Modelism - RHC Forum: Preturi ... preturi ... preturi - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Preturi ... preturi ... preturi mari aici, mici dincolo ...

#31 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 13 November 2011 - 07:23 PM

Vezi postareaPaunFD, la 13 November 2011 - 12:09 PM, a spus:

Eu pot sa spun doar atat: sa dea Dumnezeu si Maica Domnului ca ala care zice ca n-a dat cu avionu' de pamint, dar in realitate a dat, sa aibe nevoie de citostatice + radio-terapie + morfina!!! Hai sa nu fim ipocriti! In limbaj de cartier s-ar traduce printr-un simplu: [b]"jura-te pe ma-ta"!

Sa-ti fie rusine de ce ai scris. Esti om batran!
Tu nu ai limite?
0

#32 Useril este offline   aurel10 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1268
  • Inregistrat: 13-August 10

Postat 13 November 2011 - 07:36 PM

Sunt de aceeasi parere, mai ales ca se repeta:

Vezi postareaPaunFD, la 13 November 2011 - 08:38 AM, a spus:

Mai am o intrebare de adaugat pentru adeptii simulatoarelor: ziceti sa aveti voi nevoie de citostatice, radio-terapie si morfina ca n-ati trantit niciodata, nici macar odata in viata voastra de cand va stiti voi modelisti un model, dupa ce a-ti bagat simulator de-ati vazut zorii mijind voi in fata computerului fiind!!! Ia ziceti!!!

0

#33 Useril este offline   PaunFD 

• Aeromodelist de cumetrie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 22-November 10
  • Interests:IT, Auto engine tunning and driving, Aero - hobby.

Postat 13 November 2011 - 08:46 PM

Imi cer scuze pentru exprimarea dura, tuturor celor care s-au simtit ofensati sau jigniti in vre-un fel de "citostatice si morfina"!!! M-a luat valul si pe mine!

Pentru mine, sa spui ca un lucru nu se strica este ca si cum mi-ai spune ca esti nemuritor, precum Duncan McLoud din clanul McLoud!
Iar in aceasta modalitate de gandire, orice aeromodel, mai devreme sau mai tarziu va face cunostinta cu pamintul din mii si mii de motive de domeniul ghinionului, independente de pilot.
Nu stiu, suna telefonul, esti cu avionul in aer si ... trebuie musai sa raspunzi in momentul acela ... aveonul cade sau aterizeaza mai trantit, sau in timp ce zbori iti ia foc acumulatorul pus la incarcat pe masina, sau ... ti se defecteaza un servo critic in timpul zborului!

Am si eu lucruri care functioneaza bine de foarte mult timp si care inca n-au suferit nici un fel de reparatii, asta insa nu inseamna ca ... nu se vor strica niciodata, asa ca nu ma grabesc!

Inca odata imi cer scuze!
Sa va ajute Dumnezeu sa nu vi se strice niciodata si sa nu va tavaliti modelele niciodata! (fara nici un fel de ironie, chiar daca sunt ... pesimist, va doresc din tot sufletul asta)
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
0

#34 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08
  • Interests:Aero

Postat 14 November 2011 - 10:00 PM

Vezi postareastiganas, la 13 November 2011 - 12:15 PM, a spus:

Gandire de bugetar. O afacere 100% legala e o afacere in care toti banii se misca legal, in contabilitate. La un control (un alt bugetar) te amendeaza ca nu ai pus CNP-ul pe factura in stanga jos.

Cel care nu concepe ca o afacere poate sa fie 100% cinstita e cel care isi conduce afacerea (afacerile) necinstit. Cei mai banuitori sunt teparii - stiu ei de ce.

Nu exista afacere 100% legala, pentru simplul fapt ca nu ai cum sa fi pus la punct cu absolut toate actele ! Poti sa fi cel mai bine intentionat, frate cu Papa de la Roma,
in acest moment in Romania nu poti lucra 100% legal. Toata lumea a bagat pe acte hartia iginenica din firma ??? A cerut cineva factura fiscala la Metro pentru 10 hartii igienice pe firma, si 5 pe p.fizica ??? :drinks:

daca ziceati 99% va credeam pe cuvant...
0

#35 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 14 November 2011 - 10:20 PM

Pardon ! Adica daca consum in firma ceva platit din buzunarul propriu e ilegal ?!
Cred ca faci confuzie intre a le trece pe firma si a le lua acasa si invers !
Poftim, mie imi merge asa de bine ca in afara de chirie nu mai am nimic trecut pe firma, e prea mare efortul sa bag in contabilitate cafeau si sucurile, astept controlul !
... cu picioarele pe pamant ...
0

#36 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8333
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 14 November 2011 - 11:25 PM

Lui renato ii merge atat de bine firma ca are timp sa se ocupe si de modele si sa stea si pe forum. Sunt de acord cu el. Legala 100% e o afacere (de comert ca asta e subiectul zilei) in care toata marfa intra cu factura si pleaca cu factura. Si din ce am vazut eu firmele de modelism lucreza legal. Nu le confundati cu buticurile care cumpara la metro 5 baxuri cu factura si 10 pe persoana dupa care vand totul in magazin.

In Romania preturile sunt mari la fel ca in toata europa si firmele de modelism trag targa pe uscat. Asta e. Eu care cumpar 90% de afara sigur nu le ajut.

Vezi postarearenatoa, la 14 November 2011 - 10:20 PM, a spus:

Pardon ! Adica daca consum in firma ceva platit din buzunarul propriu e ilegal ?!
Poftim, mie imi merge asa de bine ca in afara de chirie nu mai am nimic trecut pe firma, e prea mare efortul sa bag in contabilitate cafeau si sucurile, astept controlul !

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 15 November 2011 - 12:02 AM

0

#37 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08
  • Interests:Aero

Postat 14 November 2011 - 11:39 PM

Vezi postarearenatoa, la 14 November 2011 - 10:20 PM, a spus:

Daca consumati din buzunarul propriu in firma, da, este ilegal. Daca le introduceti ca aport propriu, nu, nu este ilegal.
Era vorba de trecut totul in contabilitate... ;) :rolleyes:

Cred ca nu e nimeni ipocrit sa zica ca el merge 100% cinstit, declara toate veniturile, inclusiv cadourile primite + outzele de la tara, etc...
0

#38 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 14 November 2011 - 11:55 PM

Multe aberatii ! Domnul Fazan e pe primul loc ! credeam acum ceva timp ca a fost o intamplare si mai ca imi venea sa imi cer scuze pentru apostrofarile de la acea vreme .. acum nu imi mai pare rau !

Despre preturi ... sunt foarte bune ! cumparati voi de 2-3 mil de euro pe luna per total Romanica si o sa avem si rulaj pe preturi mici din partea comerciantilor, daca ne rezumam la 3 echii , 2 balamale si un rezervor ..... si intradevar ... nu obliga nimeni sa cumparati dintr-un anumit magazin .

P.S.

Eu prefer sa ridic din magazin si daca s-a bulit la transport sa isi bata comerciantul capu' cu trimisul la fabricant pe timpul si banii lui - dar sa constientizam ca moftul asta trebuie platit.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro