Constatari dupa peste 50 de zboruri:
The good:
- indoor nu distruge decit florile cu care vine in contact, nu e asa de devastator cum citesc despre mcxp
- pentru non-3d indoor mi se pare super ok, fiind fbl nu are probleme in a o lua din loc, fiind fp nu are nevoie de un headspeed destructiv; outdoor am incercat odata, era se pare un pic de briza si n-a mers treaba
The bad:
- as3x decupleaza cit timp e rudder activ, trece intr-un soi de dampening mode. Asta face virajele sa fie un pic imprevizibile. Supportul de la HH e in ceata densa (reala sau simulata, nu se stie), pe de o parte "nu ar trebui sa mearga asa" pe de alta parte "toate fac la fel".
- motorul principal e consumabil rau de tot, aparent 30-60 de zboruri (de 5 minute) si next please
- mai pica cite un servo, cite un motor de coada... tot heli-ul e mult mai consumabil decit ma asteptam de la Blade si $119 heli chel
Piesele de sacrificiu sint blade holders (am rupt 3 bucati), nu stiu de ce in pachet vine cu link-uri si pala spate extra, nu le-am rupt inca. Mai cedeaza trenul de aterizare (la caderi in picioare se cracaneaza prea tare si se rupe) si main frame-ul (se rup suportii de sus de la canopie).
All in all daca nu ar fi primele doua puncte negative, ar fi o jucarie super. Dar se pare ca Blade/HH s-au grabit mult prea tare sa prinda vinzarile de craciun si au livrat un produs neterminat si nefiabil.
Poate o sa apara peste citeva luni un v2 care va mai corecta din probleme si mai incaseaza baiestii o tura de bani in timp ce se bat in piept ca l-au "imbunatatit".
Aceasta postare a fost editata de DanB: 18 February 2012 - 06:44 PM