teo, la 24 Mar 2005, 20:31, a spus:
o noua locatie de zbor in grozavesti!!
dupa ce am studiat terenul din toata politehnica,azi m-am hotarat sa imi incerc norocu. am gasit un parculet langa rectorat(cladirea aia cu un ozn pe ea :lol: )
Uite asa se re-inventeaza apa calda, sau mai bine zis, se re-inoada traditzia!
Pe terenul ala am zburat captive (acu fo 18 ani!) si Pitts a zburat RC-uri si facea arborizari... Cam inghesuit, dar merge pt. slow flyere si park flyere.
Mai zburam captive fix in fatza la Rectorat, inspre intrarea in corpul BN. Pa vremea aia nu era columna lu' peshte pa platforma aia. Aveam prelungitor de 100m (!) si trageam curent din Rectorat (pt. bujie, demaror, etc.).
Pe panta de la Energetica (corpul EG?) incercam un planor RC de 3m anv, cu statie Pilot 4!. Am mai zburat (captive) in spatele lui Energetica, inspre Masini Agricole, sau cum i-o zice. Am mai zburat dupa sala de sport, pe terenul de sport, da' trebuia sa cadem la pace cu gorobetzii care frecau tzambalu' cu mingea de fotbal. Acu, cu electricele e mai usoara treaba.
Bravos baieti! Continuati si va inmultiti! Si poate va mai ganditi cu ce v-am spus in legatura cu proiectul de an 4 (sau cat o mai fi acum). Faceti o scula zburatoarte RC. Cereti ajutor (financiar nu o sa primiti - sau cine stie?) de la profi si asistenti. Face extrem de bine pt. aprecierea profesorilor vis-a-vis de voi, ca studenti. Plus ca va faceti si damblaua, intr-un mod organizat si planificat, pe termen mai lung. Mai ganditiva! Daca vreti, stam de vorba...