Modelism - RHC Forum: CUPA DE TOAMNA 2011 la Iasi - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

CUPA DE TOAMNA 2011 la Iasi 1-2 octombrie

#1 Useril este offline   dr.ace 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 24-April 08

Postat 16 September 2011 - 07:57 PM

Aeroclubul "Al. Matei", Iasi are placerea de a va invita in zilele de 1 si 2 octombrie 2011 la ''CUPA DE TOAMNA 2011'' F3A.
Sint asteptati concurenti din toate categoriile de pregatire, legitimati sau nelegitimati. Concursul se va desfasura pe doua categorii master si sport dupa regulamentul FAI, F3A, avind supravegherea arbitrilor Silviu Vitikan si Andrei Petre.
Evolutiile se vor face conform urmatoarelor programe:
- Master : programul de la Campionatul National de F3A din anul 2011;
- Sport : programul pentru nelegitimati de la Cupa Federatiei din anul 2011.
Intilnirea se va desfasura pe aerodromul aeroclubului unde se ofera pista ierbata corespunzatoare si cazare gratuita in baza proprie situata langa terenul de zbor. Nu se percep taxe de participare.
Prezentarea se poate face de vineri 30 sept, antrenamentul oficial incepe sambata, 1 oct, de la ora 9:00 iar celelalte momente specifice si concursul vor avea loc in continuare.
Inscrierile se pot face pina pe 25 sept. la tel. 0770 186 000, prof. Ciurariu Eugen.

p.s. Si ca sa ne simtim bine, aduceti si avioanele de lupta, echipate cu pamblica necesara - la sfarsit organizam o lupta pe viata si pe ... data viitoare la care participa toata lumea ...
0

#2 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 19 September 2011 - 10:18 AM

Pentru cei ce vor sa participe reamintesc ca acest concurs va fi arbitrat strict in regulametul FAI F3A in vigoare
si anume:
-anvergura model max 2000 mm (+ 1%)
-lungime max 2000 mm (+1%)
-greutate max 5000 g (+1%)
-nivel zgomot 94DbA

Din experienta de la Tariceni va pot spune ca cele mai slabe note au fost acordate pentru looping diamant cu 1/2 tonou pe laturi,intrare de sus(fig 6) pentru laturi inegale,pozitionare figura executare tonouri si pentru loopingul triunghiular (fig 16).
Au confirmat prezenta cei din echipa Aeropower ,deci veti avea ce vedea la Iasi.
flying is my life...
0

#3 Useril este offline   dr.ace 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 08:44 PM

Pentru cei interesati, am uitat sa trec datele necesare.
Aerodrom Iasi-Sud
Adresa : str. Aviatiei, nr.2
Coordonate:
47 grade 09' 47'' lat N
27 grade 38'22'' long E
O zi buna.
0

#4 Useril este offline   dr.ace 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 October 2011 - 07:34 PM

S-a terminat cu bine o noua intilnire desfasurata pe aerodromul aeroclubului din Iasi, ''Cupa de toamna'' 2011, dar mai bine se numea ''Cupa vintului turbat'', vint care a ajuns si la 8 m/s si mai rau a fost in rafale.
Ca de obicei, cind am zburat eu parca mai tare a suflat vintul, dar nu ne-am dat batuti cu una cu doua si am executat asa cum am planificat toate cele 3 manse. Conditiile meteo si-au pus amprenta, mai mult sau mai putin, pe evolutiile tuturor concurentilor, dar pe de alta parte a fost un foarte bun antrenament intr-o atmosfera mai putin prietenoasa.
Organizarea a fost destul de buna si cu siguranta mult mai buna ca la unele concursuri cu ''pretentii''. A existat o comisie tehnica si s-au facut masuratorile de rigoare conform FAI, o echipa de secretariat care a calculat si centralizat rezultatele chiar in timpul concursului si mai multi voluntari care au coordonat si ajutat la desfasurarea cursiva si fara evenimente a intilnirii. Pe aceasta cale doresc sa multumesc tuturor celor implicati in eveniment fara de care nu se poate face o competitie decenta.
Multumiri si celor doi arbitri, Silviu Vitikan si Andrei Petre, care au asigurat corectitudinea aprecierii evolutiilor.
Sper ca toti cei care au participat, clubul ''Aerostar'' Bacau si ''Aeropower'' Bucuresti s-au simtit bine la Iasi si vor reveni cu placere la intilnirile ce vor urma. Si nu in ultimul rind ne dorim ca data viitoare numarul participantilor sa fie mult mai mare!

Rezultatele arata asa:

Master:
1. Marinescu Dragos, Aeropower - 2107,5 p
2. Bilbie Catalin , Aeropower - 2012,5 p
3. Enache Dragos , AT Iasi - 1733,5 p
4. Sandu Cristian , AT Iasi - 1721,0 p
5. Pricop Victor , Aerostar - 1469,0 p

Sport :
1. Sandu Cristian , AT Iasi - 929 p
2. Asaftei Elvis , AT Iasi - 693 p
3. Erdic Danut , Aerostar - 627 p

Echipe:
1. Aeropower - 4120 ,0 p
2. A T Iasi - 3454,5 p
3. Aerostar - 1469,0 p

P.S. Hmmmmmm, stau si ma uit la rezultate si gindesc ca in curind voi deveni ucenicul lui Cristi care a progresat enorm in ultimul timp :clapping:
0

#5 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 03 October 2011 - 09:10 AM

Felicitari tuturor concurentilor , organizatorilor si arbitrilor pentru efortul de a fi prezenti !
La anul promit sa vin si eu si poate mai convingem si alti colegi - nu de alta dar se pare ca mai scapa cate o medalie si ele ar trebui sa ajunga toate la Adunati !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#6 Useril este offline   Cataero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 325
  • Inregistrat: 14-September 06

Postat 03 October 2011 - 05:42 PM

Multumim organizatorilor pentru buna organizare si excelenta implicare in asigurarea celor mai bune conditii de concurs!
A fost foarte placut sa descoperim o comunitate destul de mare interesata si orientata catre zborul de precizie. Si mai placut a fost sa observam ca au inteles de la inceput ca daca vor sa fie competitivi in aceasta clasa, trebuie in primul rand sa zboare cu avioane dedicate.
Ne bucuram ca am putut sa ajungem, desi la prima vedere drumul destul de lung nu era destul de incurajator. Insa implicarea si efortul domnului Eugen Ciurariu ne-a convins imediat.
Conditiile meteo in conditii de concurs destul de dezavantajoase generate de vantul puternic ne-au pus la mari provocari care in final au constituit experiente de zbor foarte utile din care, cel putin noi, am invatat mult. Acestea au constituit o parte din beneficiile noastre.
Asemenea evenimente dedicare zborului F3A ar trebui incurajate de cat mai multi practicanti si simpatizanti ai acestei clase. Cum? In primul rand prin participare. Ca sa promovam F3A, si de ce nu ca sa avem o echipa cu care sa participam la evenimentele internationale, mai intai trebuie sa avem o baza solida de practicanti, cu noi adepti tineri si talentati, un campionat intern competitiv si cu un nivel mult mai ridicat decat cel actual. Iar pentru aceste obiective sunt necesare si organizarea de astfel de evenimente ca cel de la Iasi.
Bravo Aeroclubului "Al. Matei" Iasi!
0

#7 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 October 2011 - 11:18 AM

In primul rand vreau sa multumesc Aeroclubului A.Matei -Iasi pentru invitatia de a arbitra Cupa de Toamna F3A-Iasi.
Organizare fara repros: sonorizare,marcare repere ecran de zbor(acolo mai trebuie lucrat un pic la fanioane),masa la pranz si seara,arbitrii asistenti,comisie tehnica,secretariat....impresionant!
Placut surprins am fost sa vad un junior care zboara de cateva luni,dar care munceste si are si talent.Se vede de departe implicarea prof.Ciurariu si a parintilor.
Singurul "asa zis" impediment a fost vantul care a batut incontinuu intre 4-6 m/s uneori cu rafale de pana la 8 m/s,dar totusi toti concurentii au executat integral cele 3 manse de la fiecare categorie,si inca destul de bine pentru acele conditii meteo.
Incidente nu au existat de nici un fel.
Felicitari organizatorilor!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC04446.JPG
  • Imagine atasata: DSC04448.JPG
  • Imagine atasata: DSC04450.JPG
  • Imagine atasata: DSC04451.JPG
  • Imagine atasata: DSC04453.JPG
  • Imagine atasata: DSC04456.JPG
  • Imagine atasata: DSC04463.JPG

flying is my life...
0

#8 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 October 2011 - 11:19 AM

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC04466.JPG
  • Imagine atasata: DSC04474.JPG
  • Imagine atasata: DSC04475.JPG
  • Imagine atasata: DSC04476.JPG
  • Imagine atasata: DSC04478.JPG

flying is my life...
0

#9 Useril este offline   dr.ace 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 October 2011 - 09:09 PM

Si citeva poze comentate cu maiestrie de prof.-antrenor Ciurariu Eugen http://aeroclubul-ia....php?f=20&t=583
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro