Drift Rc Sala Speed and Fun IMGB
Postat 08 February 2012 - 01:12 AM
off-road, la 30 January 2012 - 01:31 PM, a spus:
Am mai auzit chestia asta la cativa modelisti:"nu vin ca nu sunt prea bun si nu am chef sa ma fac de rusine".Am fost anul trecut ca si spectator si vreau sa va spun ca era un tip care numai redecora traseul pe acolo.Nimeni,dar NIMENI nu i-a spus nici macar un:"fi mai atent" sau ceva.De misto nici nu se pune problema.Nu trebuie sa fi as ca sa participi la o competitie.Poti sa fi foarte bun in parcare si din cauza emotilor si a dorintei de a demonstra ce sti,sa conduci dezastruos(sunt sanse chiar mari).
In cazul in care sunt bani si nu va e asa groaza de drum,se merita participat.Atmosfera de la concursuri e foarte tare.Plus ca,dupa cum spune andrei,sustine-ti miscarea modelistica.Daca toti s-ar antrena in spatele casei si sa mearga doar cand se simt pregatiti la concurs,nu ar mai fi destui concurenti pentru formarea claselor(vorbesc aici de off-road dar tot rc este).
In cazul in care sunt bani si nu va e asa groaza de drum,se merita participat.Atmosfera de la concursuri e foarte tare.Plus ca,dupa cum spune andrei,sustine-ti miscarea modelistica.Daca toti s-ar antrena in spatele casei si sa mearga doar cand se simt pregatiti la concurs,nu ar mai fi destui concurenti pentru formarea claselor(vorbesc aici de off-road dar tot rc este).
Like!
Foarte bine punctat. Cu siguranta ne vom prezenta la concursuri pentru ca sunt sigur ca atmosfera este super, plus ca poti invata multe lucruri, sa cunosti lume pasionata, etc.
Din participarea la un concurs nu ai niciodata de pierdut, ci doar de castigat.
Din pacate pentru mine, weekend-ul acela este programat dinaintea anuntarii acestui eveniment, dar poate voi reusi totusi sa onorez invitatia.
O seara placuta,
Radu.
Postat 14 February 2012 - 11:23 PM
Poze si filmul de la geicsu aici: http://www.rhcforum....642#entry545642
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
Postat 22 February 2012 - 10:01 PM
arata interesant pista de drift, spatiul de care detine Florin cred ca este foarte bun pentru asa ceva, pentru touring era cam ingust. Cand mai merge lumea la drift?
Garajul:
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro