Postat 03 October 2011 - 12:12 AM
@Allen, pe langa mine, care m-am aberat crunt, au mai fost si altii, ca deh asa-i in tenins si in afara faptului ca s-au aberat de-au umplut j-de pagini de topic, n-au spus nimic concret, care sa rezume sau sa reliefeze de ce e asa bun MPX-ul si altele nu-s. Culmea este ca jupanii, de regula, se dau a fi ... cum mai spunam Budha, Alah si Dumnezeu la un loc, cand vine vorba de aeromodelism, chiar daca, lucrand cu materialu' clientului, mai un zmeu, mai un racitor, o taraba ... si alte lucruri, cumva, adiacente!
La experienta lor cu care se lauda, m-as fi asteptat nu doar aici, dar si aiurea, pe forum sa vina si sa "lamureasca cazul" prin 3 vorbe, doar ca ei s-au rezumat la a-si masca (posibila) nestiinta in ... misto-uri, fazani, pauni si alte alea, sau pur si simplu, n-au avut chef sa vina cu un raspuns transant, care sa nu mai lase loc de interpretari, lucru care mi s-a parut si inca mi se pare ciudat si ne la locul lui.
Un kit, precum spui tu ca este Telnik, ar permite si unuia ca mine, sa invete din propriile sale greseli, cu cateva picaturi de superglue! Ceea ce zic eu c-ar fi foarte bine, nu doar pentru mine, dar si pentru ceilalti care doresc sa-si dezvolte deprinderile. Si este bine de stiut.
Da' cum Dumnezeu se face ca tu ai stiut sa faci lumina in 3 randuri si altii in 3 pagini nu?!
De asemenea, cum Dumnezeu AG-74-HESS a stiut din nou sa puncteze, aducand lumina in aceasta problema, in 10 randuri, iar "profetii" ... nu?!
Cel putin din punctul meu de vedere, oameni precum Allen, Hess si altii, intra in categoria celor in fata carora merita sa-ti ridici palaria si sa te apleci in semn de respect, in vreme ce altii ... merita sa le tii isonul la aberatii, deliratii si alte asemenea! Decizii, decizii ...
Recunosc ca ... principalul criteriu dupa care apreciez un model, este rezistenta la crash si mai ales gradul de mucificare dupa acesta. Unul din motivele pentru care gandesc astfel este ca ... mai devreme sau mai tarziu, din motive dependente sau independente de mine, voi da cu el de pamint! Nu stiu daca voi ajunge vre-odata sa ma bazez exclusiv pe mana mea, fara a ma baza pe ... macar cateva picaturi de superglue, pentru a putea aprecia alfel, rezistenta modelului. Nu stiu si ... nu cred, pentru ca la cum ma stiu pe mine, mai devreme sau mai tarziu, tot voi face ceva monumental de prost si ... voi tavali modelul.
Poate ca ... in timp si cu foarte multa practica, voi ajunge si acolo si voi uita cand am tavalit ultima data un model, da' ... nu cred ca voi ajunge vre-odata acolo.
Mie personal, mi s-a parut (si inca mi se mai pare), toata tevatura asta, ca ar avea o componenta comerciala, menita sa atraga atentia asupra calitatii MPX, relativ la celelalte chinezarii, iar cum unul din criteriile mele de evaluare era cel al rezistentei la crash ... mi s-a parut de-a dreptul ciudat. Ca sa fiu sincer, mi s-a parut un alt fel de slogan de tipul "cumparati MPX, nu cumparati HK" ... si ma tot intrebam, "de ce????" fara sa pot intelege!
Macar, tot e bine ca dupa 3 pagini de aberatii, am reusit sa ma dumiresc, cam care-i duda si cu MPX-ul asta, in ciuda faptului ca nu toate modele produse de ei sunt rezistente la trante! De asemenea, se pare ca iarasi, nu sunt singurul, care considera ca ochii oblici vin din urma, puternic, iar pretul ii face competitori demni de luat in seama si nici calitatea nu e atat de rea, de fapt, pentru unul ca mine ... este chiar multumitoare.
Multumesc mult, sincer!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma