Pagina 1 din 1
tid tug
Postat 03 October 2011 - 04:29 PM
Salut tuturor!
Doresc ca in viitorul apropiat sa incep un nou proiect cel mai probabil in paralel cu ceea ce lucrez acum si anume un remorcher cu aburi de tip "tid tug" sau "tidler" pe care o sa il echipez cu un motor tot cu abur de conceptie proprie la care deja lucrez. Problema mea este ca inca nu am gasit planurile acestui tip de remorcher asa ca daca cineva le are si vrea sa faca un pustiu de bine, l-as ruga sa mi le trimita si mie sau sa imi zica de unde pot fi descarcate. Adresa mea de email e ghiga.marian@yahoo.com . Multumesc anticipat!
Doresc ca in viitorul apropiat sa incep un nou proiect cel mai probabil in paralel cu ceea ce lucrez acum si anume un remorcher cu aburi de tip "tid tug" sau "tidler" pe care o sa il echipez cu un motor tot cu abur de conceptie proprie la care deja lucrez. Problema mea este ca inca nu am gasit planurile acestui tip de remorcher asa ca daca cineva le are si vrea sa faca un pustiu de bine, l-as ruga sa mi le trimita si mie sau sa imi zica de unde pot fi descarcate. Adresa mea de email e ghiga.marian@yahoo.com . Multumesc anticipat!
Postat 03 October 2011 - 04:49 PM
Salutare. Incearca aici http://www.model-doc...talog/Tugs.html sigur gasesti asa ceva la pozitia 7 din catalog
Aceasta postare a fost editata de tom cat: 03 October 2011 - 04:51 PM
......si poate totusi
Postat 11 October 2011 - 04:09 PM
ok multam tomcat pt pont. poate am sa-l comand dar pana imi va trebui sper ca poate il are cineva. asa ca fac apel inca o data daca il are cineva il rog sa ma ajute. sau poate aveti alte planuri ceva de genul celui atasat de mine (inalt si scurt pt ca m-ar avantaja deoarece am facut boilerul vertical si nu vreau ca modelul sa iasa prea lung ) dar sa fie cu aburi.
Postat 14 October 2011 - 06:45 AM
Salutare. Intreb si eu...... Poate un remorcher clasa H300 te-ar ajuta cu ceva ??? Poate ca si nume sa-ti spuna ceva.... Bogdan , Atlas II , poate Ares , Arion , Odys ..... Chiar daca sunt ele ceva mai moderne pentru o motorizare cu ajutorul aburului.... cred ca ar fi indicat ca macar sa le studiezi. Totusi, in opinia mea as merge pe clasa H 300 cu cel mai cunoscut tugboat Bogdan. Sigur este exact ceea ce ti-ai dorii. Daca crezi ca te-ar avantaja cu ceva , pot sa-ti pun la dispozitie planurile tuturor remorcherelor enumerate mai sus , planuri foarte detaliate si complete. :D :D
......si poate totusi
Postat 14 October 2011 - 02:16 PM
nu e TID, dar e TUG :D
ST Alwyn Vintcent, click pe numerele desenelor de pe plansa ce apare
ST Alwyn Vintcent, click pe numerele desenelor de pe plansa ce apare
Aceasta postare a fost editata de Gyula: 14 October 2011 - 02:17 PM
Sailing is not a contact sport. Let's race with the rules
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Arata acest topic
Pagina 1 din 1