Modelism - RHC Forum: Problema aileron Blade MSR - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Problema aileron Blade MSR

#1 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 18-June 11

Postat 30 October 2011 - 04:31 PM

Am uitat să dau drumul la timer pe radiocomandă, şi am zburat foarte liniştit până s-a terminat bateria şi s-a prăbuişit într-un "dansul ploii" incontrolabil.... no throttle cut, no nothing...

A ieşit coada din socketul ei, şi cablul de alimentare al acesteia s-a înfăşurat în jurul swashplate-ului si flybarului şi tuturor linkage-urilor de acolo.

Totul părea in one piece după acest incident, am pus înapoi câteva linkage-uri care s-au desfăcut, şi am pus bineinteles şi coada la loc, dar a fost nevoie de trim maxim pe aileron, in faţă, ca să îl fac să stea echilibrat.

Problema cea mai mare e defapt că, când zbor cu el în faţă merge foarte, foarte încet.

Mă poate ajuta cineva? Mulţumesc frumos.
Imagine postata
0

#2 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 18-June 11

Postat 03 November 2011 - 01:17 AM

Vezi postareavt100, la 30 October 2011 - 04:31 PM, a spus:

Am uitat să dau drumul la timer pe radiocomandă, şi am zburat foarte liniştit până s-a terminat bateria şi s-a prăbuişit într-un "dansul ploii" incontrolabil.... no throttle cut, no nothing...

A ieşit coada din socketul ei, şi cablul de alimentare al acesteia s-a înfăşurat în jurul swashplate-ului si flybarului şi tuturor linkage-urilor de acolo.

Totul părea in one piece după acest incident, am pus înapoi câteva linkage-uri care s-au desfăcut, şi am pus bineinteles şi coada la loc, dar a fost nevoie de trim maxim pe aileron, in faţă, ca să îl fac să stea echilibrat.

Problema cea mai mare e defapt că, când zbor cu el în faţă merge foarte, foarte încet.

Mă poate ajuta cineva? Mulţumesc frumos.

Am rezolvat problema. Swashplate-ul nu era asezat bine pe rulment... intr-una din parti rulmentul era putin iesit afara. In acest video pe youtube sunt mai multe sfaturi asemanatoare, pentru tot felul de situatii: http://www.youtube.c...1&v=CEdTwXQB92c
Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro