Modelism - RHC Forum: Ce elicopter sa cumpar? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Ce elicopter sa cumpar?

#1 Useril este offline   IoanaBianca 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 09-November 11

Postat 09 November 2011 - 04:07 PM

Buna
Sunt o sotie care cauta un cadou pentru sotul ei. Stiu ca s-ar bucura de un elicopter, dar nu stiu ce sa aleg. Are o piticanie cu care zboara prin casa, dar as vrea sa ii iau unul pentru exterior (are si un avion cu care merge pe toate campurile posibile, dar e lovit si rupt si lipit si iar rupt, i-ar trebui unul nou, dar stiu ca vrea sa si-l faca singur la un moment dat, asa ca nu ma bag in acest subiect). Asadar vreau elicopter, dar nu am nici cea mai mica idee la ce trebuie sa fiu atenta sau in functie de ce trebuie sa il iau. Am citit si pe forumul acesta, dar nu inteleg mai nimic :D Cred ca as vrea sa mi se spuna asa, mura'n gura ce sa iau sau sa aleg din 3-4-5 modele... Lui nu-i trebuie neaparat ceva pentru incepatori, pentru ca se descurca destul de bine cu invatarea/adaptarea la situatii noi, mai ales de acest gen. Sunt pregatita sa investesc 1.000-1.500 lei, dar cred ca pot trece si peste aceasta suma.
Va multumesc.
In cazul in care acest subiect mai este dezbatut si in alta parte, va rog mutati acolo mesajul meu.
O zi buna.
0

#2 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 09 November 2011 - 06:36 PM

Cel mai bine ar fi sa ne spui ce elicoptere are (daca nu poti citi nimic atunci niste poze ar ajuta)!
Dupa care, in functie de ce anume zboara in acest moment, colegii pot sa iti recomande ce sa ii cumperi!

O seara placuta,
Paul

PS: Sa ne spui si ce statie (telecomanda) are! (Daca nu stii atunci sa ii faci poza)

Vezi postareaIoanaBianca, la 09 November 2011 - 04:07 PM, a spus:

Buna
Sunt o sotie care cauta un cadou pentru sotul ei. Stiu ca s-ar bucura de un elicopter, dar nu stiu ce sa aleg. Are o piticanie cu care zboara prin casa, dar as vrea sa ii iau unul pentru exterior (are si un avion cu care merge pe toate campurile posibile, dar e lovit si rupt si lipit si iar rupt, i-ar trebui unul nou, dar stiu ca vrea sa si-l faca singur la un moment dat, asa ca nu ma bag in acest subiect). Asadar vreau elicopter, dar nu am nici cea mai mica idee la ce trebuie sa fiu atenta sau in functie de ce trebuie sa il iau. Am citit si pe forumul acesta, dar nu inteleg mai nimic :( Cred ca as vrea sa mi se spuna asa, mura'n gura ce sa iau sau sa aleg din 3-4-5 modele... Lui nu-i trebuie neaparat ceva pentru incepatori, pentru ca se descurca destul de bine cu invatarea/adaptarea la situatii noi, mai ales de acest gen. Sunt pregatita sa investesc 1.000-1.500 lei, dar cred ca pot trece si peste aceasta suma.
Va multumesc.
In cazul in care acest subiect mai este dezbatut si in alta parte, va rog mutati acolo mesajul meu.
O zi buna.

Rãu, cu suflet bun!
Align T-rex 450 PRO with AR8000 & Telemetry TM1000
Blade mCP x
Multiplex Easy Star II RR with AR600
Multiplex Easy Star II RR with AR6200 (new one)
Spektrum DX8
0

#3 Useril este offline   tantar 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2743
  • Inregistrat: 01-November 08

Postat 09 November 2011 - 06:45 PM

Vezi postareaIoanaBianca, la 09 November 2011 - 04:07 PM, a spus:

Buna
Sunt o sotie care cauta un cadou pentru sotul ei. Stiu ca s-ar bucura de un elicopter, dar nu stiu ce sa aleg. Are o piticanie cu care zboara prin casa, dar as vrea sa ii iau unul pentru exterior (are si un avion cu care merge pe toate campurile posibile, dar e lovit si rupt si lipit si iar rupt, i-ar trebui unul nou, dar stiu ca vrea sa si-l faca singur la un moment dat, asa ca nu ma bag in acest subiect). Asadar vreau elicopter, dar nu am nici cea mai mica idee la ce trebuie sa fiu atenta sau in functie de ce trebuie sa il iau. Am citit si pe forumul acesta, dar nu inteleg mai nimic :( Cred ca as vrea sa mi se spuna asa, mura'n gura ce sa iau sau sa aleg din 3-4-5 modele... Lui nu-i trebuie neaparat ceva pentru incepatori, pentru ca se descurca destul de bine cu invatarea/adaptarea la situatii noi, mai ales de acest gen. Sunt pregatita sa investesc 1.000-1.500 lei, dar cred ca pot trece si peste aceasta suma.
Va multumesc.
O zi buna.

Nu imi vine sa cred , stimata doamna am cerut si sotiei mele sa citeasca acest post ,FELICITARI ..
Legat de subiectul care va intereseaza cel mai bine sa vorbiti cu sotul si sa il alegeti impreuna aveti pe acest forum adresa mai multor magazine dedicate .
Altfel riscati sa luati ceva ce nu va fi adecvat

Super felicitari
Trex 700 V BAR
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
0

#4 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 09 November 2011 - 06:51 PM

Blade MCPX RTF - se gaseste in tara.

http://www.rhcforum....heli-2011-2012/

Sigur o sa ii placa. Noua ne place. E mic dar zboara pe vant mai bine ca unul mare.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 09 November 2011 - 06:52 PM

0

#5 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 09 November 2011 - 06:52 PM

sa se gaseasca piese de schimb pentru el si musai si un simulator inainte de toate (reduce costurile ulterioare) Pe la vanzari am vazut t-rex 450 si trex 500 la preturi bune
0

#6 Useril este offline   IoanaBianca 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 November 2011 - 07:19 PM

Multumesc pentru raspunsuri.
@Paul Sarstiuc: elicopterul pe care il are este primul pe care l-a cumparat si este ceva luat de la standurile din galeriile comerciale ale marilor magazine, e bun pentru a zbura cateva minutele in camera si a speria pisicile :(, asa ca, din punctul meu de vedere, chiar nu conteaza ce are acum. La telecomanda ma voi uita si o sa va spun, desi l-am auzit ca nu este foarte multumit de ea (este veche si a cazut de pe un raft la un moment dat si am impresia ca nu mai functioneaza chiar cum trebuie).
@tantar: :good: Eh, eu planuiesc din timp ce cadouri sa cumpar pentru persoanele apropiate si atunci am timp sa ma documentez cat si sa strang bani... De aceea pot sa ii cumpar elicopter de atatia bani... As prefera sa fie o surpriza si sa nu ii spun nimic, o sa citesc pe acest forum si o sa invat cat de cat despre ce e vorba legat de elicoptere si o sa aleg cam ce cred ca i-ar placea (trebuie sa fie ceva ce pe mine nu ma atrage, ca eu as lua ceva care are camera montata pe el ca sa faca filme si poze :drinks:), iar el sigur nu ar cauta asta la un elicopter!). Acum 2 ani am strans bani si am cumparat un telescop cu care sa poata face si poze (a fost un adevarat chin sa ma prind ce aparat foto avem si daca se potriveste cu telescopul in cauza, dar m-am descurcat atunci, acum cred ca va fi mai usor :-D
@stiganas: da, citisem pe forum despre acest model - Blade MCPX RTF. Asa, dupa doar o zi de cautari, acesta este pe primul loc.
@emilemir: multumesc pentru sugestii.
0

#7 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 09 November 2011 - 07:28 PM

Daca telecomanda pe care o are e pe duca merita sa cumperi Blade MCPX BNF (adica fara telecomanda) si o telecomanda Spektrum DX6i (cu care merge bine heliul)

Este exact in bugetul tau si ii faci o dubla surpriza. Un heli bestial si o telecomnda moderna beton pe care o poate folosi cu toate modelele pe care o sa le aibe.

E de departe cea mai buna combinatie. Amandoua se gasesc in RO de regula magazinul care are MCPX are si telecomanda DX6i

Stefan
0

#8 Useril este offline   HELIFAN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3638
  • Inregistrat: 06-June 05
  • Interests:Elicoptere

Postat 09 November 2011 - 08:58 PM

Sunt placut surprins de gestul de a cumpara un elicopter pentru sotul dumneavoastra. Un lucru care face placere celui iubit face de 5X banii investiti :(
Eu as merge pentru inceput pe mana lui stiganas - (heli mic si statie buna) pentru ca are potential de dezvoltare. O sa prinda gustul si o sa-si ia el altele mai mari.

Spor la cumparaturi... si surpriza maxima pentru sot...

P.S.
Eu cu fiica si sotia am alta intelegere. Cumpar ceva pentru elicoptere ptr mine si de aceeasi bani le cumpar lor ce doresc. Iata de ce am cele mai scumpe elicoptere :good: :drinks: :yahoo:
M-a costat de trei ori valoarea lor... restul pe carti si altele pentu ele...
TX - Futaba T-10CAP 2,4 Ghz - Radio
HELI:
Spirit L16 Robbe in fuselaj Agusta 109 | Spirit L16 Robbe - clasa 550 | Taurus 50 electric clasa 600 |
Trex 600E FBL Custom Frame V.2 | Trex 600E FBL Custom Frame V.3 | Trex 600E FBL Custom Frame V.4 |
AUTO:
2buc. Buggy - ANSMANN Master Smacker 1:10 4WD electic
3buc. Truggy - ANSMANN Royal Flash 1:10 4WD electic
TX - RadioLink RC3S 2.4GHz

Proiectele mele:
Trex600E custom frame V1 - http://www.rhcforum....e/page__st__240 --- --- --- Trex600E custom frame V2 - http://www.rhcforum....e/page__st__480
Trex600E custom frame V3 - http://www.rhcforum....e/page__st__570 --- --- --- Trex600E custom frame V4
- http://www.rhcforum....e/page__st__600
0

#9 Useril este offline   IoanaBianca 

• Nou venit
  • Pip

Postat 10 November 2011 - 11:21 AM

@stiganas: cred ca o sa fac exact ce mi-ati spus dumneavoastra, pentru ca am aflat ca telecomanda nu mai functioneaza. Chiar ma gandeam, inainte sa citesc ce ati scris, daca pot lua o telecomanda foarte buna separat de un elicopter foarte bun :D. Mi-ati raspuns inainte sa intreb. 99,99% o sa cumpar ce mi-ati spus si dau acest procent pentru ca mi se pare ca am rezolvat prea usor si nu am studiat eu suficient. Dar din ce am citit de ieri pana azi despre Blade MCPX se pare ca el e cel mai recomandat. despre telecomanda o sa caut informatii acum, dar probabil raman la aceea. Acum nu stiu ce sa fac, ca nu mai am rabdare si as vrea sa-l cumpar si sa i-l dau, dar ziua lui e tocmai la sfarsitul lui decembrie!!! Cine a stiut ca o sa imi raspundeti atat de repede si ca o sa ma ajutati =))
@Ionel: eu ii iau lucrurile acestea si nici nu ma deranjeaza ca le cumpara pentru ca stiu ca isi doreste de cand era mic si nu si-a permis. Daca acum putem sa cumparam cate ceva, ne bucuram. Plus ca ma gandesc ca si copiii nostri se vor beneficia de aceste "jucarii". Din pacate inca nu avem copii, dar cred ca si daca vom avea fetita, tot ar fi incantata sa mearga cu tati sa se joace cu elicopterul sau sa ii arate cum sa foloseasca telescopul. Dar sa stiti ca imi place pactul facut cu sotia si fiica dvs :-D
O zi buna si va multumesc din nou tuturor pentru ajutor.
0

#10 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 10 November 2011 - 02:09 PM

Cu siguranta nu o sa fie dezamagit (eu nu as fi). Cu acest heli si aceasta statie poate sa mearga mai departe daca ii place.

Un heli mai mare sau mult mai mare (450, 500, 600) si oricate modele (avioane, heli sau barcute) comandate de aceeasi statie.

Daca se plictiseste poate sa le vanda (la un pret mai mic fireste) aici pe forum.

Eu as verifica la magazinele din RO daca au cele 2 produse in stoc.

Stefan
0

#11 Useril este offline   Paul Sarstiuc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 20-February 11
  • Interests:motociclete, RC elicoptere, calculatoare, VoIP (SIP+H.323), Avaya IP Office, Avaya Aura solution.

Postat 11 November 2011 - 11:49 AM

TOTAL de acord cu stiganas!
Recent mi-am luat si eu un MCPX iar combinatia MCPX cu DX6i nu se putea mai bine!
Cat de mult mi-as dori si sotia sa faca la fel! :D

Vezi postareastiganas, la 09 November 2011 - 07:28 PM, a spus:

Daca telecomanda pe care o are e pe duca merita sa cumperi Blade MCPX BNF (adica fara telecomanda) si o telecomanda Spektrum DX6i (cu care merge bine heliul)

Este exact in bugetul tau si ii faci o dubla surpriza. Un heli bestial si o telecomnda moderna beton pe care o poate folosi cu toate modelele pe care o sa le aibe.

E de departe cea mai buna combinatie. Amandoua se gasesc in RO de regula magazinul care are MCPX are si telecomanda DX6i

Stefan

Rãu, cu suflet bun!
Align T-rex 450 PRO with AR8000 & Telemetry TM1000
Blade mCP x
Multiplex Easy Star II RR with AR600
Multiplex Easy Star II RR with AR6200 (new one)
Spektrum DX8
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro