Martie 2005 A venit primavaraaaa!
Postat 26 March 2005 - 05:03 PM
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
Postat 26 March 2005 - 06:23 PM
cam toata lumea prezenta in afara de ZOD (da il iert stie el de ce :huh: )
pun pariu ca va era dor de un reportaj de al meu asa ca sa-i dam drumul:dimineata Mada la montaj Seagull2200 (ala de l-am rupt impreuna saptamana trecuta) acum reparat ,si cu noul model TJ
Imagini atasate
Postat 27 March 2005 - 01:55 PM
Postat 27 March 2005 - 07:53 PM
(guest cu B eu cu A)
am invatat aterizarea la punct fix. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif (cu B bineinteles)
Aceasta postare a fost editata de marv: 27 March 2005 - 07:53 PM
Postat 28 March 2005 - 12:45 PM
Noroc: adecatelea poate ca acu se apuca si Marinaru' sa-si faca aeromodel...
............................
Io, fusashi dumineca seara, dupe la fo cinci jumate pa Maracana, intr-un chiul de la indatoririle domestice. Taman bine ca a inceput un piculetz de ploicica, taman atat cat sa alunge dupe tarla pe unii care tot dadea cu picioarele intr-un obiect rotund, colorat. O data huliganii retrasi, toata tarlaua mi-a ramas mie! Vanticel taman atat cat trebe. Meserie. Si Domnul a tinut cu mine si a facut ca sa nu dau cu glaidaru' de pamant din cauza de terminat acumulatorii de la receptie. L-am aterizat in pace si prietenie, cu bucile stranse si inima-n gat.
Vorba cuiva dup-acilea: "nu'sh cum se face ca de fiecare data, chiar la ultimul zbor se intampla beleaua!"
Postat 30 March 2005 - 06:23 PM
vreme proasta, vant puternic si in rafale..trebuia sa turez motoru la maxim ca a nu mi-l ia vantu, desi au fost momente cand nu mai aveam control , o lua cum vroia el, facea s loopinguri de nebun :D
la prima aterizare a fost bine dar la al dilea pack a fost o rafala puternica care mi l-a dat pe spate, si cand ma chinuiam sa il aterizez, mi l-a bagat in bot , nu tare, noroc ca eram la distanta mica. din cauza busiturii, s-a dus axu de la reductor mai in spate, dar l-am reparat.
in concluzie: nu mai zbor pe vant mai ales cu rafale :D
Postat 31 March 2005 - 01:37 PM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 31 March 2005 - 04:06 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 31 March 2005 - 04:13 PM
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 31 March 2005 - 04:31 PM
ZOD, la 31 Mar 2005, 16:13, a spus:
abia acu te-ai prins?
pai cine taie la placaje de aviatie si placi si baghete de balsa de repara cap'u lu bogdan si aripa planorului lu padrino?
ca sa nu zic de restu' !
v-ar place voua sa faceti ce face el..... :)
totusi trebe muuulta rabdare si nervi si ceva talent probabil .
io mai bine zbor decat sa traforez!