Modelism - RHC Forum: ajutor in alegerea aeromodelului - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

ajutor in alegerea aeromodelului

#1 Useril este offline   Dragos10 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 28-September 11
  • Interests:aeromodelismul

Postat 29 September 2011 - 02:13 PM

Salut. As vrea sa imi achizitonez de craciun un aeromodel. dar u stiu dee care. As vrea unul electic. cat de cat maricel peste 50 cm. Nu am mai condus asa ceva dar as vrea. Niste elicoptere am mai condus dar cred ca este alceva cu avionul. Si inca ceva daca nu va suparati: As vrea sa aflu si eu lucrurile elementare despre decolare, aterizare si ce ar trebui stiut in timpul zborului ca sa nu il stric prea repede. A era sa uit ce scule mi-ar fi de folos pentru el ce lufrifianti etc. Multumesc anticipat
Limita este cerul si o vom depasi.
0

#2 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 29 September 2011 - 02:50 PM

Vezi postareaDragos10, la 29 September 2011 - 02:13 PM, a spus:

Salut. As vrea sa imi achizitonez de craciun un aeromodel. dar u stiu dee care. As vrea unul electic. cat de cat maricel peste 50 cm. Nu am mai condus asa ceva dar as vrea. Niste elicoptere am mai condus dar cred ca este alceva cu avionul. Si inca ceva daca nu va suparati: As vrea sa aflu si eu lucrurile elementare despre decolare, aterizare si ce ar trebui stiut in timpul zborului ca sa nu il stric prea repede. A era sa uit ce scule mi-ar fi de folos pentru el ce lufrifianti etc. Multumesc anticipat

salut!

este cam aiurea sa ne repetam de fiecare data. vara asta au aparut o multime de astfel de topice
ia si citeste ce sa discutat pe la coltul incepatorului aero si o sa gasesti raspunsurile dorite

bafta si sa nu te superi

Aceasta postare a fost editata de dululutu: 29 September 2011 - 02:52 PM

0

#3 Guest_ktalyn15bn_*

• Grup: Guests

Postat 29 September 2011 - 04:36 PM

Salut,
Eu am avut ca prim avion Easy Star si am fost foarte multumit de el.
Cel mai mare avantaj: Suporta crash-uri nenumarate si in felu asta o sa inveti sa zbori fara sa fie nevoie sa iti cumperi cateva avioane "mai bune"
Dezavantaj: Te plictisesti repede de el mai ales daca nu ii pui un motor mai sanatos.Dar din punctu asta de vedere nu prea ai de ales.Trebuie sa incepi cu inceputu...
0

#4 Useril este offline   Dragos10 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 28-September 11
  • Interests:aeromodelismul

Postat 29 September 2011 - 08:05 PM

Vezi postareaktalyn15bn, la 29 September 2011 - 04:36 PM, a spus:

Salut,
Eu am avut ca prim avion Easy Star si am fost foarte multumit de el.
Cel mai mare avantaj: Suporta crash-uri nenumarate si in felu asta o sa inveti sa zbori fara sa fie nevoie sa iti cumperi cateva avioane "mai bune"
Dezavantaj: Te plictisesti repede de el mai ales daca nu ii pui un motor mai sanatos.Dar din punctu asta de vedere nu prea ai de ales.Trebuie sa incepi cu inceputu...

salut si mie mi sa parut o optiune buna dar pe unde am cautat am gasit fara regulator si fara servo. eu mam gandit la un Piper. Tu ce parere ai?
Limita este cerul si o vom depasi.
0

#5 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 29 September 2011 - 08:38 PM

Vezi postareaDragos10, la 29 September 2011 - 08:05 PM, a spus:

salut si mie mi sa parut o optiune buna dar pe unde am cautat am gasit fara regulator si fara servo. eu mam gandit la un Piper. Tu ce parere ai?

OK si Piper insa tot pe primul model asi opta,te iarta mult mai mult.Un piper daca cade mai de sus posibil sa ai stricaciuni foarte mari in special la motor pe cand la Eazy motorul este in spate.
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#6 Guest_ktalyn15bn_*

• Grup: Guests

Postat 30 September 2011 - 11:28 AM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 29 September 2011 - 08:38 PM, a spus:

OK si Piper insa tot pe primul model asi opta,te iarta mult mai mult.Un piper daca cade mai de sus posibil sa ai stricaciuni foarte mari in special la motor pe cand la Eazy motorul este in spate.

De acord cu Navomarius.Cu toate ca si Piper (banuiesc ca la J3 te referi) se poate numi trainer nu ar fi cea mai buna optiune pentru inceput.Nu ai cum sa nu il busesti macar o data si va fi mai greu de reparat decat easy star.Asta nu inseamna ca e imposibil sa inveti sa zbori si cu Piper, dar cel mai probabil vei avea mai multe batai de cap.Daca ai pe cineva care stie sa piloteze bine si te poate ajuta la primul/primele zboruri iti poti lua linistit si Piper si atunci sari peste o etapa si scutesti bani.Zic si eu...
0

#7 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 12-June 10
  • Interests:Aeromodelism,IT,PC games

Postat 01 October 2011 - 07:54 PM

Draga dragos(10),
O singura rugaminte am la tine,nu mai deschide alte topice.Intreaba aici tot ce nu stii/nu esti sigur.
1)Easy star-super ok/bun/potrivit pentru incepatori.Pe asta am invatat si eu sa pilotez(din pacate abia dupa ce am faramat un alt model)
2)Statie.ETC 61 NU.Etc 62 sau e-fly 6CIID sunt mai performante si nu mult mai scumpe.In plus ultima are si servo,deci nu le mai iei separat
3)Regulator.20A brushed 2 s lipo: aici

Citeste cu atentie acest tutorial scris de mine ca sa intelegi clar cum si ce sa cumperi
http://www.rhcforum....aeromodelismul/ :pardon:
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro