrut sa demonstreze ca se poate face un program serios si complex de acrobatie F3A - P13 si fara aeromodele dedicate.
3. Comisia Federala a vrut sa demonstreze ca poate organiza un concurs dedicat si fara concurenti dedicati, pe care sa-l omologheze ca si Campionat National.
Oricare ar fi raspunsul, un lucru este clar: s-a reusit! Felicitari!
Felicitari si celor 3 concurenti de anul acesta de la Campionatul National F3A Romania 2012.
Postat 20 October 2012 - 11:06 AM
Dar placerea de a impune si a demola e mare, dincolo de placerea sportului.
Alex si Paulo sunt nevinovati. Nu trebuie sa-i includem in CAP. Altii sunt sau au fost beneficiarii bugetului care nu se vede nicaieri.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 20 October 2012 - 11:45 AM
MLGore, la 20 October 2012 - 09:57 AM, a spus:
Personal am incercat sa raman pe cat posibil neutru in toata povestea asta, asa ca nu stiu de ce te iei de mine. Am sustinut tot timpul ca ar fi cel mai bine sa avem arbitri dedicati pt F3A, care cunosc sistemul de punctaj si programul, dar faptul ca Silviu nu a fost disponibil in perioada asta din motive personale nu inseamna ca gata, eu intru in greva si nu mai vin la concurs.
Cu discutiile din comisii nu am absolut nici o legatura, nici macar nu stiu unde e sediul federatiei. Probabil ca am fost ultimul care a auzit de modificarea datei si de propunerea de schimbare a arbitrilor, fiindca de ambele chestiuni am aflat pe campul de zbor, de la Catalin sau Dragos.
Cei cu care am discutat stiu ca nu am dorit schimbarea arbitrilor, insa nu am muncit atata sa-mi fac un model F3A practic din nimic si nu m-am antrenat incepand din martie pentru ca brusc sa ma retrag din concurs pentru ca unul din arbitri lipseste.
Pana la urma, ma preocupa mai putin cine arbitreaza si mult mai mult cum arata zborul meu, asa ca va rog sa nu ma amestecati in lucruri cu care nu am nici o legatura.
In consecinta, m-am prezentat la concurs pentru simplul motiv ca s-a tinut si au fost totusi alti 2 piloti experimentati cu modele competitive.
Sigur ca nu a fost acelasi lucru avand in vedere ca Aeropower, Iasi si Bacau nu au venit, lucru pe care l-am regretat cu totii la fata locului. Sper sa se reuseasca reluarea dialogului intre cele 2 "parti" si gasirea unor solutii. Una dintre ele ar fi pregatirea de noi arbitri de catre Federatie pentru marirea comisiei de arbitraj, pentru evitarea unor discutii asemanatoare pe viitor.
Aceasta postare a fost editata de Bloodhound: 20 October 2012 - 11:49 AM
Postat 20 October 2012 - 12:00 PM
Aceasta postare a fost editata de mvpricop: 20 October 2012 - 12:02 PM
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 20 October 2012 - 12:03 PM
Pacat de faptul ca unii uita sa fie oameni.
Exact cum am mai spus, un hobby trebuie sa iti aduca satisfactii... atunci cand iti aduce altceva, mai bine te lasi si te reorientezi.
Postat 20 October 2012 - 12:03 PM
Bloodhound, la 20 October 2012 - 11:45 AM, a spus:
Cu discutiile din comisii nu am absolut nici o legatura, nici macar nu stiu unde e sediul federatiei. Probabil ca am fost ultimul care a auzit de modificarea datei si de propunerea de schimbare a arbitrilor, fiindca de ambele chestiuni am aflat pe campul de zbor, de la Catalin sau Dragos.
Cei cu care am discutat stiu ca nu am dorit schimbarea arbitrilor, insa nu am muncit atata sa-mi fac un model F3A practic din nimic si nu m-am antrenat incepand din martie pentru ca brusc sa ma retrag din concurs pentru ca unul din arbitri lipseste.
Pana la urma, ma preocupa mai putin cine arbitreaza si mult mai mult cum arata zborul meu, asa ca va rog sa nu ma amestecati in lucruri cu care nu am nici o legatura.
In consecinta, m-am prezentat la concurs pentru simplul motiv ca s-a tinut si au fost totusi alti 2 piloti experimentati cu modele competitive.
Sigur ca nu a fost acelasi lucru avand in vedere ca Aeropower, Iasi si Bacau nu au venit, lucru pe care l-am regretat cu totii la fata locului. Sper sa se reuseasca reluarea dialogului intre cele 2 "parti" si gasirea unor solutii. Una dintre ele ar fi pregatirea de noi arbitri de catre Federatie pentru marirea comisiei de arbitraj, pentru evitarea unor discutii asemanatoare pe viitor.
Cu tine personal nu am nimic, chiar meritai locul 1, sincer. Esti cel mai bine pregatit dintre toti si singurul care si-a proiectat si construit pe cont propriu modelul. Daca ai fi venit la sedinta comisiei in care s-a discutat contestatia depusa de noi cu privire la modificarea datei si inlocuirea arbitrilor ti-ai fi schimbat parerea cu privire la participarea ta la acest concurs. In respectiva sedinta s-a vorbit de schimbarea ambilor arbitrii si aducerea de piloti de la AR, piloti care nu au nicio treaba cu F3A-ul. Nu stiu ce ti-a suflat John in ureche, dar neparticiparea noastra nu a avut ca punct de plecare faptul ca Silviu nu putea sa vina, ci faptul ca amandoi arbitrii erau inlocuiti cu 3 Neica Nimeni.
Daca tu ai participat la simulacrul de la Pitesti, ai facut-o fie pt. ca nu ai cunoscut intreaga poveste(ti-a facut John un rezumat dupa cum i-a placut lui), fie pt. ca te-ai compromis alaturi de interesele clubului tau. Un sportiv, pe langa calitatile ce il definesc ca sportiv , mai are nevoie de un lucru pt. a ajunge un sportiv mare: CARACTER.
PS: Daca spui ca te intereseaza doar concursurile de ce te-ai mutat de la Aerostar la CSTA? Ai avea un singur motiv: sustinere financiara, pt ca celalalt motiv (ajutor din partea lui Ionel) nu s-a concretizat. Iti aduc aminte ca la cupe tot Pricop a fost helper-ul tau.
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 20 October 2012 - 12:08 PM
Postat 20 October 2012 - 01:00 PM
MLGore, la 20 October 2012 - 12:03 PM, a spus:
Daca tu ai participat la simulacrul de la Pitesti, ai facut-o fie pt. ca nu ai cunoscut intreaga poveste(ti-a facut John un rezumat dupa cum i-a placut lui), fie pt. ca te-ai compromis alaturi de interesele clubului tau. Un sportiv, pe langa calitatile ce il definesc ca sportiv , mai are nevoie de un lucru pt. a ajunge un sportiv mare: CARACTER.
PS: Daca spui ca te intereseaza doar concursurile de ce te-ai mutat de la Aerostar la CSTA? Ai avea un singur motiv: sustinere financiara, pt ca celalalt motiv (ajutor din partea lui Ionel) nu s-a concretizat. Iti aduc aminte ca la cupe tot Pricop a fost helper-ul tau.
Gore, noi doi nu cred ca am discutat fata in fata de cel putin 1 luna jumatate, dinainte sa apara tot scandalul asta si deodata aici pe forum ma suspectezi ca am tot felul de interese ascunse. Intr-adevar, nu stiu exact ce s-a discutat in comisie, insa ultima stire care am primit-o era ca arbitrii raman aceiasi. Silviu insa, dupa cum stii, nu a fost disponibil in perioada asta din motive personale, insa dl. Andrei Petre a fost in comisia de arbitraj.
A avea caracter nu inseamna sa adopti imediat pozitia trasata de altii, drepti si cu arma la picior. Am ascultat opiniile ambelor parti, mi-am format o parere proprie si concluziile mele le poti citi in postul anterior. Avem toti aceeasi pasiune, nu vad de ce trebuie sa ne certam.
Clubul meu nici macar nu stiu unde isi are sediul, cu atat mai putin am cunostinta despre interesele sale. In ce priveste sustinerea financiara, ce sa zic: cheltuielile de transport si taxa de participare la Pitesti le-am platit din buzunarul propriu.
Cat despre restul cheltuielilor de anul asta, numai eu stiu ce sacrificii am facut sa-mi cumpar un motor competitiv, elici de carbon si altele.
Postat 20 October 2012 - 01:39 PM
In alta ordine de idei, ar trebui sa stie si FAI-ul de performatele mioritice: P-13 cu Minimag-ul - bun pilot nimic de zis, stiam eu ca Multiplexul face modele de top.
Postat 20 October 2012 - 04:48 PM
MLGore, la 20 October 2012 - 09:50 AM, a spus:
Chiar daca nu ar fi cazul sa raspund unui impostor ca tine , sau mai bine zis unei coarde din cvartetul de la Adunati, cred ca merita chiar si numai pentru un singur cititor de buna credinta al acestui topic care doreste sa fie informat corect.
Atit eu , Alex sau Paolo sau multi alti sportivi sintem legitimati la un club pt ca asa este legea sportului ,nu pentru ca ne dorim noi. Pina acum 10-15 ani concuram ca sportivi independenti pina sa isi bage statul coada ca sa mai inventeze niste activitati intenese la diverse institutii.Ideea pe care incerci sa o acreditezi ca noi avem un interes pentru CSTA este total falsa. Noi ca si sportivi nu beneficiem de absolut nimic de la club, nici materiale ,nici taxe de concurs ,nimic. Drept pentru care fiind in totalitate pe banii nostri ai fiecaruia putin ne pasa de interesele CSTA sau ale altui club. Noi nu am dorit decit sa se organizeze un campionat corect .onest,conform regulamentelor,fara aranjamente si furturi. Eu ca persoana nu sint sluga nimanui , nu am modele sau materiale de concurs de la club,sau de la vreun sponsor asa ca nu am de ce sa sustin pe nimeni.
Daca nu ai fi avut nimic de ascuns ai fi informat corect cititorii ca de fapt nemultumirea provine din faptul ca unul ca mine ,dar si altii au blocat o tentativa de aranjare a unui campionat national. Practic Clubul Aeropower dorea sa impuna Federatiei data la care sa tina concursul, chiar si locatia a aparut in discutii, dar cel mai important este ca doreau sa impuna si echipa de arbitri.
Mergind pe principiul ca oricine este coruptibil si daca ai bani poti face orice sau mai bine zis cumpara orice, au gasit in interiorul organizatiei 2-3 persoane de o moralitate indoielnica care sa le sustina interesele, si sa le promoveze astfel incit un campionat national sa se organizeze asa cum dicteaza un anume club.
Nu am inlocuit toata echipa de arbitri asa cum minti mai sus si nici nu s-a cerut asa ceva , ci a fost solicitata inlocuirea unu singur arbitru care tinea cu ursu de obicei.In cadrul comisiei , s-a mai facut o derogare, s-a acceptat echipa actuala de arbitri(iclusiv cel cu probleme;2 la nr) si s-a decis largirea ei cu alti 2 , lucru care a deranjat interesele voastre pentru ca cel incorect nu mai avea cum sa influenteze rezultatul in proportie de 50% daca mai veneau si alti 2 arbitri. Asta demonsreaza cit de corect sinteti voi. Noi cei care nu sintem slugoii nimanui si nici nu ne pasa de un club sau altul, nu ne pasa cu ce arbitrii sau cu ce nr de arbitri se arbitreaza; doar sa fie corecti.
MLGore, la 20 October 2012 - 09:57 AM, a spus:
Acum pt. cei trei: Bai baieti, bani se fac si pe centura, va fac eu cadou peruci si genunchere!
CSTA-UL nu ia bani pentru un concurs si apoi sint virati catre mine sau catre alti sportivi asa cum incerci sa faci lumea sa creada . Ce bani ia clubul de la buget nu ii imparte in nici un caz cu mine.
Cataero, la 20 October 2012 - 10:48 AM, a spus:
Insa, inainte de a incheia, bunul simt nu ma lasa sa nu adresez o singura intrebare:
CE A VRUT COMISIA (si implicit FEDERATIA) SA DEMONSTREZE CU ACEST CONCURS ?
Desi este o intrebare retorica pentru care nu astept niciun raspuns de la organizatori pentru simplul motiv ca nu-l vor da niciodata, totusi numai 3 raspunsuri deriva din faptele prezentate:
1. Comisia Federala a vrut sa demonstreze ca poate organiza un Campionat National cu un singur club.
2. Comisia Federala a vrut sa demonstreze ca se poate face un program serios si complex de acrobatie F3A - P13 si fara aeromodele dedicate.
3. Comisia Federala a vrut sa demonstreze ca poate organiza un concurs dedicat si fara concurenti dedicati, pe care sa-l omologheze ca si Campionat National.
Oricare ar fi raspunsul, un lucru este clar: s-a reusit! Felicitari!
Felicitari si celor 3 concurenti de anul acesta de la Campionatul National F3A Romania 2012.
Un singur lucru nu ai inteles Catalin, chiar daca ai incercat prin orice tertipuri impreuna cu anumiti oficiali sa manipulati sa santatajati Federatia: Sportul asta nu incepe si nu se termina cu mine ,cu tine, cu FEDEREATIA de resort,cu Aeropower sau CSTA. Este liber oricine sa participe.
NU ATI DORIT SA PARTICIPAPTI LA LIBERA VOASTRA ALEGERE . NU V-A OPRIT NIMENI. NIMENI NU SI-A DORIT ACEST LUCRU. SINGURUL MOTIV CE V-A TINUT ACASA A FOST LIPSA ARBITRULUI CE VA AJUTA. PINA LA URMA A FOST CONFIRMAT SI IN SCRIS ACEST LUCRU CHIAR DE CATRE TINE.
Ce nu realizezi tu Catalin este ca ti-ai batut joc de activitatea competitionala a 2 copii de la Aeroclubul Iasi ce au fost tiriti intr-o mocirla creata de tine si care nu meritau asa ceva. Mai rau este ca si profesorul lor a marsat la sarada asta regizata de tine si a decis contrar interselor lor ca sportivi sa nu participe la o competitie.
mvpricop, la 20 October 2012 - 11:06 AM, a spus:
Dar placerea de a impune si a demola e mare, dincolo de placerea sportului.
Alex si Paulo sunt nevinovati. Nu trebuie sa-i includem in CAP. Altii sunt sau au fost beneficiarii bugetului care nu se vede nicaieri.
Desi ai destul de putine momente de luciditate Victore . ai intuit bine, rezultatul era in mare acelasi si la individual si pe echipa in conditii normale. Ar trebui sa te interebi acum daca tot ai mintea limpede pentru cine nu ar fi fost la fel si a preferat sa nu participe.
Referitor la bugete ca vad ca ai o piatra pe inima, te rog sa vii la CSTA sa beneficiezi tu de tot atita buget cit am beneficiat eu sau alti sportivi, si dupa ce o sa constati pe pielea ta ca bugetul dat de club unui sportiv de la F3A este 0, te rog frumos pe tine sa reprezinti interesele clubului. Ca in rest vad ca tot intrebi "cit e halatu".
NU o sa stau sa mai dau alte lamuriri aici pe forum (pt cine e interesat cu adevarat ma poate suna), e ridicol ceea ce s-a intimplat, dar o sa le rezolvam pe toate pe rind la timpul lor pentru ca astfel de situatii sa nu mai apara.
Cu stima ,
John
Aceasta postare a fost editata de John: 20 October 2012 - 04:51 PM
Postat 20 October 2012 - 05:15 PM
Probabil din prea multa luciditate, care da dureri de cap la expunerea la soare.
Ca membru in comisie trebuia sa faci ceva pentru sportul asta, nu sa tii cu dintii de ideea ta personala legata de arbitraj si sa influentezi membrii din comisie care nu au legatura cu RC-ul, asa ca dl. Popescu.
Orice decizie legata de F3A discutai acolo, trebuia sa fie discutata si cu cei din bransa, ca nu faci F3A cu cei de la zbor liber.
Ai fost votat de cluburile de aero, in mai multa sau mai putina cunostiinta de cauza.
Deci nu trebuia sa le ignori realizarile, ci sa le sprijini.
Ai avut mult timp la dispozitie sa faci ceva cu arbitrii, sa aduci pe unii noi, etc.
Noi, prin miutele noastre am reusit sa impingem intr-o directie pozitiva lucrurile. Tu ai lipsit, practic ne-ai boicotat.
Ca sa nu se mai intample situatii ridicole ca cea de fata, ar trebui sa se intample eliminarea ta din comisia de aero, ca nu reprezinti absolut pe nimeni acolo.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 20 October 2012 - 05:37 PM
Va informez deasemenea Inaltimea Dumneavoastra ca nu am nici o legatura cu matrapazlacuri si combinatii intre cluburi si federatie.
Pe scurt si pe intelesul tuturor : aterizat acasa joi 18-10-2012 la ora 00.30am dupa 8 luni de munca afara fericit nevoie mare ca prind ceva din cn f3a,bagat 5 ore de somn si fuga la camp sa il vad pe Matica la antrenament,luat de pe camp si uns arbitru fara remuneratie de comun acord cu toata lumea prezenta,facut sedita de instructaj a arbitrilor ,prezent vineri 19 la ora 9.00 am pe camp si arbitrat cei 6concurenti pe durata celor 3 manse de zbor alaturi de Andrei,Dani si Domnul Comandant al Aeroclubului Pitesti care de asemenea cred ca este si el un Nimeni
Pentru toti cei care au dubii in privinta competentei si a modului de arbitraj va pot spune ca am fost uns in alte doua randuri tot in cadrul cn f3a (Pe vremurile nu foarte indepartate cand Gore nu era inca faimos)si de multe alte ori in competitiile interne printre care si campionatul mondial f5b,f5d desfasurat la Pitesti.
Foile de arbitraj sunt marturie ca nu au fost facute favoritisme nimanui notele acordate fiind foarte apropiate.
Daca este cineva care a fost prezent si crede ca nu s-a arbitrat corect sa spuna .
Cristi Matica imi este prieten si a primit nota 7 la fig 1 si nota 6 la fig 2 in ambele manse in care a zburat,pe John il cunosc si l-am notat mai slab decat pe Alex pe care l-am intalnit pentru prima oara pe camp in ziua cn .
Alex isi merita din plin premiul si nu cred ca in ziua aia putea cineva de la noi sa il bata,ba mai mult pentru ca in timpul liber am prostul obicei sa ma mai uit si pe la straini va pot spune ca are stofa ,poate sa mearga la C.E. si C.M. cu fruntea sus si nu se va face de ras nici pe el nici pe noi.
In inchiere va asigur ca mai sunt inca persoane printre noi care nu se vand nici pe interes si nici pe bani.
Bafta multa!