Salutare, am revenit de la zbor, in noua configuratie, cu eleroanele lungite pana aproape de varful aripilor.... rezultaul...o usoara inclinare a modelului pe stanga sau dreapta si apoi un frumos derapaj de parca ar fi la drifturi. Cu putin ajutor din directie am facut si un cerc complet. In rest sunt cam degeaba si am sa refac aripa in mod provizoriu, pana ori gasesc un acrobat( model vechi cu brushed pe care ii pun brushless) ori gasesc o metoda de a scoate lonjeronul din aripa fara sa o stric si sa reduc mult unghiul diedru.
As prefera prima varianta, pentru ca imi place enorm cum zboara asa linistit, parca ar fi un vultur. In configuratia asta am reusit azi sa-l tin in hover cateva secunde bune, pana l-am scapat pe spate si abia aici eleroanele au facut ceva util pentru prima data, l-am intors cu rotile-n jos.
Timpul de zbor cred ca poate depasi o ora fara probleme, cel mai mult am stat cam 45 de minute si curentul in baterie e putin sub jumate din capacitate.
Stima si zboruri line.
Ati reusit sa filmati singuri evolutia modelului? Daca da, as fi interesat de metodele folosite.
Multumesc.
Aceasta postare a fost editata de alex g: 13 November 2011 - 06:12 PM