Drift Rc Sala Speed and Fun IMGB
Postat 28 June 2013 - 03:40 PM
Eu personal merg la IMGB deoarece astept ceva upgradeuri pentru masina asa ca nu fac setari pentru concurs in acest weekend.Planuiesc sa merg in grand in timpul saptamanii viitoare.
Deci, cine vrea sa vina la IMGB sunt acolo dupa ora 14.
Deci, cine vrea sa vina la IMGB sunt acolo dupa ora 14.
Postat 25 July 2013 - 05:05 PM
S-a gandit cineva daca putem pune o folie de tip autocolant peste gresia de la Grand Arena, pt a crea mai mult realism la pista?
Eu cred ca nu afecteaza calea de rulare( evident ca voi aveti pareri mult mai avizate) implicit aderenta sau frecarea atat de mult.
Daca cream fondul gri, ( asfalt) putem face si benzile si trasajele pietonale.
Intreb pentru ca daca se doreste, pot ajuta in toate aspectele, fara costuri, doar un mic ajutor cu forta umana.
Astfel, pot veni cu folie autocolanta gri si tot ce inseamna trasaje realizate din autocolant alb, pentru a spori realismul.
Daca dintre organizatori cineva doreste, spuneti si va ajut.
Eu cred ca nu afecteaza calea de rulare( evident ca voi aveti pareri mult mai avizate) implicit aderenta sau frecarea atat de mult.
Daca cream fondul gri, ( asfalt) putem face si benzile si trasajele pietonale.
Intreb pentru ca daca se doreste, pot ajuta in toate aspectele, fara costuri, doar un mic ajutor cu forta umana.
Astfel, pot veni cu folie autocolanta gri si tot ce inseamna trasaje realizate din autocolant alb, pentru a spori realismul.
Daca dintre organizatori cineva doreste, spuneti si va ajut.
Postat 25 July 2013 - 05:17 PM
Nu cred ca se poate.In primul rand nu va rezista prea mult si in al 2 lea rand daca cineva va dori sa o scoata in intregime va avea o problema cu curatatul adezivului de pe spatele foliei. Oricum, poate ne vedem in weekend acolo si mai discutam. Am vazut ca ai luat masina de drift, hai sa o vedem :)
Postat 25 July 2013 - 05:55 PM
Fac asta frecvent! Partea cu adezivul nu e o prbl.
Exista solutii la spray care asta fac si o fac bine.
Pot doar duminica pt ca sambata particip la off road in tineretului.
Eu cred ca rezista daca cauciucurile nu au pietre in ele....
Ps. Acum sunt in drum spre pista :)
Exista solutii la spray care asta fac si o fac bine.
Pot doar duminica pt ca sambata particip la off road in tineretului.
Eu cred ca rezista daca cauciucurile nu au pietre in ele....
Ps. Acum sunt in drum spre pista :)
Postat 24 April 2016 - 06:57 AM
Salutare.
In cursul zilei de ieri am fost la pista de drift de la IMGB. Am facut curatenie ,asezat mese etc. Deci vom incepe din nou sa mergem acolo de saptamana viitoare.
In general pista va fi deschisa doar dupa orele 18:00 in cursul saptamanii iar in weekend de pe la 15:00.
Totusi numarul de chei fiind destul de limitat va trebui sa luati legatura cu mine sau cu unul dintre membrii echipei aggressivecrew pentru a se confirma faptul ca pista este deschisa in ziua in care veti dori sa mergeti.
Puteti sa ne contactati prin intermediul acestui forum sau scrieti direct pe pagina de facebook AggressiveCrew
In cursul zilei de ieri am fost la pista de drift de la IMGB. Am facut curatenie ,asezat mese etc. Deci vom incepe din nou sa mergem acolo de saptamana viitoare.
In general pista va fi deschisa doar dupa orele 18:00 in cursul saptamanii iar in weekend de pe la 15:00.
Totusi numarul de chei fiind destul de limitat va trebui sa luati legatura cu mine sau cu unul dintre membrii echipei aggressivecrew pentru a se confirma faptul ca pista este deschisa in ziua in care veti dori sa mergeti.
Puteti sa ne contactati prin intermediul acestui forum sau scrieti direct pe pagina de facebook AggressiveCrew
MST XXX-D VIP HT
Yokomo DRB
MST FXX-D VIP RWD
Yokomo DIB 275
Tamiya TA-05 VDF II
Hot Bodies TCXX
Yokomo DRB
MST FXX-D VIP RWD
Yokomo DIB 275
Tamiya TA-05 VDF II
Hot Bodies TCXX