Modelism - RHC Forum: Gobo-uri realizate cu CNC - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Gobo-uri realizate cu CNC

#1 Useril este offline   BillyBoy32 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 756
  • Inregistrat: 18-August 08

Postat 26 September 2011 - 03:36 PM

Imi cer scuze ca intervin in aceasta "ramura" a forumului cu o intrebare: poate cineva sa ma ajute (contra-cost) cu niste gobo-uri pentru efecte de lumini? As dori ceva personalizate dar si ceva modele standard. Rog pe cineva care detine un CNC daca ma poate ajuta sa-mi faca cateva din aluminiu (sau orice alt metal) sa-mi dea un PM cu un nr de telefon sau un id de messenger pentru a discuta mai pe larg. Cu stima!
PS: cam asa ceva ma intereseaza, cu diferite forme/modele dar si ceva inscrisuri personalizate.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: gobo1.jpg

0

#2 Useril este offline   militel 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 03-February 08

Postat 28 November 2011 - 11:05 PM

Vezi postareaBillyBoy32, la 26 September 2011 - 03:36 PM, a spus:

Imi cer scuze ca intervin in aceasta "ramura" a forumului cu o intrebare: poate cineva sa ma ajute (contra-cost) cu niste gobo-uri pentru efecte de lumini? As dori ceva personalizate dar si ceva modele standard. Rog pe cineva care detine un CNC daca ma poate ajuta sa-mi faca cateva din aluminiu (sau orice alt metal) sa-mi dea un PM cu un nr de telefon sau un id de messenger pentru a discuta mai pe larg. Cu stima!
PS: cam asa ceva ma intereseaza, cu diferite forme/modele dar si ceva inscrisuri personalizate.

da
sunama
0747277296
TELEAGA MIHAIL
teleagamili@yahoo.com
vectori@maxrom.ro
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro